Søk medlemsskap

Nytt fra Lederne

Her ser du Lederne-medlemmet Alexandria Følsvik.

– Heldigvis organiserte jeg meg

For Lederne-medlemmet Alexandria Følsvik har ikke arbeidslivet alltid vært like lett. Den nye jobben virket helt perfekt, men forvandlet seg gradvis til en tung og vond periode for henne. Heldigvis organiserte hun seg og fikk hjelp.

Her ser du to smilende kvinner - mor og datter.

To generasjoner kvinner i offshore-bransjen

Anette Sørensen og Stine Johansen er mor og datter, og valgte prosessteknikk som sin yrkesvei. Dette er tøffe damer i en mannsdominert bransje som har utviklet seg positivt over tid.

Brudd i forhandlingene på sokkeloverenskomsten 2022

Etter lange forhandlingsrunder over to dager ble det konstatert brudd i forhandlingene med Norsk olje og gass onsdag kveld.

«Ok til hjemmekontor, men ikke på fredag…»

Tillit, utfordringer og 1. mai for mellomledere.

Her ser du en kaffetrakter ovenfra.

Klar tale ga verveseier

Vinneren av vinterens vervekonkurranse, Tore Halvorsen, snakker rett fra levra. Hans tydelighet gir vekst i medlemsmassen, og det ga ham i sin tur en splitter ny kaffetrakter.

Her ser du fagforeningen Lederne sin logo.

Mulige virkninger av en streik i varehandelen

Handel og Kontor og Virke møtes 28. og 29. april hos Riksmekleren etter brudd i årets tariffoppgjør. Natt til lørdag kan mange ansatte i varehandelen bli tatt ut i streik. Selv om dette ikke gjelder for Ledernes medlemmer, kan de likevel på ulike måter bli påvirket av en konflikt.

Her ser du olje-og energiminister Terje Aasland i Arbeiderpartiet.

Med energi i nord på agendaen

Olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) var blant deltakerne på Barentshavkonferansen i Hammerfest, som startet mandag. Aktører fra energi- og petroleumsindustrien diskuterte framtidens muligheter og utfordringer for næringen.

Mann stå og smiler i en bygate.

Lederne inviterer til årets lederutviklingsprogram

Årets lederutviklingsprogram ledes av Rune Rimol, og er godt forankret i forskingsbasert kunnskap om effektiv ledelse. Samtidig er det hverdagsnært og praktisk. Du vil jobbe med din egen utvikling, i et leder-fellesskap som lærer og utvikler seg sammen.

Mat på grill

Verv og vinn en flott gassgrill eller gavekort!

Jo flere du verver, jo større blir vinnersjansen! Vi trekker to heldige vinnere. I tillegg får du et universelt gavekort på 500 kroner for hvert medlem du verver - uansett om du vinner eller ikke!

Her ser du et bilde av oljeplattformen Johan Sverdrup i Nordsjøen.

Hvor sikker er norsk petroleumsvirksomhet?

Petroleumstilsynets årlige rapport Risikonivå i norsk petroleumsvirksomhet (RNNP) ble lansert i dag. Den viser at norsk sokkel er en sikker arbeidsplass og at mye gjøres bra, men at jobben for å sikre arbeidstakere aldri tar slutt.