Velkommen på Ledernes årskonferanse 2018: Hvordan oppfører du deg som leder og rollemodell?

Det siste året har det vært mye fokus på hvordan ledere oppfører seg. Det stiller krav til deg som leder og rollemodell. Til Ledernes årskonferanse 14. november 2018 på Thon Hotel Arena Lillestrøm kommer inspirerende og kjente navn i hopetall. Dette vil du lære av, dette vil du bli inspirert av, dette vil påvirke ditt eget lederskap! Velkommen!

Påmelding

Meld deg på her.

Gratis for medlemmer av Lederne (no-showavgift senere enn to uker før konferansen på kr 695). Det dekkes ikke reise- og oppholdsutgifter i forbindelse med konferansen. Ikke-medlemmer: Kr. 3.990.

Innledere

Her er noen av de du møter:

Petter Schjerven

Sprudlende og originale Petter Schjerven, kjent fra bl.a. "Typisk norsk" på NRK1, er dagens konferansier og gjør sin versjon av "Typisk norsk ledelse". Han har fått Seerprisen og blitt kåret til beste mannlige programleder under Gullruten.

Elin Nørve

Elin Nørve er founder av Skandinavias største lederutviklingsprogram for unge: Future Leaders og en av Norges yngste operasjonelle ledere. Med en ny tilnærming til ledelse, selskapsdrift – ja forsåvidt det meste – gjør hun ting på sin egen måte og er en front runner for millennials-genrasjonen og det nye bærekraftige og eksponentielle arbeidslivet.

Julien S. Bourrelle

Julien S. Bourrelle er canadisk forfatter og utdannet rakettforsker fra fem forskjellige land. I dag jobber han med å dra bedre nytte av mangfold, ved å øke vår forståelse for hvordan norsk atferd oppfattes, og ved å hjelpe mennesker fra alle kulturer med å kommunisere bedre. Han vil få deg til å se norsk lederskap i et nytt lys.

Anita Krohn Traaseth

Anita Krohn Traaseth er administrerende direktør i Innovasjon Norge, og var tidligere første kvinnelige toppsjef i Hewlett-Packard Norge. Hun er en samfunnsengasjert næringslivsleder, skribent og forfatter. I 2014 utga hun bestselgeren «Godt nok for de svina» – en leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet. Krohn Traaseth har mottatt flere norske og internasjonale utmerkelser.

Einar Gelius

Einar Gelius er Norges mest profilerte prest. Han har 30 års erfaring som prest i Den norske kirke, mest kjent som sokneprest på Vålerenga i perioden 1995-2011. Einar Gelius er i dag sokneprest i Lom i Gudbrandsdalen. Han er en aktiv samfunnsdebattant og har deltatt i en rekke radio- og TV-programmer. I over ti år hadde han sitt eget radioprogram og han har gitt ut 8 bøker.

Anders Mohn Frafjord

Anders Mohn Frafjord har vært direktør på Diakonhjemmet Sykehus i seks år, og jobbet tidligere på Aker, Rikshospitalet og Ullevål. Han brenner for et best mulig sykehustilbud til befolkningen og for at ærlige ledere må klare å både lytte, le og lære – sammen med sine ansatte. Da han ble direktør formidlet han seks drømmer for sitt lederskap, og nylig formulerte han én drøm til om motet som må til for å lede i ulendt terreng under skiftende rammebetingelser.

Nysgjerrig: Mann siter ved et skrivebord med en Fjols til fjells-plakat på veggen bak seg.

Stig Hjerkinn Haug

Stig Haug er fargeblind, dyslektisk og skjev i hornhinnen. Han har mistet lappen to ganger og gjort hat trick i stryk på første avdeling jus. Men får han en idé han virkelig tror på, tør han ikke la være å prøve den ut. Han prøver om og om igjen. Derfor er han en av Norges absolutt fremste forelesere innen kreativitet.

Aksel Kolstad

Aksel Kolstad er tilbake med et nytt repertoar. Time Magazine har kalt han for den klassiske musikkens svar på Quentin Tarantino. For Aksel handler det om å bevare det fantasifulle barnet i seg, og derfor mener han folk med lederansvar må ta godt vare på humørsprederne. Lederen selv trenger ikke ty til stand-up, men være bevisst hvilken ressurs som ligger i humor. Det må rett og slett være lov å ha det gøy på jobben!

Portrettfoto av Pål Bleikelia som sitter på en stol inne på et pasientrom på Marta Hansens Horspital.

Per Bleikelia

Hvor vanskelig kan det være å drive et sykehus der både pasienter og ansatte trives? Hvordan skape gode pasientopplevelser og ansatte som er til stede? Å snu pyramiden med direktører på toppen og pasientene nederst er nettopp det Per Bleikelia gjør. Han mener folk må frigjøres fra sine kvelende systemer, slippe å bli detaljstyrt.


Gode ledere skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere er rollemodeller for andre og bygger et bedre samfunn.

Hvilken rolle spiller ditt verdikompass, ditt kroppsspråk, din tale og det usagte i ditt lederskap og din rollemodellatferd? Hvilke lederegenskaper er viktige for å fremme god ledelse og mangfold? Oppfører norske ledere seg annerledes enn ledere og arbeidstakere fra andre kulturer? På Ledernes årskonferanse 14. november får du anledning til å utforske alle disse spørsmålene.

Praktisk info

Ledernes årskonferanse 2018 arrangeres onsdag 14. november 2018 på Thon Hotel Arena vegg i vegg med Lillestrøm jernbanestasjon.

Konferansen er gratis for medlemmer av Lederne som melder seg på (ved uanmeldt forfall innen en viss frist faktureres dagpakkeprisen på kr. 695). For ikke-medlemmer koster den kr. 3990.

Det dekkes ikke reise- og oppholdsutgifter i forbindelse med konferansen.

Program

Kl. 09.30: Registrering starter. Oppmøte/registrering senest kl 10.00.

Kl. 10.00: Programmet starter.

Kl. 12.00: Lunsj.

Kl. 16.00: Avslutning.

Historien

Lederne arrangerte den første konferansen alene i 2013.

Lederne og NITO arrangerte sammen Lederkonferansen FRONT i 2014, 2015 og 2016.

I 2017 arrangerte organisasjonen Ledernes årskonferanse på egenhånd.

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Vår visjon er å bygge gode ledere i tråd med verdiene Tydelig – Inkluderende – Troverdig.