Cruise-reiser

Dato

Lederne har avtaler med en rekke kjente cruisebåter. Avtalene gjelder for medlemmer av Lederne, på konferanseturer til Sverige, Danmark og Tyskland. Det er tre selskaper vi har fordelsavtaler med er:

Reiser med Color Line:

Lederne har fordelsavtale med Color Line Cruises for konferanser og kurs bl.a. for avdelinger og bedriftsgrupper. Avtalen gjelder for grupper i alle størrelser. Color Line tilbyr gruppereiser og konferanser til Tyskland, Sverige og Danmark. Bestilling gir rabatt på lugarpris, oppgradering og singeltillegg.

Oslo – Kiel

Her går Europas største konferansesenter til havs, tilrettelagt for møter i en unik atmosfære og i velutstyrte møterom kombinert med en fantastisk havutsikt. I tillegg til fornøyde kunder og toppscore på ulike medietester, ble Color Line Cruises kåret til Tysklands beste konferansehotell i 2011 (Business Diamond Award).

Larvik/Kristiansand – Hirtshals

SuperSpeed tar deg hurtig og komfortabelt til Danmark. Konferanse, teambuilding, aktiviteter for grupper – mulighetene er mange!

Sandefjord – Strømstad

Color Line samarbeider med mange gode konferansehotell i Sverige. Det er også mange muligheter for morsomme gruppeaktiviteter.

Ta kontakt med salgsansvarlig Monika Mathisen for omvisning med lunsj, pristilbud eller annen informasjon. Tlf: 915 55 603, eller epost: monika.mathisen@colorline.no . Adresse: Color Line AS, Postboks 1422 Vika, 0115 Oslo.

Reiser med DFDS Seaways:

30% rabatt på konferansereiser og 10% rabatt på privatreiser mellom Oslo og København!

Lederne har to typer avtale med DFDS Seaways som kommer deg som medlem til gode:

  • 30 prosent rabatt for gruppereiser med konferanse. Alle våre medlemmer kan bruke denne avtalen når de skal arrangere enten i regi av Lederne eller i regi av eget firma.
  • 10 prosent rabatt for private reiser, både cruise og transport (altså én vei med bil).

DFDS kan være behjelpelige med rabattert hotell/konferanse i København hvis du ønsker det, og tilbyr også en del forskjellige teambuilding aktiviteter som ribb og Segway. Ta kontakt for ideer og priser!

Detaljer rundt rabattene og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Verktøy > Fordelskoder.

Reiser med Fjordline:

Lederne tilbyr 10% rabatt på 2 døgns-cruise med Fjordline fra Bergen/Stavanger/Langesund.

1. og 4. kvartal for 10 – 50 personer:

SØN – ONS: 290,-

TORS + LØR: 390,-

FRE: 490,-
2. og 3. kvartal for 10 – 50 personer:

SØN – ONS: 390,-

TORS + LØR: 490,-

FRE: 690,-

Konferanserom       Dag 1      Dag 2     Dag 3
Pris pr. person:         145,-        145,-       145,-
Konferanserommet inkluderer:

1 dag – Konferanserom/grupperom
– Kaffe/te/vann hele dagen, samt en fruktpause
– 1 Internettilgang i konferanserommet
– Standard AV utstyr

Bestillingsrutiner

Kun ansatte og medlemmer i LEDERNE har anledning til å benytte seg av denne avtalen. Henvis til avtalen når man bestiller.

Bestilling:

– På e-post til group@fjordline.com
– Via telefon 815 56 951