Søk medlemsskap

Nytt fra Lederne

Regjeringen legger endelig fram en hydrogenstrategi

– La ikke dette bli en diskusjon om vi skal prioritere blått eller grønt hydrogen, når vi kan gjøre begge deler, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen.

Nyhet: Lederne-appen er lansert!

Endelig er den her! Last ned Lederne-appen, og få lederverktøyene du trenger direkte på din mobiltelefon.

Lederne-appen

Last ned Lederne-appen, og få lederverktøyene du trenger direkte på din mobiltelefon. Appen er kun for medlemmer i arbeidstakerorganisjonen Lederne.

Vinn gavekort på 5000 kroner!

Delta på sommerens vervekonkurranse! To vinnere får gavekort på 5000 kroner hver – alle har sjansen til å vinne!

Kværner Stord og norsk verksindustri er viktig for norsk teknologiutvikling

For å virkelig kunne koble av fra en stressende hverdag, så kan musikk, sang og billøp være god medisin, sier Ledernes hovedtillitsvalgt ved Kværner Stord.

Gunnhild Steen-Hansen, ansatt i Lederne.

Lederne har ansatt CRM- og analyserådgiver

Gunnhild Steen-Hansen startet denne uken i sin nye jobb som CRM- og analyserådgiver i Lederne. Hun skal jobbe med medlemsutvikling i seksjon for kommunikasjon, organisasjon og utvikling, og blir en viktig ressurs når et nytt medlemsregister (CRM-/ AMS-system) nå skal på plass. Med sin bakgrunn vil hun styrke Ledernes markedsarbeid.

Ansatte i luftfarten fortviler

Har myndighetene og politikerne forstått alvoret av krisen i luftfarten? Satser de på at litt åpning av samfunnet vil gi kraftig vekst i flyreiser? Det kan bli ren «gambling».

Å være tillitsvalgt gir kompetanse

Lokal kunnskap er gull verdt for å ivareta medlemmenes interesser. Medlemmene trenger tillitsvalgte, slik som de tillitsvalgte trenger medlemmene.

Historisk investeringsbeslutning om CO2-lagring

Equinor, Shell og Total har besluttet å investere i Northern Lights-prosjektet i Norges første utnyttelsestillatelse for lagring av CO2 på norsk sokkel. Beslutningen er i tråd med blant annet rapporten Lederne utarbeidet i 2019, som blant annet hadde sterkt fokus på karbonfangst- og lagring (CCS).

Demokrati: En kvinne og en mann står og smiler ute i det grønne.

1. mai – noen tanker