Verv en kollega

Hjelp oss å rekruttere flere til Lederne. Her er noen gode argumenter for hvorfor.

Vi vet at de fleste av våre medlemmer har blitt rekruttert av en kollega. Det er mange grunner til det; kollegaer er gode forbilder, vi har praten rundt kaffemaskinen, det kan være en konflikt som blir løst med hjelp av organisasjonen og som synliggjør effekten og viktigheten av å være organisert.

Bli medlem her! 

Verv en venn-kampanje

Uansett hva grunnen er, så er det mange store fordeler med å være mange organiserte samme sted på en arbeidsplass, ikke minst for å sikre medbestemmelse.

Gjennom hele året kjører vi «verv en kollega»-kampanjer som innebærer at du som verver vil motta et gavekort på kr. 350 for hvert nytt medlem du verver.

I tillegg har vi sesongbaserte kampanjer gjennom året, typisk ved påske, sommeren, høst og jul. Da har vi ekstra fine premier som vi trekker en eller flere vinnere av. Du mottar uansett gavekortet.

Du finner informasjon rundt gjeldende kampanje på våre hjemmesider.

Argumenter for å verve en kollega eller bekjent

  • Det er ikke tull at man står sterkere sammen! Desto flere man er, desto lettere er det å få innpass og medbestemmelse. Det kan også sikre tariffavtaler, som til gjengjeld vil gi krav på 5 ukers ferie, 12% feriepenger og 37,5 times uke, samt forhandlingsrett på lønn og velferdspermisjoner – for å nevne noe! Arbeidsmiljøloven gir langt dårligere vilkår (f.eks. 4 uker + 1 dag ferie, 10,5% feriepenger og 40 timers uke)
  • Det er ikke dyrt å «forsikre» jobben sin. Man kan spare inn hele kontingenten ved å benytte seg av medlemsfordelene som forsikrings- og bankavtale, og de øvrige rabattene.
  • Lederne har egne advokater, jurister og rådgivere som vil kunne gi råd, og vi har til og med privatjuridisk bistand i opp til 15 timer (man må ha vært medlem i henholdsvis tre og seks måneder for å benytte dette tilbudet. Det er altså ingen grunn til å drøye – bli medlem nå så har du hjelpen for hånd når det trengs!).
  • Er dere mange nok kan dere velge tillitsvalgt i bedriften, og derved få en plass rundt bordet ved drøftelser og informasjon om bedriften og dens drift. Dere vil få reell medbestemmelsesrett.

 

Har du spørsmål rundt rekruttering?

Ta gjerne kontakt med Anette Light på e-post anette.light@lederne.no eller tlf. 906 60 127.