Søk medlemsskap

Nytt fra Lederne

– Må få unntak fra krav om karantenehotell

Regjeringen endret fredag 7. mai reglene om karantene ved innreise til Norge. Nå reagerer Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen. – Mange av våre medlemmer er fortvilte. Nordmenn som arbeider i utlandet må kunne fortsette å reise til og fra jobb uten å bli pålagt restriksjoner som medfører en så stor totalbelastning at det går utover deres helse og arbeidskapasitet, sier han.

Det nye medlemsdemokratiet tar form

Nå som alle etableringsmøtene er ferdige, er neste skritt kongressen den 10. - 11. juni.

I havn med sokkeloppgjøret

Årets forhandlinger på sokkelavtalen ble gjennomført 4. og 5. mai. Alle de tre organisasjonene kom sammen til enighet med Norsk olje og gass i årets sokkeloppgjør, som er et mellomoppgjør. - Vi er glad for at det ble oppnådd enighet i forhandlingene, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen i en kommentar.

Her ser du Annelin Pettersen, som er barnehageleder. Hun har mørkt, stripet hår, og har på seg en lett ulljakke som det står "FUS" på.

Barnehageledernes skvis

Barnehagesektoren opplever nå store utfordringer utenfra og innenfra. Lederne-medlemmet og barnehageleder Annelin Pettersen forklarer noen av de viktigste årsakene til at barnehagene ikke kan rope så høyt om sine krav.

Spar penger på boliglånet

Som medlem i Lederne får du gode betingelser på boliglån hos Danske Bank.

Ledige stillinger i Lederne

I Ledernes sekretariat er det ledig tre stillinger som seksjonsleder for marked og medlemsutvikling, politisk rådgiver og CRM-rådgiver.

Forvitrer Norges organiserte arbeidsliv?

Nå kan DU se det viktige Lederne-seminaret der en rekke sentrale samfunnsaktører debatterer fremtiden til Norges organiserte arbeidsliv.

Kompensasjonsordning for utenlandske arbeidstakere

Regjeringen har innført en kompensasjonsordning for utenlandske arbeidstakere som ikke kan møte på jobb i Norge grunnet stengte grenser.

en voksen person med gul genser som signerer et dokument. Vilkår for permitteringer

Midlertidige endringer i permitteringsreglene

Lederne og NHO ble i forrige uke enige om en midlertidig endring i permitteringsreglene slik at det blir lettere å ta permitterte arbeidstakere tilbake i arbeid. Enigheten er basert på samme avtale som er inngått mellom LO og NHO.

Tre om det nye medlemsdemokratiet

Etableringen av de 18 nye lokale avdelingene nærmer seg slutten, og vi ser at sammensetningen i avdelingsstyrene har endret seg. Det har kommet flere unge inn, og kvinneandelen har økt. Hvordan ser de med nye verv på sine roller fremover?