Verv en kollega

Når du verver et medlem til Lederne, bidrar du til at vi får mer innflytelse på arbeidsplassen din og i samfunnet generelt. Du får 500 kroner i gavekort for hvert medlem du verver, og du er også med i trekningen av gjeve premier!

Mange av våre medlemmer har blitt rekruttert av en kollega. Det er mange grunner til det; det kan være en konflikt som blir løst med hjelp av organisasjonen, og som synliggjør effekten og viktigheten av å være organisert. Eller man får høre om de gode medlemsfordelene til Lederne. Eller at du vil støtte trepartssamarbeidet, og ønsker å ha en seriøs fagforening i ryggen.

Uansett hva grunnen er, så er det mange store fordeler med å være mange organiserte samme sted på en arbeidsplass, ikke minst for å sikre medbestemmelse. 

Få gavekort og vinn premier

Gjennom hele året kjører vi «verv en venn/kollega»-kampanje som innebærer at alle som verver vil motta et universelt gavekort på kr. 500 for hvert nytt medlem de verver. I tillegg har Lederne fem sesongbaserte vervekampanjer gjennom året. Da har vi ekstra fine vervepremier som du kan vinne. Du vil alltid motta gavekort for hver verving – selv om du ikke vinner kampanjene.  

Argumenter for å verve en kollega eller bekjent 
  • Lederne har dyktige advokater, jurister og rådgivere som er spesialisert på arbeidsrett. De gir gode råd helt gratis når du trenger det. Vi har til og med privatjuridisk bistand i opptil 15 timer   
  • Det er smart å få en plass ved bordet ved drøftelser og informasjon om bedriften og dens drift. Dere vil få reell medbestemmelsesrett. 
  • Lederne skiller seg fra andre fagforeninger sine lokale avdelinger ved å tilby tverrfaglige ledernettverk. 
  • Vi har et omfattende kurstilbud som er gratis for våre medlemmer. Her byr vi på kurs, webinarer, konferanser, podcast, e- og lydbøker med tema ledelse. Vi gir også støtte til etter– og videreutdanning 

Les om alle medlemsfordelene våre her!

Lederne er ikke bare for ledere. Stå styrket i fellesskapet!  

Vi er en fagforening som har medlemmer på tvers av bransjer og stillingsnivåer. Lederne organiserer arbeidstakere i ledende, rådgivende eller særlige selvstendige stillinger. I tillegg har vi medlemmer som har tilsvarende type funksjoner med høye krav til kompetanse; eksempelvis innen administrative og tekniske stillinger. 

Meld inn nye medlemmer her 

Du finner innmeldingsskjema på våre websider her. Husk at den du rekrutterer må oppgi deg som verver, slik at du blir registrert som deltaker i vervekonkurransen og også mottar gavekort.   

 Har du spørsmål rundt verving av medlemmer, premier eller medlemsfordeler? 

Ta kontakt med Anette Light på e-post anette.light@lederne.no eller tlf. 906 60 127. 

Hjelp oss å rekruttere flere medlemmer til Lederne. Sammen er vi sterkere!