Søk medlemsskap

Nytt fra Lederne

Mekling i sokkeloppgjøret berammet til 28. og 29. september

Etter bruddet i forhandlingene på sokkelavtalen med Norsk olje og gass tirsdag 8. september har Riksmekleren berammet mekling 28. og 29. september.

Lederne avholder historisk ekstraordinær kongress

Torsdag 24. og fredag 25. september samles Ledernes kongressdelegater på Gardermoen til ekstraordinær kongress for å følge opp det historiske kongressvedtaket fra 2019 da en enstemmig kongress vedtok ny struktur for medlemsdemokratiet.

Tropisk utflukt for Stavanger-avdelingen

Som en konsekvens av Covid-19 har det sosiale livet tørket litt opp. Da er det ekstra forfriskende å ta en samlende tur til en grønn oase der plantelivet blomstrer. Stavanger-avdelingen hadde nylig en frodig og fin tur i hagene til Flor&Fjære. Det ga mersmak for medlemmene.

Historikk fra avdeling Longyear City

Gjennom nesten hele vinterhalvåret var forbundet avskåret fra kontakt med avdelingen på Svalbard på grunn av isforhold, lang avstand og stengte reisemuligheter.

– Lederne gir meg jobbtrygghet i usikre tider

– Jeg meldte meg inn i arbeidstakerorganisasjonen Lederne for å få trygghet på jobben. Der har jeg tilgang til dyktige tillitsvalgte og advokater. Det er godt å vite at jeg har dem i ryggen hvis jeg skulle få problemer på jobben, sier Ingelill Handeland Eide.

Avtale

Mekling i flere tariffområder utenfor Ledernes tariffavtaler

Mange av lønnsoppgjørene innenfor tariffområdene til LO og YS har gått til mekling. Dette medfører at det er en reell streikefare som indirekte vil kunne påvirke Ledernes medlemmer.

Brudd i forhandlingene på sokkelavtalen med Norsk olje og gass

Det ble tirsdag 8. september brudd i forhandlingene på sokkelavtalen med Norsk olje og gass. Neste skritt blir at partene møtes hos Riksmekleren i Oslo senere i høst. Vi vil komme tilbake med dato når den er bekjentgjort.

Vinn gavekort på 5000 kroner i høstens vervekonkurranse

Ledernes neste vervekonkurranse går fra 1. september til 1. desember. Her kan du vinne et Go Gift gavekort på hele 5000 kroner.

Morten Slungård fratrer som generalsekretær

Morten Slungård har i dag fratrådt som generalsekretær i Lederne.

Lederutviklingsprogrammet gir selvinnsikt

«Mitt mål er at flere av dere har fått inspirasjon eller innsikt i eget lederskap, går tilbake på jobb og blir en bedre leder. Det inspirerer meg!»