Hanne Snuruås Nordsteien er medlem i Lederne.

Tett på et medlem: – Tørr å ta sats og involver deg

I denne spalten viser vi frem medlemmene våre, og lar deg bli kjent og inspirert av dem. Denne gangen har vi tatt en prat med Hanne Snuruås Nordsteien, som er prosesstekniker på Gullfaks B.

Ilona Hellerud i arbeidsklær.

Trygghet, kunnskap og kompetanse var viktig for Ilonas valg

Ilona Hellerud er 35 år, og fungerer som avdelingsleder i renovasjonsselskapet Iris Produksjon AS, som holder til i Bodø. Selv om hun har jobbet siden hun var 18, ble Lederne hennes første fagforening.

Katrin Heinecke er styremedlem i Ledernes avdeling Agder.

Tett på et medlem: – Liker å utgjøre en forskjell

Artikkelserien "Tett på et medlem" lar deg bli bedre kjent med, og få inspirasjon fra et medlem av Lederne. Denne gangen møter vi Katrin Heinecke; en regnskapsfører som ser verdien av å være organisert, og å bruke sine medlemsfordeler.

Jostein Harald Jakobsen er medlem i Lederne.

Tett på et medlem: Har alltid vært organisert og synes det er viktig

Vi tok en prat med Jostein, som jobber i Securitas hvor han leder om lag 140 ansatte. Samtidig er han en aktiv familiefar som ser mange fordeler ved å være fagorganisert.

Kristin Fredheim er medlem av Lederne.

Tett på et medlem: – Verdien av fellesskapet er viktig

I artikkelserien "Tett på et medlem" kan du bli bedre kjent med, og få inspirasjon fra et medlem av Lederne. Vi tok en prat med Kristin Fredheim, som tok steget fra en lang karriere i finansbransjen til en vekstbedrift på Røros.

Nina Nyberg er et medlem av Lederne.

Fyller på med kunnskap om ledelse

Nina Nyberg er styremedlem i Ledernes avdeling Hordaland, og som utdannet pedagog er hun genuint opptatt av å legge til rette for god undervisning, utdannelse og utvikling. En av grunnene til at Nyberg er medlem av Lederne er nettopp derfor.

Geir Røkkum i Lederne.

Tett på et medlem: – Vær nysgjerrig og vis engasjement

I "Tett på et medlem" møter vi denne gangen Geir Røkkum. Han er daglig leder i Villenga barnehage, og synes det er engasjerende å diskutere ledelse på tvers av bransjer.

Hovedtillitsvalgt i Lederne, Sigurd Andre Maraas.

Tett på et medlem: – Smil hver dag på jobb

I artikkelserien "Tett på et medlem" kan du bli bedre kjent med, og få inspirasjon fra et medlem av Lederne. Denne gangen møter vi Sigurd André Maraas, en stødig hovedtillitsvalgt som brenner for en rettferdig og god arbeidsdag for kollegaene sine.

Lederne-medlemmet Hege Levidatter Hansen.

Viktigheten av trygghet og nettverk

For Hege Levidatter Hansen er det avgjørende med trygghet på arbeidsplassen og et godt nettverk. Til daglig hjelper hun mennesker som opplever utenforskap, og som trenger trygghet og et nettverk i deres hverdag. Fra dette arbeidet drar hun paralleller til godene du får ved å være organisert i et fagforbund.

Lederne-medlemmet Anna Kirsti Skare.

Stort tidspress for butikkledere

Butikkledere i varehandelsbransjen blir ansatt i ledende eller særlig uavhengige stillinger. De opplever at arbeidsmengden spiser mer og mer av fritiden, og særlig gjelder det for butikkene med færrest antall ansatte.