Hotell & Spa

Dato

Vi tilbyr spesielle tilbud for våre medlemmer i forbindelse med hotellopphold og spatilbud rundt om i Norge og i verden. Vi er stolte av å kunne tilby fordelene til disse tre hotellene.

Detaljer rundt rabattene og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Fordeler og rabatter > Fordelskoder.

 

Nordic Choice Hotels

Hotellavtalen med Nordic Choice Hotels gir gode rabatter til Ledernes medlemmer på avtalepriser: 10 prosent rabatt på alle Nordic Choice Hotel samt 12 prosent rabatt på Clarion Collection Folketeateret og Comfort Hotel Karl Johan.

 

Farris Bad:

Ledernes medlemmer får 10% rabatt på gjeldende priser på nettsidene. Prisene varierer i henhold til ukedager og i helger.

 

Thon Hotels

Avtalepriser gjelder for individuelle reisende. Thon Hotels benytter seg av dynamisk prissetting for sine hoteller, der prisene kan endre seg daglig. For Business Deal gis det fast 13 % rabatt på våre ordinære priser.

For overnatting på Thon Hotels, gjelder avtaleprisen per rom per døgn. Frokost er inkludert på alle hoteller i Norge.

Kunden står fritt til å reservere hvilken pristype som til enhver tid er tilgjengelig. Merk at spesielle betingelser kan gjelde ved reservasjon av andre pristyper enn avtalepriser.

For gruppe- eller konferansebestilling vil egne betingelser gjelde. Bestillinger på mer enn 10 rom betraktes som gruppe.

Alle reservasjoner må bestilles og kanselleres på thonhotels.no eller via Thon Hotels- appen for å få fordelene knyttet til Business Deal.