Hotell

Vi tilbyr spesielle tilbud til våre medlemmer i forbindelse med hotellopphold og spatilbud rundt om i Norge og i verden. Vi er stolte av å kunne tilby fordelene til disse fire hotellene. 

Strawberry

Hotellavtalen med Strawberry gir gode rabatter til Ledernes medlemmer på avtalepriser: 10 prosent rabatt på alle Strawberry-hoteller i Norge og på Balkan.

Farris Bad

Ledernes medlemmer får 10 prosent rabatt på gjeldende priser på nettsidene. Prisene varierer i henhold til ukedager og i helger.

Thon Hotels

Avtalepriser gjelder for individuelle reisende. Thon Hotels benytter seg av dynamisk prissetting for sine hoteller, der prisene kan endre seg daglig. For Business Deal gis det fast 13 prosent rabatt på våre ordinære priser.

For overnatting på Thon Hotels, gjelder avtaleprisen per rom per døgn. Frokost er inkludert på alle hoteller i Norge.

Kunden står fritt til å reservere hvilken pristype som til enhver tid er tilgjengelig. Merk at spesielle betingelser kan gjelde ved reservasjon av andre pristyper enn avtalepriser.

For gruppe- eller konferansebestilling vil egne betingelser gjelde. Bestillinger på mer enn 10 rom betraktes som gruppe.

Alle reservasjoner må bestilles og kanselleres på thonhotels.no eller via Thon Hotels- appen for å få fordelene knyttet til Business Deal.

Se våre andre medlemsfordeler