Hotell

Vi tilbyr spesielle tilbud til våre medlemmer i forbindelse med hotellopphold og spatilbud rundt om i Norge og i verden. Vi er stolte av å kunne tilby fordelene til disse fire hotellene. 

Nordic Choice Hotels

Hotellavtalen med Nordic Choice Hotels gir gode rabatter til Ledernes medlemmer på avtalepriser: 10 prosent rabatt på alle Nordic Choice Hotel samt 12 prosent rabatt på Clarion Collection Folketeateret og Comfort Hotel Karl Johan.

Farris Bad

Ledernes medlemmer får 10 % rabatt på gjeldende priser på nettsidene. Prisene varierer i henhold til ukedager og i helger.

Scandic Hotels

Medlemmene hos oss får “Level 2” fra første natt hos Scandic.

Som medlem av Scandic Friends blir du belønnet på flere måter. Når du bor hos oss og spiser i vår restaurant (ikke glem å sette regningen på rommet ditt), tjener du poeng. Dine poeng kan brukes til bonusnetter, tilvalg og hos utvalgte partnere. Som medlem får du også tilgang til fordeler som 20 % rabatt på rom i de fleste helger og 10 % på mat i restauranten, selv når du ikke bor på hotellet.

Level 2 fordeler
  • Tjen poeng både på opphold og mat
  • Restaurantvoucher NOK 50/natt
  • 230 bonuspoeng når du bestiller på vårt nettsted eller i vår app
  • Bo 2 betal for 1
  • 20 % rabatt på opphold i de fleste helger
  • 10 % rabatt på mat i restaurant og shop i helger
  • Spesialpriser i utvalgte ferier
Om tilbudet

For å kunne benytte deg av dette tilbudet må du ha en gyldig fordelskode. Den finner du ved å følge denne linken (etter innlogging på «Min side» på lederne.no).
• Tilbudet gjelder til Level 2. Medlemmer som allerede befinner seg på et høyere medlemsnivå, beholder sitt nåværende medlemsnivå.

Nytt Scandicmedlem?
 Hvis du ikke allerede er Scandicmedlem, går du på nettsiden til Scandic, klikker på «Registrer» og legger inn fordelskoden fra «Min side» på lederne.no sammen med kontaktinformasjonen din. Du vil da motta en ny medlemskonto, som du oppgir hver gang du bestiller og bor hos Scandic.

Allerede Scandicmedlem? Hvis du allerede har blitt med i programmet, velger du «Allerede medlem» på nettsiden til Scandic, skriver inn fordelskoden fra «Min side» på lederne.no og logger inn på kontoen din hos Scandic. De 5 påfølgende oppholdene gir deg doble netter.

Thon Hotels

Avtalepriser gjelder for individuelle reisende. Thon Hotels benytter seg av dynamisk prissetting for sine hoteller, der prisene kan endre seg daglig. For Business Deal gis det fast 13 % rabatt på våre ordinære priser.

For overnatting på Thon Hotels, gjelder avtaleprisen per rom per døgn. Frokost er inkludert på alle hoteller i Norge.

Kunden står fritt til å reservere hvilken pristype som til enhver tid er tilgjengelig. Merk at spesielle betingelser kan gjelde ved reservasjon av andre pristyper enn avtalepriser.

For gruppe- eller konferansebestilling vil egne betingelser gjelde. Bestillinger på mer enn 10 rom betraktes som gruppe.

Alle reservasjoner må bestilles og kanselleres på thonhotels.no eller via Thon Hotels- appen for å få fordelene knyttet til Business Deal.

Se våre andre medlemsfordeler