Søk medlemsskap

Nytt fra Lederne

Lederne støtter PBLs stegningsaksjon

Regjeringen foreslår i statsbudsjettet en reduksjon i tilskuddet til private barnehager. Lederne stiller seg kritisk til dette i påvente av gjennomgangen av Storberget-utvalgets rapport. - Å redusere pensjonspåslaget fra tretten til ti prosent før høringssvarene til Storberget-utvalgets rapport er gjennomgått, er en forhastet beslutning, sier forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen.

Book et videomøte med Lederne!

Bli kjent med Lederne – book et videomøte!

Vil du vite hva arbeidstakerorganisasjonen Lederne tilbyr medlemmene? Book et Teams-møte med rådgiver Anette Light. Hun forteller om medlemsfordelene, og besvarer dine spørsmål. Inviter gjerne kollegaer med på møtet.

Tess må rydde opp

I lys av E24s avsløringer om industribedriften Tess sin diskriminering av arbeidstakere som fagorganiserer seg, reagerer Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen kraftig. – Tess må rydde opp i sin bedriftskultur og etterleve etablert praksis i et organisert arbeidsliv.

Verv en kollega og vinn en Apple TV

Delta på Ledernes vervekonkurranse i høst, og vinn en Apple TV. Med denne boksen kan du selv bestemme hva du vil se på TV - og når.

– Vervepremien kom som bestilt!

Daniel Haugan hadde akkurat ødelagt sykkelen sin da han fikk beskjeden om at han var vinner av Ledernes sommerkonkurranse, og derved vinner av en flunkende ny sykkel til en verdi av 10 000 kroner!

– Lederne gir meg trygghet og nettverk

- Jeg ønsket tryggheten av å ha en solid fagforening i ryggen. Derfor meldte jeg meg inn i Lederne, sier varehussjef Kai A. Wiborg.

Bestill ferieleilighetene i Spania i 2022 nå!

Ledernes medlemmer kan nå bestille ferieopphold i 2022 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger.

Lederne fornøyd med viktige punkter i regjeringsplattformen

Regjeringen la frem deres nye plattform torsdag 14. oktober, og flere punkter er i harmoni med Ledernes standpunkter. Fagforeningsfradraget dobles til 7700 kroner, innstramminger i arbeidsmiljøloven, og utvikling framfor avvikling av petroleumsnæringen er blant de viktigste.

SAS organiserer seg bort fra sine forpliktelser

SAS etablerer to nye selskaper for å unndra seg fulle forpliktelser om gjenansettelse av tidligere oppsagte piloter. Lederne støtter de tydelige bekymringene som Parat samt andre forbund har uttrykt i denne saken.

Har du lederferdighetene som trengs i den nye jobbhverdagen?

Korona-pandemien har vist at kunnskap om endringsledelse er avgjørende. Har du kompetansen som trengs for å lykkes med god ledelse i et skiftende arbeidsliv?