Alexander Winther er tillitsvalgt og medlem i Lederne.

– Bidra med dine egne tanker og meninger

Lederne-medlemmet Alexander Winther er kontrolltekniker, og jobber for ConocoPhillips. Der har han en aktiv rolle som tillitsvalgt, og er i tillegg nestleder i ansatteforeningen. Vi ville høre mer om det å være tillitsvalgt, hans tanker om ledelse og medlemskapet i Lederne.

Lederne-medlemmet Carlos Mendoza.

– Lidenskap for medarbeidernes personlige vekst

I Tett på et medlem har vi denne gangen tatt en prat med Carlos Mendoza, som jobber som salgssjef i Lyreco, og er med i bransjeutvalget for varehandel i Lederne. Vi spurte han om temaer knyttet til ledelse og hans medlemskap i Lederne.

Carl Oscar Alsos er medlem av Lederne.

– En dag vil du trenge en fagforening

Lederne-medlemmet Carl Oscar Alsos jobber i den private barnehagen Klokkergaarden Kultur- og Naturbarnehage i Drammen, og er opptatt av å gi barna trygghet og lærerike erfaringer de kan ha med seg videre i livet. Vi tok en prat for å høre mer om jobbhverdagen og perspektivene hans rundt ledelse.

Ragnvald Engum er varehussjef i Spar Kjør i Bergen.

– Takknemlig for helseforsikringen

Ragnvald Engum er varehussjef i Spar Kjøp, og ble medlem av Lederne mest på grunn av helseforsikringstilbudet. Det skulle vise seg å være et godt valg. Selv om helseproblemet var til stede i lang tid før Engum meldte seg inn, fikk han en god kompensasjon etter et alvorlig sykdomsforløp.

Palmer, sand og sol fra Mallorca

Vervekonkurranse: Verv og vinn gavekort

Sommeren er nærmere enn vi tror. Bli med på vår vervekonkurranse, så kanskje du er den heldige vinneren som stikker av med hovedpremien?

May Linda Svendson Kaltveit er medlem av Lederne.

– Bygg solide nettverk!

Vi har blitt litt bedre kjent med ett av våre medlemmer. May Linda Svendson Kaltveit er veileder i fagstaben i arbeids- og inkluderingsbedriften Attende AS, og hun erfarer at solide nettverk på arbeidsplassen er en viktig del av jobbhverdagen.

Siw Linda Kvame er medlem i Lederne.

Fem medlemmer om arbeidsglede

Hvordan vi jobber med å skape trivsel, motivasjon og glede for oss selv og andre gjennom arbeidsdagen er ulikt fra menneske til menneske, og fra sektor til sektor. Vi spurte fem av våre medlemmer.

Bestill ferieleilighetene i Spania i 2025 nå!

Ledernes medlemmer kan nå bestille ferieopphold i 2025 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger.

Britt Heidi Værøy er medlem av Lederne.

– Det viktigste er å sikre jobben og inntekten din

Vi har møtt varehussjefen og Lederne-medlemmet Britt Heidi Værøy. I løpet av hennes tjueårige medlemskap har hun opplevd hvor verdifullt det er å være organisert. Her forteller Værøy om tryggheten medlemskapet gir, og om jobbhverdagen hennes som leder i varehandelsbransjen.

Ingvild Riise er medlem i Lederne.

– Eg har ein god organisasjon som støttar meg

Lederne-medlemmet og lokalstyremedlem Ingvild Saure Riise jobber innen arbeid og inkludering, og er spesielt opptatt av å jobbe med ungdom som står utenfor skole og jobb. Vi tok en prat med henne om jobbhverdagen, ledelse og det å være organisert i Lederne.