Søk medlemsskap

Nytt fra Lederne

Gavekort med gullsløyfe

Verv en venn – få doble gavekort!

Julen nærmer seg med stormskritt, og Lederne ønsker å gi våre gode ambassadører noe ekstra. Derfor får alle som verver et medlem i perioden 1. desember til og med 31. desember doble gavekort, altså 1000 kroner!

Ledernes logo.

Enighet i reforhandlingen av Lederavtalen

Lederne møtte NHO 22. november for å reforhandle Lederavtalen. Over 6100 av våre medlemmer er omfattet av denne tariffavtalen. Partene ble enige, og ny avtale gjelder nå til 2024.

julekalender 24 luker

Endelig er årets julekalender fra Lederne her!

O' jul med din glede! Meld deg på vår adventskalender allerede nå, og bli med i trekningen av mange flotte premier.

Ledernes logo.

Enighet i andre del av Virke HUK-oppgjøret

Det er oppnådd enighet i forhandlingene mellom Lederne og Virke, for de virksomhetene som korresponderer med kommunal sektor på HUK området. Resultatet er på nivå med oppgjøret i KS og bedre enn frontfaget.

Hovedtillitsvalgt i Lederne, Sigurd Andre Maraas.

Tett på et medlem: – Smil hver dag på jobb

I artikkelserien "Tett på et medlem" kan du bli bedre kjent med, og få inspirasjon fra et medlem av Lederne. Denne gangen møter vi Sigurd André Maraas, en stødig hovedtillitsvalgt som brenner for en rettferdig og god arbeidsdag for kollegaene sine.

Aleksander Lie Alver er butikksjef i Coop Hordaland SA.

Brenner for å drive god butikk

Aleksander Lie Alvær er 23 år, og har allerede opparbeidet seg fem års ledererfaring i Coop Hordaland SA. Da Aleksander ble butikkleder, meldte han seg inn i Lederne, og ett av hans beste råd er å ikke ta lederkompetansen din for gitt.

KA - Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter.

Lederne fornøyd med enighet i forhandlingene med KA

Lederne er fornøyd med å ha kommet til enighet med KA i forhandlingene om årets hovedtariffoppgjør.

Rekrutteringssamling på Ramme gård.

Inspirerende rekrutteringssamling på Ramme gård

I vakre omgivelser på Ramme gård ved Hvidsten holdt Lederne en todagers samling for våre rekrutteringsansvarlige 27. og 28. oktober. Viktige erfaringer og nye rekrutteringstips ble delt mellom Seksjon for marked og kommunikasjon og lokalavdelingene.

Bli med oss til Lederneuka!

Lederneuka arrangeres fra 7. til 10. november i Tromsø, Trondheim, Stavanger og Oslo. Vi i Lederne gleder oss til et inspirerende program innen ledelse, lokalkultur og underholdning.

Hjerne som består av puslespillbiter

Ny medlemsfordel | Rabatt hos Onlinepsykologene

God psykisk og fysisk helse er viktig både for å ha det bra med seg selv, og for å kunne prestere godt på jobb. Mange av oss vil rammes av psykiske problemer, og det er viktig å be om hjelp i tide. Som medlem får du rabatt på online psykologtimer hos Onlinepsykologene.