Spurte kollegaer – vant Apple-TV

Hvordan får de til å verve så mange? Superververe røper hvordan du kan vinne neste vervekonkurranse med flotte premier fra Lederne.

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
Privat
Dato

Vi har kåret to vinnere etter høstens vervekonkurranse; den som vervet flest nye medlemmer til Lederne, og en tilfeldig trukket vinner. Begge vant en Apple-TV hver. Slik gikk de frem for å rekruttere nye medlemmer til Lederne.

Vervet flest

Wenche H. Pedersen jobber som butikksjef i Coop Nordland. Hun er både medlem og har tillitsverv hos Lederne.

– Hvordan gikk du frem for å verve så mange?
– Vi møttes for å gjennomføre budsjettsamlinger. Da gikk jeg rett og slett fra rom til rom, og spurte om de var medlemmer i Lederne. Hvis de ikke var det, sa jeg at det burde de bli. Jeg fortalte om godene vi får gjennom Lederne, medlemsfordelene og om hvor viktig det er å være organisert i et annet forbund enn de ansatte. Og så meldte jeg de inn, forteller Wenche.

Hun bekrefter at det å spørre, er det som gir resultater.

– Mange er uorganiserte nettopp fordi de ikke har blitt spurt og invitert med inn i Lederne. Det skjer ikke hos Coop Nordland, forklarer Wenche.

Vervepremien kom som en stor overraskelse. Hun hadde ikke tenkt på at det var en kampanje på gang, hun gjorde bare det hun alltid gjør – verver de hun kan. Vi takker Wenche for knallgod verveinnsats!

Ble spurt om å bytte forbund

Odd Frode Frantzen ble trukket ut som tilfeldig kåret vinner etter høstens «Verv-en-venn»-kampanje, og han vant også en Apple-TV.

Lederne-medlemmet Odd Frode Frantzen.

– Jeg vervet en kollega som rykket opp i gradene på jobben til å bli installasjonsleder. Vi jobber offshore i bedriften Moreld Apply. Etter dette opprykket var Lederne en naturlig fagforening for meg som leder. Kollegaen min meldte seg inn hos oss etter en rask prat om fordeler ved å være Lederne-medlem, kommenterer Odd Frode.

Han forteller videre at årsaken til at han meldte seg inn i Lederne i sin tid, var av respekt for de som har jobbet fram de gode vilkårene vi har i arbeidslivet i dag.

– Slik samfunnsutviklingen er nå, er det viktigere enn noen gang at vi går sammen i en solid fagforening og sikrer de ansattes rettigheter også for fremtidens arbeidsliv. Vi kan ikke ta det som en selvfølge at vi får beholde de gode rettighetene vi har i Norge per i dag. Jeg er glad for at Lederne jobber for å sikre et seriøst arbeidsliv i Norge, sier Odd Frode Frantzen.

Han benytter medlemsfordelene forsikring og webinarer til vanlig. Vi gratulerer Odd Frode med premien som er en Apple-TV, og oppfordrer alle medlemmer til å tips aktuelle venner og kollegaer om å melde seg inn i Lederne.

Les mer om våre medlemsfordeler her

Meld inn nye medlemmer her

NB: Husk å notere hvem som har vervet det nye medlemmet slik at du får gavekort og blir med i trekningen på vår neste vervekonkurranse.

Publisert i Nytt fra Lederne