Magasinet Lederne

Med magasinet Lederne ønsker vi å inspirere, begeistre og gi deg faglig påfyll. Du kan kan holde deg oppdatert på temaer innen blant annet arbeidsliv, personlig utvikling, ledelse, strategi, karriereutvikling og kommunikasjon.

Både print og digitalt

Ledernes medlemsmagasin distribueres til alle organisasjonens medlemmer. I tillegg tilgjengeliggjøres magasinet digitalt. I magasinet finner du innhold som gir innsikt, inspirasjon, økt kunnskap og engasjement. Ledernes magasin skal bidra til kunnskapsutvikling og refleksjon. Samtidig får du innsikt i organisasjonen, medlemmene og dine mange gode medlemsfordeler.

Ansvarlig redaktør er Inger Kringlebotten, seksjonsleder for marked og kommunikasjon i Lederne. Opplaget var 18 500 eksemplarer i 2023.

Vi ønsker ditt bidrag

Vi ønsker å involvere dere medlemmer, og viser stolt frem våre medlemmene i faste spalter, som “Jyplingen”, “Ringreven” og “5 medlemmer om arbeidsglede”. I tillegg har vi aktuelle artikler og reportasjer om medlemmer og organisasjonen. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du vil være med eller har gode ideer.

Ønsker du å skrive for magasinet

Vi hører gjerne fra deg som ønsker å bidra med faglig innhold. Gjesteskribenter honoreres for bidrag som benyttes i magasinet. Merk at vi setter høye krav til kvalitet og faglig kompetanse.

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.
Se alle dine medlemsfordeler