Jobbtrygghet i usikre tider

- Jeg er medlem i Lederne. Der har jeg tilgang til dyktige tillitsvalgte og advokater. Det er godt å vite at jeg har en seriøs arbeidstakerorganisasjon i ryggen hvis jeg skulle få problemer på jobben, sier Ingelill Handeland Eide (34) som jobber ved fagsenteret til Equinor.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Marit Hommedal (Equinor) / Fartein Rudjord
Dato
Frykt for permitteringer og arbeidsledighet

– Arbeidstakere og ledere innen vår bransje har opplevd økt frykt for å miste jobben etter at koronaepidemien inntraff. Denne usikkerheten vil vedvare. For meg er det like naturlig å være organisert som det er å forsikre boligen – det gir trygghet! Nå er det ekstra viktig at flest mulig organiserer seg i en seriøs arbeidstakerorganisasjon slik at vi står sterkere sammen, sier Ingelill.

Ingelill Handeland Eide (34) jobber ved fagsenteret til Equinor.

Selv har hun vært medlem av Lederne i 11 år.

Bruker Lederne-nettverket aktivt

– Jeg kommer i kontakt med mange mennesker på jobben, og som hovedverneombud får jeg mange problemstillinger i fanget. Hvis jeg selv ikke vet svaret eller løsningen, så bruker jeg nettverket i Lederne aktivt. Dette er en organisasjon som ikke har et intrikat hierarki, og det er kort vei til rådgivning og hjelp, forteller Ingelill.

Lederne er til for deg

Lederne har medlemmer på tvers av bransjer, titler og nivå. Du må ikke ha personalansvar for å være medlem. Den største medlemsgruppen i Lederne er fra olje/gass/energi-bransjen, og Lederne har her et sterkt tillitsvalgtsapparat og dyktige advokater som bistår Ingelill og medlemmene ute på arbeidsplassene. Du kan lese mer om Lederne her.

4 gode grunner til å bli medlem i Lederne:

Trygghet

Du får rådgivning og juridisk bistand i saker som angår arbeidsforholdet ditt. I tillegg kan du få 15 timer privatjuridisk bistand for deg og familien. Som medlem får du også tilgang til dyktige tillitsvalgte og rådgivere.

Kompetanseheving

Ingelill og hennes tillitsvalgte i «Equinor Ledere» er opptatt av trygge arbeidsforhold og godt nettverk i en seriøs arbeidstakerorganisasjon.

Vi bygger gode ledere og tilbyr vår medlemmer gratis kompetanseheving i form av et rikt utvalg kurs, webinarer, e-bøker, lydbøker, podcaster og konferanser. Du sikres også faglig utvikling og inspirasjon via nyhetsbrev, medlemsmagasin og app. Medlemmer kan i tillegg søke på et sjenerøst etter- og videreutdanningsfond.

Nettverk

Du får tilgang til et stort tverrfaglig nettverk med ledere og arbeidstakere med fagansvar. Du kan delta på digitale, nasjonale og lokale arrangementer. Her knytter du nyttige relasjoner som du kan dra nytte av i ditt yrkesliv.

Økonomiske fordeler

Lederne tilbyr unike medlemsfordeler slik som gunstige bankavtaler, forsikringer og økonomiske rabattavtaler. Du kan spare inn hele kontingenten dersom du benytter deg av disse rabattavtalene!