Sixt Bilutleie

Dato

Sixt Bilutleie tilbyr Ledernes medlemmer faste lave priser på leiebil i hele Norge.

Sixt tilbyr leiebiler ved 80 stasjoner i hele Norge og også i 106 land verden over. Sixt tilbyr et stort utvalg – personbiler, SUV, 4×4, 7- og 9-setere, minibusser, varebiler og lastebiler.  Sixt i Norge har også nå startet utviklingen med en større Premium flåte og kan nå tilby diverse Premium biler på utvalgte stasjoner.

Sixt har også et godt samarbeid med flere hotellkjeder og flyselskaper over hele verden. I Norge samarbeider Sixt med Eurobonus og man får 500 poeng per leie om man registrerer sitt Eurobonuskort ved leier i hele verden. Sixt er godt tilrettelagt for den som reiser mye.

Rask bestilling for avtalekunder
For avtalekunder tilbyr Sixt et Sixt Expresskort som avtaleprisene kan knyttes til. Kundene kan selv bestille direkte via www.sixt.no. For å bestille Sixt Expresskort, kontakt reservation@sixt.no. For bestilling av leiebil i Norge uten Expresskort send en epost til reservation@sixt.no eller ring 815 22 466. For bestilling av biler utenom Norge, send en mail til reservation@sixt.no så hjelper kundesenteret deg med den beste løsningen. Referer til avtalen med Lederne.