Andre fordeler

Bensinkort

Avtale med YX
Medlemmer i Lederne får 50 øre i rabatt pr. liter bensin og diesel i sitt YX Visakort. Rabatten gjelder på pumpepris hos alle landets betjente YX- og YX 7/11-stasjoner.

Nye kunder kan søke om kortet på: https://soknadpriv.yxvisa.no/. For å oppnå Lederne sin rabatt må du fylle inn et gruppenummer i søknaden. Gruppenummeret finner du på «Min side», under «Fordelskoder».

I tillegg ligger det hver 6. maskinvask gratis i kortet, dette gjelder hos alle betjente YX-stasjoner som tilbyr denne tjenesten.

Kortet er helt gratis å eie, ingen års- eller fakturagebyr. Foruten drivstoff- og vaskerabatt, ligger det flere fordeler i kortet. Se www.yxvisa.no for fullstendig oversikt.

Cruise-reiser

Lederne har avtaler med en rekke kjente cruisebåter. Avtalene gjelder for medlemmer av Lederne, på konferanseturer til Sverige, Danmark og Tyskland. Det er tre selskaper vi har fordelsavtaler med er:

Reiser med Color Line:

Lederne har fordelsavtale med Color Line Cruises for konferanser og kurs bl.a. for avdelinger og bedriftsgrupper. Avtalen gjelder for grupper i alle størrelser. Color Line tilbyr gruppereiser og konferanser til Tyskland, Sverige og Danmark. Bestilling gir rabatt på lugarpris, oppgradering og singeltillegg.

Oslo – Kiel

Her går Europas største konferansesenter til havs, tilrettelagt for møter i en unik atmosfære og i velutstyrte møterom kombinert med en fantastisk havutsikt. I tillegg til fornøyde kunder og toppscore på ulike medietester, ble Color Line Cruises kåret til Tysklands beste konferansehotell i 2011 (Business Diamond Award).

Larvik/Kristiansand – Hirtshals

SuperSpeed tar deg hurtig og komfortabelt til Danmark. Konferanse, teambuilding, aktiviteter for grupper – mulighetene er mange!

Sandefjord – Strømstad

Color Line samarbeider med mange gode konferansehotell i Sverige. Det er også mange muligheter for morsomme gruppeaktiviteter.

Ta kontakt med salgsansvarlig Monika Mathisen for omvisning med lunsj, pristilbud eller annen informasjon. Tlf: 915 55 603, eller epost: monika.mathisen@colorline.no . Adresse: Color Line AS, Postboks 1422 Vika, 0115 Oslo.

Reiser med DFDS Seaways:

30% rabatt på konferansereiser og 10% rabatt på privatreiser mellom Oslo og København!

Lederne har to typer avtale med DFDS Seaways som kommer deg som medlem til gode:

  • 30 prosent rabatt for gruppereiser med konferanse. Alle våre medlemmer kan bruke denne avtalen når de skal arrangere enten i regi av Lederne eller i regi av eget firma.
  • 10 prosent rabatt for private reiser, både cruise og transport (altså én vei med bil).

DFDS kan være behjelpelige med rabattert hotell/konferanse i København hvis du ønsker det, og tilbyr også en del forskjellige teambuilding aktiviteter som ribb og Segway. Ta kontakt for ideer og priser!

Detaljer rundt rabattene og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Verktøy > Fordelskoder.

Reiser med Fjordline:

Lederne tilbyr 10% rabatt på 2 døgns-cruise med Fjordline fra Bergen/Stavanger/Langesund.

1. og 4. kvartal for 10 – 50 personer:

SØN – ONS: 290,-

TORS + LØR: 390,-

FRE: 490,-
2. og 3. kvartal for 10 – 50 personer:

SØN – ONS: 390,-

TORS + LØR: 490,-

FRE: 690,-

Konferanserom       Dag 1      Dag 2     Dag 3
Pris pr. person:         145,-        145,-       145,-
Konferanserommet inkluderer:

1 dag – Konferanserom/grupperom
– Kaffe/te/vann hele dagen, samt en fruktpause
– 1 Internettilgang i konferanserommet
– Standard AV utstyr

Bestillingsrutiner

Kun ansatte og medlemmer i LEDERNE har anledning til å benytte seg av denne avtalen. Henvis til avtalen når man bestiller.

Bestilling:

– På e-post til group@fjordline.com
– Via telefon 815 56 951

Hotell & Spa

Vi tilbyr spesielle tilbud for våre medlemmer i forbindelse med hotellopphold og spatilbud rundt om i Norge og i verden. Vi er stolte av å kunne tilby fordelene til disse tre hotellene.

Detaljer rundt rabattene og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Fordeler og rabatter > Fordelskoder.

 

Nordic Choice Hotels

Hotellavtalen med Nordic Choice Hotels gir gode rabatter til Ledernes medlemmer på avtalepriser: 10 prosent rabatt på alle Nordic Choice Hotel samt 12 prosent rabatt på Clarion Collection Folketeateret og Comfort Hotel Karl Johan.

