Søk medlemsskap

Nytt fra Lederne

Triste nyheter for Ulsteinvik

Kongsberg Maritime har i dag informert om nedbemanninger og utflytting av deler av virksomheten fra Ulsteinvik til Finland. Viktige arbeidsplasser i Ulsteinvik blir borte.

To ledige stillinger i Lederne

Lederne lyser nå ut to stillinger som jurist/juridisk rådgiver og jurist/rådgiver til henholdsvis Oslo og vårt Stavanger-kontor.

Sluttpakkesak i Aker BP ASA løst

Lederne tok i begynnelsen av mars ut søksmål på vegne av ca. 20 medlemmer for å sikre at deres sluttvederlagsrettigheter som ble fastlagt i 2017 fortsatt står ved lag, og ikke ensidig kan endres eller avvikles av Aker BP ASA.

Regjeringen med rapport om styrket organisasjonsgrad

Rett etter at Ledernes kongress enstemmig vedtok resolusjonen "Lavere organisasjonsgrad truer velferdsstaten" la regjeringen frem en rapport utarbeidet av en arbeidsgruppe med innspill til tiltak for å styrke organisasjonsgraden i arbeidslivet.

Bli med oss til Arendalsuka 2021!

Vi gleder oss til Arendalsuka, der Lederne igjen etter pandemipausen i 2020 arrangerer interessante foredrag og debatter om ledelsestrender og norsk arbeidsliv. Bli med oss og opplev på nært hold hva de viktigste stemmene i politikk og næringsliv har å si!

Endret lokal avdelingskontingent

Du som medlem av Lederne vil fra juli av merke at din samlede kontingent til Lederne blir endret. Årsaken er at de 18 nye lokale avdelingene som nå er etablert har vedtatt å endre sin lokale kontingent. Ledernes sentrale kontingent endres ikke.

Lederne kritisk til Storberget-utvalgets nye rapport

Onsdag 16. juni overrakte utvalgsleder Knut Storberget en fersk rapport til kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V). Storberget-utvalgets rapport foreslår hvordan finansieringen av private barnehager bør være i framtiden. Lederne støtter PBLs kritikk til deler av rapporten.

– Lederne (Eqaf) var der da jeg trengte de som mest

Da fysiske utfordringer gjorde det vanskelig å fortsette i jobben, kontaktet Grete Helland Lederne (Equinoransattes forening Eqaf) for å få hjelp med overgangen til en ny hverdag. Det angrer hun ikke på i dag.

Nytt lederteam og mye spennende på gang hos CEC European Managers

Generalforsamlingen i CEC European Managers, den europeiske paraplyorganisasjonen som Lederne er medlem av, har valgt nytt styre som består av Maxime Legrand (president, fra CFE-CGC Frankrike), Torkild Justesen (generalsekretær, fra Lederne Danmark), Marco Vezzani (vise-generalsekretær, fra CIDA Italy) og Ebba Öhlund (kasserer, fra Ledarna Sverige).

Gjenvalg på forbundsledelsen

Ledernes kongress, som ble gjennomført 10. og 11. juni på Bryggen i Bergen, valgte forbundsleder Audun Ingvartsen og nestleder Liv Spjeld By for fire nye år. Kongressen fulgte også opp de historiske kongressvedtakene de siste årene rundt ny struktur for medlemsdemokratiet.