Britt Heidi Værøy er medlem av Lederne.

– Det viktigste er å sikre jobben og inntekten din

Vi har møtt varehussjefen og Lederne-medlemmet Britt Heidi Værøy. I løpet av hennes tjueårige medlemskap har hun opplevd hvor verdifullt det er å være organisert. Her forteller Værøy om tryggheten medlemskapet gir, og om jobbhverdagen hennes som leder i varehandelsbransjen.

Ingvild Riise er medlem i Lederne.

– Eg har ein god organisasjon som støttar meg

Lederne-medlemmet og lokalstyremedlem Ingvild Saure Riise jobber innen arbeid og inkludering, og er spesielt opptatt av å jobbe med ungdom som står utenfor skole og jobb. Vi tok en prat med henne om jobbhverdagen, ledelse og det å være organisert i Lederne.

Utsikt over New York i solnedgang

Vervekonkurranse: Verv og vinn gavekort

Nytt år, nye vinnermuligheter! Vi sparker i gang året med en ny spennende vervekonkurranse.

Endre Helland er daglig leder for Hordaland krets i Norges speiderforbund.

Speider etter inspirasjon

Endre Helland er daglig leder i Hordaland krets, i Norsk Speiderforbund (NSF), en av de største speiderkretsene i landet. – Jeg henter mye inspirasjon fra kursserien til Lederne, som komplementerer vår veiledende lederstil i forbundet, sier Helland.

Oddvar Nøstdal er medlem av Lederne og en del av bransjeutvalget for kommunal sektor.

– Kommunal sektor må anerkjenne ledelse som et fag

Lederne-medlemmet Oddvar Nøstdal er rektor ved Voss kulturskole, og har lang fartstid som leder i kultursektoren. En av Nøstdals viktigste hjertesaker handler om økt satsning på ledelse i kommunal sektor. Han mener at sektoren bør anerkjenne ledelsesfaget, og innse at ansiennitetsbestemt lederskap kan være til hinder for god ledelse.

Anja Bratteli er medlem av Lederne.

– Liker at mennesker utvikler seg og lykkes

Anja Bratteli (41) jobber i Coop, og har lang erfaring som butikkmedarbeider og butikksjef. Variasjonen i arbeidshverdagen, problemløsning, og å se resultater er noen av Brattelis store motivasjonsfaktorer. Hent inspirasjon fra ett av Ledernes medlemmer i varehandelsbransjen.

Adm. dir. i Astero, Per Olav Myrstad og prosjektveileder Åse Hilde Andersen.

Asteros lederskap gir suksess

Arbeids- og inkluderingsbedriften Astero i Molde er en av de mest vellykkede bedriftene i sin sektor. Vi tok en prat med det erfarne Lederne-medlemmet Åse Hilde Andersen og administrerende direktør Per Olav Myrstad for å høre mer om hva som ligger bak suksessen.

Synnøve Søraa i Lederne.

Butikkledernes tidstyver

Lederne-medlemmet og fagansvarlig for «Smarte butikker» i Coop Nordvest SA, Synnøve Søraa, har gjort det til en livsstil å bekjempe tidstyver på jobb og i fritiden. Derfor skaffet hun seg en bobil, og får gjort mye mer enn før. Konseptet «Smarte butikker» omhandler hvordan butikkledere i dagligvarebutikkene kan spare tid i hverdagen.

Linn Høyland Larsen er medlem av Lederne.

– Jeg digger å hjelpe andre med deres lederskap

Artikkelserien "Tett på et medlem" lar deg bli bedre kjent med, og få inspirasjon fra et medlem av Lederne. Denne gangen møter vi Linn Høyland Larsen; en daglig leder i en stor, privat barnehage med over 200 barn. Hun gir gode råd om ledelse og minner oss på hvorfor det er viktig å være organisert.

Vidar Sund Voie på fisketur med sin familie

– Rettferdighet kommer først

Vi liker å vise frem mangfoldet blant medlemmene våre, og høre mer om bransjene de jobber i, perspektiver på ledelse, og erfaringer fra jobbhverdagen. Vidar setter fagorganisering og trygghet i arbeidshverdagen høyt, og er stolt over å være medlem i Lederne.