Pris og avmelding

På denne siden finner du viktig informasjon om pris og avmelding for kurs og seminarer for medlemmer av Lederne.

Lederne dekker alle kostnader i forbindelse med kurs for våre medlemmer. Dette inkluderer transport, kost under kurset (ikke alkohol) og evt. overnatting. 

Overnatting

  • Alle kurs er lagt opp med start for at en skal rekke inn til åpning, og det er forventet at kursdeltakere reise til kurs på dagen. Vi kan ikke ta hensyn til begrunnelser i tidlig avreise for å dekke en ekstra overnatting, da dette utgjør store ekstrakostnader for oss og vi ønsker å kunne tilby kurs til flest mulig medlemmer.
  • Dersom det er fysisk umulig å rekke til og fra kurset samme dag, kan du oppgi at du trenger rom fra dagen før. Tildeling av overnatting fra dagen før er avhengig av tilgjengelighet og er ikke automatisk gitt.
  • Ved to dagers kurs dekker vi overnatting fra kursdag 1 til 2.

Reise

Reise må ordnes av den enkelte selv, mens vi bestiller overnatting ved 2 dagers kurs. Om du trenger å bestille flyreise gjøres det gjennom Egencia. Les mer her

  • Kursdeltakere skal bestille reise så fort de har fått bekreftet plass på kurset. Bekreftelser sendes ut mellom 5 – 4 uker før kursstart
  • Flybilletter skal bestilles senest 21 dager før første kursdag.
  • Reisebestillinger gjort etter 21 dager før kursstart, og uten godkjenning av sekretariatet, kan kanselleres av Lederne.
  • Lederne dekker flybilletter i følgende kategorier: SAS “Economy” / “GO LIGHT” og NORWEGIAN “LowFare”. Bagasje kan ved behov bestilles og legges til ekstra i bestillingen ved to dagers kurs.

Avmeldingsfrist

Vi ønsker å kunne tilby kurs til flest mulig medlemmer. Derfor er det viktig at alle som melder seg på kurs følger påmeldings- og avmeldingsfrister, og sier ifra når de blir forhindret til å delta. Dette vil bidra til at vi kan tilby flere kurs til flest mulig medlemmer.

  • Avmeldinger skjer minst 21 dager før for å unngå kostnader som ikke er refunderbart.
  • Alle avmeldinger fra kurs må skje enten gjennom påmeldingssiden eller skriftlig til kurs@lederne.no. Du finner link til påmeldingssiden til kurset i kvitteringen eller bekreftelen du får tilsendt på e-post.
  • Hvis et medlem melder seg av et kurs med mindre enn 21 dager før kurset eller ikke møter til kurset uten å gi beskjed (no-show) opptil 2 ganger per halvår, vil medlemmet bli satt på en karanteneliste, og får ikke lov å delta på kurs i 6 måneder fremover. Dette gjelder uavhengig av årsak.

Påminnelser

Etter at kursplassen din er bekreftet (5-4 uker før kursstart) vil du få påminnelser om kurset fra oss på e-post 21 og 14 dager før kursstart. I tillegg får dere SMS 2 dager før kursstart.