 

Farris Bad:

Ledernes medlemmer får 10% rabatt på gjeldende priser på nettsidene. Prisene varierer i henhold til ukedager og i helger.

 

Scandic Hotels

Medlemmer hos oss får «Level 2» fra første natt hos Scandic.

Som medlem av Scandic Friends blir du belønnet på flere måter. Når du bor hos oss og spiser i vår restaurant (ikke glem å sette regningen på rommet ditt), tjener du poeng. Dine poeng kan brukes til bonusnetter, tilvalg og hos utvalgte partnere. Som medlem får du også tilgang til fordeler som 20 % rabatt på rom i de fleste helger og 10 % på mat i restauranten, selv når du ikke bor.

Level 2 fordeler:

• Tjen poeng både på opphold og mat
• Restaurantvoucher NOK 50/natt
• 230 bonuspoeng når du bestiller på vårt nettsted eller i vår app
• Bo 2 betal for 1
• 20 % rabatt på opphold i de fleste helger
• 10 % rabatt på mat i restaurant og shop i helger
• Spesialpriser i utvalgte ferier

Om tilbudet

• For å kunne benytte deg av dette tilbudet må du ha en gyldig fordelskode. Den finner du ved å følge denne linken (etter innlogging på «Min side» på lederne.no).
• Tilbudet gjelder til Level 2. Medlemmer som allerede befinner seg på et høyere medlemsnivå, beholder sitt nåværende medlemsnivå.

Nytt Scandicmedlem?
 Hvis du ikke allerede er Scandicmedlem, går du på nettsiden til Scandic, klikker på «Registrer» og legger inn fordelskoden fra «Min side» på lederne.no sammen med kontaktinformasjonen din. Du vil da motta en ny medlemskonto, som du oppgir hver gang du bestiller og bor hos Scandic.

Allerede Scandicmedlem? Hvis du allerede har blitt med i programmet, velger du «Allerede medlem» på nettsiden til Scandic, skriver inn fordelskoden fra «Min side» på lederne.no og logger inn på kontoen din hos Scandic. De 5 påfølgende oppholdene gir deg doble netter.

 

Thon Hotels

Avtalepriser gjelder for individuelle reisende. Thon Hotels benytter seg av dynamisk prissetting for sine hoteller, der prisene kan endre seg daglig. For Business Deal gis det fast 13 % rabatt på våre ordinære priser.

For overnatting på Thon Hotels, gjelder avtaleprisen per rom per døgn. Frokost er inkludert på alle hoteller i Norge.

Kunden står fritt til å reservere hvilken pristype som til enhver tid er tilgjengelig. Merk at spesielle betingelser kan gjelde ved reservasjon av andre pristyper enn avtalepriser.

For gruppe- eller konferansebestilling vil egne betingelser gjelde. Bestillinger på mer enn 10 rom betraktes som gruppe.

Alle reservasjoner må bestilles og kanselleres på thonhotels.no eller via Thon Hotels- appen for å få fordelene knyttet til Business Deal.

Bilutleie

Lederne tilbyr fordelsavtaler til sine medlemmer for bilutleie i Norge og resten av verden. Våre fordeler gjelder bilutleie fra to sentrale aktører innen bilutleie.

Hertz:

Vår avtale med Hertz er utformet med faste priser i Norge samt gode priser i hele Europa. Avtaleprisene inkluderer fri kjørelengde (inntil 2000 km per leieforhold), kollisjonsskadeforsikring (CDW) og tyveriskadeforsikring (TP). Lokasjonsavgift, vinteravgift, drivstoff, vei- og bomavgift, bompasseringer og merverdiavgift kommer i tillegg.

Med medlemskap i Hertz Gold Plus Rewards behøver du ikke stå i kø, og heller ikke fylle ut papirer for å få utlevert leiebilen. Personlig informasjon, valg av forsikringer, valg av betalingsmåte og kundenummer er allerede registrert i din profil.

Detaljer rundt rabatten og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. I menylinjen velger du så Verktøy > Fordelskoder.

Sixt:

Lederne-medlemmer har opptil 15 % rabatt hos oss både i inn- og utland.

Logg deg inn på Min Side -> Verktøy -> Fordelskoder for å få rabattkoden og mer informasjon.

Til info: Vi har opplevd en enorm etterspørsel etter bil i Nord-Norge og spesielt Harstad/Evenes i sommersesongen i år. I den forbindelse kan det hende at en rabatt ikke vil bli gitt grunnet den høye etterspørselen og mangel på bil.

 

Gratis e-bøker & boktilbud

Lederne ønsker å gjøre det enkelt å utvikle seg både faglig og personlig. Vi gir derfor gratis tilgang til en rekke bøker innen blant annet ledelse, personlig utvikling, strategi, karriereutvikling og kommunikasjon. Les mer om tilbudet.