Rabatt på nettstudier ved Høyskolen Kristiania

Lederne har inngått en avtale med Høyskolen Kristiania som gir deg svært gode priser på ca. 220 nettemner på bachelornivå og 16 nettemner på masternivå.

Kristiania har lang erfaring med nettstudier og har et bredt utvalg av spennende høyskoleemner tilgjengelig på nett. Medlemmer får tilgang til disse til en redusert pris: Alle medlemmer i Lederne får 15 % rabatt.

Du velger selv om du vil ta et eller flere emner. Kanskje du bare ønsker litt påfyll på et fagområde som er viktig for deg? Eller drømmer du om å bygge deg en grad? Uansett – studiene er svært fleksible. Du starter når du vil, studerer når og hvor du vil og i det tempoet som passer deg.

Husk at du kan søke Ledernes utdanningsstipend dersom du er omfattet av  NHO, ASVL eller PBL Lederavtalen.  Les mer om stipend til etter- og videreutdanning.

Informasjon om enkeltemner tilhørende de forskjellige gradene

De fleste grader består av kjernefag og valgfag. Dersom du ønsker å bygge en grad kan det være smart å gjennomføre emnene i anbefalt rekkefølge. Du kan lese mer om grader, kjernefag, valgfag og prioriter rekkefølge på lenkene nedenfor.

Årsstudium:

Bachelor:

Master:

Her finner du en komplett oversikt over alle grader og emner du kan velge blant.

Nettstudiene på Kristiania gjennomføres med ordinære studentbetingelser, kursdokumentasjon og eksamensform.

Dersom du har behov for veiledning om studievalg kan du ta kontakt med høyskolen på studier@kristiania.no.

Byggeklosser som bygger kunnskap og kompetanse

Kompetansetilbud til medlemmer

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å utvikle din kompetanse både faglig og personlig. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg kurs, e-læring, webinar, lederutvikling, e-bøker, lydbøker og annet faginnhold.