Alexander Winther er tillitsvalgt og medlem i Lederne.

– Bidra med dine egne tanker og meninger

Lederne-medlemmet Alexander Winther er kontrolltekniker, og jobber for ConocoPhillips. Der har han en aktiv rolle som tillitsvalgt, og er i tillegg nestleder i ansatteforeningen. Vi ville høre mer om det å være tillitsvalgt, hans tanker om ledelse og medlemskapet i Lederne.

Nestleder Liv Spjeld By holder et innlegg.

NHO og ASVL møtte Ledernes bransjeutvalg for arbeid og inkludering

Representanter fra arbeidsgiverorganisasjonene NHO Arbeid og inkludering og ASVL kom mandag 27. mai til Storgata 25 for å møte bransjeutvalget for arbeid og inkludering til konstruktive samtaler om bransjens utfordringer og veien fremover.

Bedriftsgruppe på bowling med avdeling Nordland.

Bedriftsgruppe på forsikringsmøte med avdeling Nordland

Bedriftsgruppen i Driv Karriere AS tok kontakt med avdeling Nordland, og formidlet et ønske om å få informasjon om forsikringsbetingelsene som Lederne tilbyr. Resultatet ble en informativ og hyggelig kveld for deltakerne.

Lederne-medlemmet Carlos Mendoza.

– Lidenskap for medarbeidernes personlige vekst

I Tett på et medlem har vi denne gangen tatt en prat med Carlos Mendoza, som jobber som salgssjef i Lyreco, og er med i bransjeutvalget for varehandel i Lederne. Vi spurte han om temaer knyttet til ledelse og hans medlemskap i Lederne.

Forbundsleder og forhandlingsleder for Lederne, Audun Ingvartsen, Raymond Midtgård fra SAFE og Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi&FLT.

Enighet oppnådd i sokkeloppgjøret

Over seks timer på overtid, på morgenen onsdag 8. mai, ble det endelig oppnådd enighet i årets sokkelforhandlinger med Offshore Norge.

Høyesterett har satt endelig punktum for spørsmålet om individuell ettervirkning

Ledernes medlemmer i Coop Økonom vant frem i sak om individuell ettervirkning, i dom fra Gulating lagmannsrett 23. januar. Denne dommen valgte imidlertid Coop Økonom å anke til Høyesterett og Ledernes medlemmer innleverte tilsvar.

Carl Oscar Alsos er medlem av Lederne.

– En dag vil du trenge en fagforening

Lederne-medlemmet Carl Oscar Alsos jobber i den private barnehagen Klokkergaarden Kultur- og Naturbarnehage i Drammen, og er opptatt av å gi barna trygghet og lærerike erfaringer de kan ha med seg videre i livet. Vi tok en prat for å høre mer om jobbhverdagen og perspektivene hans rundt ledelse.

Ragnvald Engum er varehussjef i Spar Kjør i Bergen.

– Takknemlig for helseforsikringen

Ragnvald Engum er varehussjef i Spar Kjøp, og ble medlem av Lederne mest på grunn av helseforsikringstilbudet. Det skulle vise seg å være et godt valg. Selv om helseproblemet var til stede i lang tid før Engum meldte seg inn, fikk han en god kompensasjon etter et alvorlig sykdomsforløp.

Risikonivå i norsk petroleumsvirksomhet (RNNP)

Hvor sikker er norsk petroleumsvirksomhet?

May Linda Svendson Kaltveit er medlem av Lederne.

– Bygg solide nettverk!

Vi har blitt litt bedre kjent med ett av våre medlemmer. May Linda Svendson Kaltveit er veileder i fagstaben i arbeids- og inkluderingsbedriften Attende AS, og hun erfarer at solide nettverk på arbeidsplassen er en viktig del av jobbhverdagen.