Søk medlemsskap

Nytt fra Lederne

– Lederne-appen er nyttig i hverdagen!

– Lederne har samlet info om god ledelse og medlemsfordeler på ett sted. Jeg anbefaler andre medlemmer å laste ned den nye medlemsappen til Lederne. Den er nyttig i hverdagen, sier Lederne-medlem Annelin Pettersen.

Les våre kritikerroste e-bøker i sommer!

Nytt faglig påfyll i sommer? Alle medlemmer i arbeidstakerorganisasjonen Lederne kan laste inn gratis e-bøker og lydbøker. Her er noen aktuelle e-bok-titler fra vårt store bibliotek.

Lederne gjennomfører ekstraordinær kongress 24. og 25. september 2020

Ledernes kongressdelegater har nå mottatt innkalling til ekstraordinær kongress på Radisson Blu Oslo Airport Hotel på Gardermoen 24. og 25. september (lunsj til lunsj). Dette er den naturlige neste fasen etter det enstemmige kongressvedtaket i 2019 om nytt medlemsdemokrati.

Regler for omorganisering og nedbemanning

Involvering av tillitsvalgte er viktig når arbeidsgiver setter i gang omorganiserings- og nedbemanningsprosesser. De ansatte har som regel et annet perspektiv og kan komme med gode innspill som kan være verd å vurdere, og som kan gi samme effekt som virksomheten ønsker.

Følg SommerCasten i sommer!

LederCasten dropper sommerferien i år - hver søndag får du tips og innsikt fra mange spennende lederprofiler. Her kan du lese mer om hvem som kommer innom studioet vårt i løpet av sommeren.

Grandios trivsel på Stranda

Med lotterier og kakesalg har de ansatte ved Grandiosa-fabrikken kommet seg til de mest eksotiske stedene i nærområdet. Nå planlegger tillitsvalgt Tommy Sandø et "mesternes mester"-konsept der man kan kvalifisere seg via en app.

Fire om hjemmekontor

Lederne har medlemmer i en rekke ulike bransjer. Vi har snakket med fire medlemmer med helt forskjellig bakgrunn omkring spørsmålsstillinger rundt hjemmekontor.

Samarbeid om fremtiden til maritim industri

- Skal vi holde uvurderlig maritim kompetanse i landet, trengs det enda sterkere tiltak fra myndighetenes side, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen. Han deltok fredag 26. juni 2020 i et møte med andre arbeidstakerorganisasjoner om veien videre for maritim industri i Norge.

Usikre tider førte til verveseier

Da eierne av Norautron vurderte salg av bedriften, ble det fart på vervearbeidet til Atle S. Tvedt i Lederne. Han rekrutterte fem nye medlemmer til Lederne på kort tid, og vant vårens vervekampanje.

Å engasjere seg gir mye tilbake

Synnøve Betten har i flere år innehatt verv og arbeidet aktivt for mange medlemmer i Kristiansundområdet. - Synnøve Betten avslutter ikke en sak før den er i mål. Hun er i kulissene og følger med, og hun tør å si sin mening om det er en sak som opptar henne, sier blant annet kollega Svein Kringstad om Synnøve.