Hotell & Spa

Sist oppdatert

Vi tilbyr spesielle tilbud for våre medlemmer i forbindelse med hotellopphold og spatilbud rundt om i Norge og i verden. Vi er stolte av å kunne tilby fordelene til disse tre hotellene.

Detaljer rundt rabattene og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Fordeler og rabatter > Fordelskoder.

 

Nordic Choice Hotels

Hotellavtalen med Nordic Choice Hotels gir gode rabatter til Ledernes medlemmer på avtalepriser: 10 prosent rabatt på alle Nordic Choice Hotel samt 12 prosent rabatt på Clarion Collection Folketeateret og Comfort Hotel Karl Johan.

 

Farris Bad:

Ledernes medlemmer får 10% rabatt på gjeldende priser på nettsidene. Prisene varierer i henhold til ukedager og i helger.

 

Scandic Hotels

Medlemmer hos oss får «Level 2» fra første natt hos Scandic.

Som medlem av Scandic Friends blir du belønnet på flere måter. Når du bor hos oss og spiser i vår restaurant (ikke glem å sette regningen på rommet ditt), tjener du poeng. Dine poeng kan brukes til bonusnetter, tilvalg og hos utvalgte partnere. Som medlem får du også tilgang til fordeler som 20 % rabatt på rom i de fleste helger og 10 % på mat i restauranten, selv når du ikke bor.

Level 2 fordeler:

• Tjen poeng både på opphold og mat
• Restaurantvoucher NOK 50/natt
• 230 bonuspoeng når du bestiller på vårt nettsted eller i vår app
• Bo 2 betal for 1
• 20 % rabatt på opphold i de fleste helger
• 10 % rabatt på mat i restaurant og shop i helger
• Spesialpriser i utvalgte ferier

Om tilbudet

• For å kunne benytte deg av dette tilbudet må du ha en gyldig fordelskode. Den finner du ved å følge denne linken (etter innlogging på «Min side» på lederne.no).
• Tilbudet gjelder til Level 2. Medlemmer som allerede befinner seg på et høyere medlemsnivå, beholder sitt nåværende medlemsnivå.

Nytt Scandicmedlem?
 Hvis du ikke allerede er Scandicmedlem, går du på nettsiden til Scandic, klikker på «Registrer» og legger inn fordelskoden fra «Min side» på lederne.no sammen med kontaktinformasjonen din. Du vil da motta en ny medlemskonto, som du oppgir hver gang du bestiller og bor hos Scandic.

Allerede Scandicmedlem? Hvis du allerede har blitt med i programmet, velger du «Allerede medlem» på nettsiden til Scandic, skriver inn fordelskoden fra «Min side» på lederne.no og logger inn på kontoen din hos Scandic. De 5 påfølgende oppholdene gir deg doble netter.

 

Thon Hotels

Lederne har hotellavtale med Thon Hotels for sine medlemmer, som tilbyr over 70 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam.

Overnatting bestilles enkelt på thonhotels.no. For å få avtalt pris er det viktig å være innlogget med Ledernes egen kundekode når bestillingen foretas (se koden ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Fordeler og rabatter> Fordelskoder).

På thonhotels.no vil du bestandig finne de beste prisene tilgjengelig, i tillegg til Ledernes avtalepris. Benyttes andre priser er det betingelser til den prisen som gjelder.

Bestilling kan også gjøres via telefon eller e-post: Tlf: 21 49 69 00 eller e-post: service@thonhotels.no