Katrin Heinecke er styremedlem i Ledernes avdeling Agder.

Tett på et medlem: – Liker å utgjøre en forskjell

Artikkelserien "Tett på et medlem" lar deg bli bedre kjent med, og få inspirasjon fra et medlem av Lederne. Denne gangen møter vi Katrin Heinecke; en regnskapsfører som ser verdien av å være organisert, og å bruke sine medlemsfordeler.

Jostein Harald Jakobsen er medlem i Lederne.

Tett på et medlem: Har alltid vært organisert og synes det er viktig

Vi tok en prat med Jostein, som jobber i Securitas hvor han leder om lag 140 ansatte. Samtidig er han en aktiv familiefar som ser mange fordeler ved å være fagorganisert.

Kristin Fredheim er medlem av Lederne.

Tett på et medlem: – Verdien av fellesskapet er viktig

I artikkelserien "Tett på et medlem" kan du bli bedre kjent med, og få inspirasjon fra et medlem av Lederne. Vi tok en prat med Kristin Fredheim, som tok steget fra en lang karriere i finansbransjen til en vekstbedrift på Røros.

Nina Nyberg er et medlem av Lederne.

Fyller på med kunnskap om ledelse

Nina Nyberg er styremedlem i Ledernes avdeling Hordaland, og som utdannet pedagog er hun genuint opptatt av å legge til rette for god undervisning, utdannelse og utvikling. En av grunnene til at Nyberg er medlem av Lederne er nettopp derfor.

Geir Røkkum i Lederne.

Tett på et medlem: – Vær nysgjerrig og vis engasjement

I "Tett på et medlem" møter vi denne gangen Geir Røkkum. Han er daglig leder i Villenga barnehage, og synes det er engasjerende å diskutere ledelse på tvers av bransjer.

Hovedtillitsvalgt i Lederne, Sigurd Andre Maraas.

Tett på et medlem: – Smil hver dag på jobb

I artikkelserien "Tett på et medlem" kan du bli bedre kjent med, og få inspirasjon fra et medlem av Lederne. Denne gangen møter vi Sigurd André Maraas, en stødig hovedtillitsvalgt som brenner for en rettferdig og god arbeidsdag for kollegaene sine.

Lederne-medlemmet Hege Levidatter Hansen.

Viktigheten av trygghet og nettverk

For Hege Levidatter Hansen er det avgjørende med trygghet på arbeidsplassen og et godt nettverk. Til daglig hjelper hun mennesker som opplever utenforskap, og som trenger trygghet og et nettverk i deres hverdag. Fra dette arbeidet drar hun paralleller til godene du får ved å være organisert i et fagforbund.

Lederne-medlemmet Anna Kirsti Skare.

Stort tidspress for butikkledere

Butikkledere i varehandelsbransjen blir ansatt i ledende eller særlig uavhengige stillinger. De opplever at arbeidsmengden spiser mer og mer av fritiden, og særlig gjelder det for butikkene med færrest antall ansatte.

Mann ved oljeplattform

Vinneren av sommerkonkurransen er kåret

Kjell Uno er et relativt nytt medlem hos oss, og arbeider som mekaniker på plattform i Nordsjøen.

Todelt bilde med dame og vindmøller

Tett på et medlem: – Ledelsesfaget er aktuelt og interessant

I artikkelserien "Tett på et medlem" kan du bli bedre kjent med, og få inspirasjon fra et medlem av Lederne. Denne gangen møter vi Kamila Walasinska, en aktiv ung dame med stort engasjement.