Årskonferansen

Opplev Ledernes årskonferanse 2018 igjen!

Vi er stolte av årets årskonferanse, og vi har lyst til å dele den med deg. Se gjerne årskonferansen igjen her. Dette vil du bli inspirert av - dette vil påvirke ditt eget lederskap!

Tekst
Redaksjonen
Foto
Håkon Holo Dagestad / privat
Dato

Se hele årskonferansen her:

Innledere

Her er noen av de du møter:

Petter Schjerven

Sprudlende og originale Petter Schjerven, kjent fra bl.a. "Typisk norsk" på NRK1, er dagens konferansier og gjør sin versjon av "Typisk norsk ledelse". Han har fått Seerprisen og blitt kåret til beste mannlige programleder under Gullruten.

Elin Nørve

Elin Nørve er founder av Skandinavias største lederutviklingsprogram for unge: Future Leaders og en av Norges yngste operasjonelle ledere. Med en ny tilnærming til ledelse, selskapsdrift – ja forsåvidt det meste – gjør hun ting på sin egen måte og er en front runner for millennials-genrasjonen og det nye bærekraftige og eksponentielle arbeidslivet.

Berit Reiss-Andersen

Berit Reiss-Andersen har vært forsvarsadvokat i mer enn 30 år, nå advokat og partner i DLA Piper. Tidligere leder av Advokatforeningen, verv i flere internasjonal organisasjoner og leder av Den norske Nobelkomité. Tidligere statsekretær i Justisdepartementet, og medforfatter med Anne Holt på to kriminalromaner. Hun skal innlede om "Lederskap lokalt og globalt: Evnen til å se det store i det lille og det lille i det store".

Nysgjerrig: Mann siter ved et skrivebord med en Fjols til fjells-plakat på veggen bak seg.

Stig Hjerkinn Haug

Stig Haug er fargeblind, dyslektisk og skjev i hornhinnen. Han har mistet lappen to ganger og gjort hat trick i stryk på første avdeling jus. Men får han en idé han virkelig tror på, tør han ikke la være å prøve den ut. Han prøver om og om igjen. Derfor er han en av Norges absolutt fremste forelesere innen kreativitet.

Aksel Kolstad

Aksel Kolstad er tilbake med et nytt repertoar. Time Magazine har kalt han for den klassiske musikkens svar på Quentin Tarantino. For Aksel handler det om å bevare det fantasifulle barnet i seg, og derfor mener han folk med lederansvar må ta godt vare på humørsprederne. Lederen selv trenger ikke ty til stand-up, men være bevisst hvilken ressurs som ligger i humor. Det må rett og slett være lov å ha det gøy på jobben!

Einar Gelius

Einar Gelius er Norges mest profilerte prest. Han har 30 års erfaring som prest i Den norske kirke, mest kjent som sokneprest på Vålerenga i perioden 1995-2011. Einar Gelius er i dag sokneprest i Lom i Gudbrandsdalen. Han er en aktiv samfunnsdebattant og har deltatt i en rekke radio- og TV-programmer. I over ti år hadde han sitt eget radioprogram og han har gitt ut 8 bøker.

Anders Mohn Frafjord

Anders Mohn Frafjord har vært direktør på Diakonhjemmet Sykehus i seks år, og jobbet tidligere på Aker, Rikshospitalet og Ullevål. Han brenner for et best mulig sykehustilbud til befolkningen og for at ærlige ledere må klare å både lytte, le og lære – sammen med sine ansatte. Da han ble direktør formidlet han seks drømmer for sitt lederskap, og nylig formulerte han én drøm til om motet som må til for å lede i ulendt terreng under skiftende rammebetingelser.

Julien S. Bourrelle

Julien S. Bourrelle er canadisk forfatter og utdannet rakettforsker fra fem forskjellige land. I dag jobber han med å dra bedre nytte av mangfold, ved å øke vår forståelse for hvordan norsk atferd oppfattes, og ved å hjelpe mennesker fra alle kulturer med å kommunisere bedre. Han vil få deg til å se norsk lederskap i et nytt lys.

Vertskap

Her ser du forbundsleder i Lederne - Audun Ingvartsen

Audun Ingvartsen

Ledernes politisk valgte forbundsleder og administrativt daglig leder.

Liv Spjeld By

Ledernes politisk valgte nestleder og daglig leders stedfortreder.

Gode ledere skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere er rollemodeller for andre og bygger et bedre samfunn.

Hvilken rolle spiller ditt verdikompass, ditt kroppsspråk, din tale og det usagte i ditt lederskap og din rollemodellatferd? Hvilke lederegenskaper er viktige for å fremme god ledelse og mangfold? Oppfører norske ledere seg annerledes enn ledere og arbeidstakere fra andre kulturer? På Ledernes årskonferanse 14. november får du anledning til å utforske alle disse spørsmålene.

 

Historien

Lederne arrangerte den første konferansen alene i 2013.

Lederne og NITO arrangerte sammen Lederkonferansen FRONT i 2014, 2015 og 2016.

I 2017 arrangerte organisasjonen Ledernes årskonferanse på egenhånd.

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Vår visjon er å bygge gode ledere i tråd med verdiene Tydelig – Inkluderende – Troverdig.

Publisert i Medlem, Nytt fra Lederne