Søk medlemsskap

Nytt fra Lederne

Ledelseskonferansen 2023.

Fra globalisering til polarisering

Også i 2023 deltok Lederne som medarrangør på Ledelseskonferanse i regi av Bergens næringsråd. I år var temaet «fra globalisering til polarisering», og med det forsøkte konferanse å speile globale utviklingstrekk med særlig vekt på næringsliv og internasjonal handel.

Parisertårnet en høst-dag, grønne malingsspann, sofa med grønn vegg

Vervekonkurranse: Verv og vinn flotte premier

Årets kanskje hyggeligste sesong er på vei - høsten. Hva er vel bedre enn å benytte høsten til en fornyelse av stua? En ny myk og god sofa? Eller kanskje du heller vil dra bort fra regn og vind til en spennende destinasjon?

Medlemstreff i Arendal.

Medlemstreff med pensjonsrådgivning i Arendal

I forbindelse med Ledernes deltakelse på Arendalsuka, ble medlemmer i avdeling Agder invitert til medlemstreff på Thon Hotell i Arendal.

Paneldebatt på Arendalsuka i 2023.

Arendalsuka 2023: Debattene

Mandag 14. august startet Lederne sitt program på Arendalsuka 2023 med debatten "Er streikeretten i fritt fall?". Kvelden etter var det duket for pub-debatt om hvilken rolle de private aktørene skal ha i leveransen av velferdstjenester.

Oppdatering Dansk Bank

Danske Bank kunngjorde i juni 2023 at de trekker seg ut av personmarkedet i Norge. Nå er det klart at Nordea overtar denne delen av banken, samt relevante investeringsprodukter. Dette ble offentliggjort i en pressemelding fra Danske Bank den 19.juli.

Carina Haugsdal sitter på en benk og ser inn i kamera

Ser muligheter der andre ser problemer

I 2019 ble Carina Haugsdal (38) alenemor, og turnustilværelsen som hjemmesykepleier måtte revurderes. Hun fulgte hjertet og staket ut en ny kurs – som veileder i Gløde.

Logoen til Visma.

Viktig melding til alle tillitsvalgte

Lederne går over til et nytt lønnssystem i slutten av august, og i den forbindelse er det avgjørende at du som har krav på reiseregninger forholder deg til fristene for innsending av regninger for reise og opphold fremover.

Veronica Langaune er medlem av Lederne.

Tett på et medlem: – Lytt og lær av de som har verdifull kompetanse

Vi liker å vise frem mangfoldet blant medlemmene våre, og høre mer om bransjene de jobber i, perspektiver på ledelse, og erfaringer fra jobbhverdagen. Veronica Langaune setter fagorganisering og kompetanse høyt, og har gode råd til alle – uansett bransje.

Sunniva Kntutsen er medlem av Lederne.

Sunniva fikk hjelpen hun trengte

Etter en sykdomsperiode ble livet til Sunniva Knutsen snudd på hodet. Her forteller hun sin historie, og om den verdifulle hjelpen hun har fått fra Lederne.

Æresmedlem Inge Olav Ljostad er død

Æresmedlem Inge Olav Ljostad gikk bort den 29. juni. Han var et svært engasjert medlem og en solid bidragsyter til forbundet.