Del og vinn: Hva er det beste med å være medlem i Lederne?

Det som betyr noe og utgjør en forskjell for deg - ja, det er viktig for oss i Lederne også. Hva synes du er det beste ved å være medlem? Hvilken medlemsfordel er viktigst for deg, og hvorfor? Del dine meninger i en videosnutt og få et gavekort på 500 kroner - hvis vi bruker filmen. I tillegg er alle bidragsytere med i trekningen av et gavekort på 5 000 kroner!

Du deltar ved å sende inn en kort videosnutt av deg selv, gjerne fra arbeidsplassen din. Videoen bør være på 10-30 sekunder hvor du svarer på ett eller begge spørsmål:

  • Hva er det beste med å være medlem i Lederne?
  • Hva er den viktigste medlemsfordelen og hvorfor?

Vi vil dele de innsendte videosnuttene til inspirasjon for andre. Hvert innsendte bidrag vi benytter premieres med et gavekort på 500 kroner. Blant de innsendte bidragene trekkes det også en tilfeldig vinner som får et gavekort på 5 000 kroner! Gavekortet kan brukes i de fleste butikker, på tusenvis av produkter fra kjente varemerker, og på en rekke opplevelser.

Høres det bra ut? Da er det bare å sette i gang.

Last opp videosnutten din her:

Send inn din video

Ved å delta i konkurransen samtykker du til at din innsendte video benyttes i Ledernes markedsføring og kommunikasjon, og kan klippes sammen til en film bestående av deg og andre medlemmer i Lederne. Denne kan deles på nettsiden lederne.no, samt i markedsføring i sosiale medier og på e-post.

Vi ser frem til å se og høre hva som er viktig for deg. Lykke til!

Har du spørsmål til konkurransen ta kontakt på e-post: marked@lederne.no

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter. Se alle medlemsfordeler