Verv en kollega

Er du fornøyd og synes medlemskapet er verdifullt bør du dele det med gode kollegaer. Du gir kollegaene dine mulighet til å få de samme gode medlemsfordelene som deg, får 500 kroner i gavekort for hvert medlem du verver, og er med i trekningen av fine premier.

Verv en kollega i dag – få gavekort på 500 kroner!

Som medlem eller tillitsvalgt har du en gyllen mulighet til å verve gode kolleger på arbeidsplassen din og selv bli belønnet. For hvert medlem du verver får du 500 kroner i gavekort. I tillegg har Lederne gjennom året sesongbaserte vervekampanjer hvor du i tillegg kan vinne fine premier.

Gi en kollega muligheten til de samme gode medlemsfordelene du har

Jo flere medlemmer dere er i bedriften jo større påvirkningskraft har dere, både i bedriften og i samfunnet. Og ved å fortelle om fordelene ved å organisere seg gir du dine arbeidskolleger muligheten til de samme gode fordelene du allerede benytter. I tillegg bidrar du til å sikre deres arbeidsrettigheter.

Tips til hvordan du kan verve nye medlemmer

 

1. Fortell om de gode medlemsfordelene

Våre medlemmer fremhever disse medlemsfordelene som spesielt viktige:

  • Juridisk bistand, arbeids -og privatrettslig
  • Gode forsikringsordninger
  • Lederutvikling gjennom kurs og webinar
  • Lokalavdelinger og stort tverrfaglig ledernettverk
  • Lønns- og pensjonsrådgivning

Les mer om medlemsfordelene her

 

2. Del dine gode erfaringer som medlem

Hva var grunnen til at du valgte nettopp Lederne fremfor andre fagforeninger? Har du deltatt på gode kurs? Tilhører du en bedriftsgruppe med gode møter og sosiale aktiviteter? Eller har du kanskje vært i kontakt med en av våre dyktige rådgivere og fått raskt svar på spørsmål? Uansett hva som er viktig for deg, del det med dine kolleger.

 

3. Sammen står vi sterkere

Jo flere medlemmer i Lederne, jo større påvirkning har dere. Det er lettere å bli hørt og dere kan bli en god dialogpartner for ledelsen i din bedrift.

 

4. Som fagorganisert sikrer man sine rettigheter

Å være organisert er faktisk den beste forsikringen du man kan ha i arbeidslivet. De siste årene med pandemi og påfølgende permitteringer og nedbemanninger er dessverre relevante eksempler på at det både er viktig og at det gir trygghet å ha en fagforening i ryggen. Vi har støttet våre medlemmer i over 110 år, og det skal vi fortsette med.


5. «Veien er kort fra medlem til hjelp i Lederne»

Mange medlemmer trekker frem at de opplever veien fra seg som medlem til råd og støtte i Lederne som kort. Dette er vi stolte av og vi håper du gir både venner og kolleger muligheten til å bli en del av et felleskap som sikrer den enkeltes rettigheter og samtidig gir private fordeler.

Trenger du flere vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, får du gode råd her.

Ta kontakt med en venn eller kollega i dag

Lunsjpausen er et naturlig sted å få i gang gode samtaler om hvorfor det er smart å være organisert. Jobber du på hjemmekontor ønsker du kanskje å invitere kolleger til en kaffeprat på Teams eller invitere de til å delta på et bedriftsgruppemøte hvor de kan stille spørsmål til de andre medlemmene i bedriften din.

Meld inn nye medlemmer her
Husk at den du rekrutterer må oppgi deg som verver, slik at du blir registrert som deltaker i vervekonkurransen og dermed mottar gavekort.

 

Ta kontakt ved spørsmål om verving og rekruttering

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til rekruttering på din arbeidsplass. Kontaktinformasjon for markedsavdelingen er  marked@lederne.no

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.
Se alle dine medlemsfordeler