Bilutleie

Dato

Lederne tilbyr fordelsavtaler til sine medlemmer for bilutleie i Norge og resten av verden. Våre fordeler gjelder bilutleie fra to sentrale aktører innen bilutleie.

Hertz:

Vår avtale med Hertz er utformet med faste priser i Norge samt gode priser i hele Europa. Avtaleprisene inkluderer fri kjørelengde (inntil 2000 km per leieforhold), kollisjonsskadeforsikring (CDW) og tyveriskadeforsikring (TP). Lokasjonsavgift, vinteravgift, drivstoff, vei- og bomavgift, bompasseringer og merverdiavgift kommer i tillegg.

Med medlemskap i Hertz Gold Plus Rewards behøver du ikke stå i kø, og heller ikke fylle ut papirer for å få utlevert leiebilen. Personlig informasjon, valg av forsikringer, valg av betalingsmåte og kundenummer er allerede registrert i din profil.

Detaljer rundt rabatten og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på “Min side” øverst til høyre. I menylinjen velger du så Verktøy > Fordelskoder.

Sixt:

Lederne-medlemmer har opptil 15 % rabatt hos oss både i inn- og utland.

Logg deg inn på Min Side -> Verktøy -> Fordelskoder for å få rabattkoden og mer informasjon.

Til info: Vi har opplevd en enorm etterspørsel etter bil i Nord-Norge og spesielt Harstad/Evenes i sommersesongen i år. I den forbindelse kan det hende at en rabatt ikke vil bli gitt grunnet den høye etterspørselen og mangel på bil.