Andre fordeler

Bensinkort

Våre medlemstilbud inkluderer rabatter ved to kjente bensinstasjonskjeder. Rabattene gjelder også ved bilvask, og andre rabatter til blant annet turistattraksjoner, reiseforsikringer, og ved leie av bil.

Avtale med Circle K
Medlemmer i Lederne får det første avtaleåret 36 øre rabatt pr. liter bensin og diesel på dagens pumpepris på alle Circle K-stasjoner i Norge, med Circle K personkort eller Circle K MasterCard. Etter 12 måneder vil man gå inn i en drivstoffskala som gir rabatt avhengig av forbruk. Rabattene er som følger: Minimum 30 øre. 40 øre over 2500 liter pr. år. Alle får gullkort etter fylte 1000 liter.

I tillegg tilbys 45 dager rentefri betalingsutsettelse med mulighet til å fordele tilbakebetaling over tid, hver 6. vask gratis (hver 5. vask gratis for gullmedlemmer), reiseforsikring med avbestilling/ulykkesforsikring for hele familien når minst 50 % av reisen er betalt med kortet (denne forsikringen gjelder kun for medlemmer med Circle K MasterCard gull), samt rabatt på leiebil hos Avis, og 20 prosent rabatt på Tusenfryd og Bø Sommarland.

Disse kortene har ingen års- eller fakturagebyr. Circle K Personkort kan kun brukes på Circle Ks bensinstasjoner. Kortet finnes i blått og gull. Gullkortet får de som har fylt 1000 liter drivstoff i løpet av de 12 siste måneder. Circle K MasterCard kan brukes på 30 millioner brukersteder verden over, i butikker, restauranter, hoteller, flyselskaper, minibanker, og på Circle Ks bensinstasjoner. Du får en samlet faktura, oversiktlig delt mellom bruk hos Circle K og på MasterCards øvrige brukersteder. Kortet finnes i blått og gull. Gullkortet får de som har fylt 1000 liter drivstoff i løpet av de 12 siste måneder.

Ønsker du dette kortet, kontakt Lederne sentralt på 22 54 51 50 eller Inger Haave på 982 88 858 for å få tilsendt søknadsskjema.

Avtale med YX
Medlemmer i Lederne får 50 øre i rabatt pr. liter bensin og diesel i sitt YX Visakort. Rabatten gjelder på pumpepris hos alle landets betjente YX- og YX 7/11-stasjoner.

Nye kunder kan søke om kortet på: https://soknadpriv.yxvisa.no/. For å oppnå Lederne sin rabatt må du fylle inn et gruppenummer i søknaden. Gruppenummeret finner du på «Min side», under «Fordelskoder».

I tillegg ligger det hver 6. maskinvask gratis i kortet, dette gjelder hos alle betjente YX-stasjoner som tilbyr denne tjenesten.

Kortet er helt gratis å eie, ingen års- eller fakturagebyr. Foruten drivstoff- og vaskerabatt, ligger det flere fordeler i kortet. Se www.yxvisa.no for fullstendig oversikt.

Cruise-reiser

Lederne har avtaler med en rekke kjente cruisebåter. Avtalene gjelder for medlemmer av Lederne, på konferanseturer til Sverige, Danmark og Tyskland. Det er tre selskaper vi har fordelsavtaler med er:

Reiser med Color Line:

Lederne har fordelsavtale med Color Line Cruises for konferanser og kurs bl.a. for avdelinger og bedriftsgrupper. Avtalen gjelder for grupper i alle størrelser. Color Line tilbyr gruppereiser og konferanser til Tyskland, Sverige og Danmark. Bestilling gir rabatt på lugarpris, oppgradering og singeltillegg.

Oslo – Kiel

Her går Europas største konferansesenter til havs, tilrettelagt for møter i en unik atmosfære og i velutstyrte møterom kombinert med en fantastisk havutsikt. I tillegg til fornøyde kunder og toppscore på ulike medietester, ble Color Line Cruises kåret til Tysklands beste konferansehotell i 2011 (Business Diamond Award).

Larvik/Kristiansand – Hirtshals

SuperSpeed tar deg hurtig og komfortabelt til Danmark. Konferanse, teambuilding, aktiviteter for grupper – mulighetene er mange!

Sandefjord – Strømstad

Color Line samarbeider med mange gode konferansehotell i Sverige. Det er også mange muligheter for morsomme gruppeaktiviteter.

Ta kontakt med salgsansvarlig Monika Mathisen for omvisning med lunsj, pristilbud eller annen informasjon. Tlf: 915 55 603, eller epost: monika.mathisen@colorline.no . Adresse: Color Line AS, Postboks 1422 Vika, 0115 Oslo.

Mer info om Ledernes avtale med Color Line.

Reiser med DFDS Seaways:

30% rabatt på konferansereiser og 10% rabatt på privatreiser mellom Oslo og København!

Lederne har to typer avtale med DFDS Seaways som kommer deg som medlem til gode:

  • 30 prosent rabatt for gruppereiser med konferanse. Alle våre medlemmer kan bruke denne avtalen når de skal arrangere enten i regi av Lederne eller i regi av eget firma.
  • 10 prosent rabatt for private reiser, både cruise og transport (altså én vei med bil).

DFDS kan være behjelpelige med rabattert hotell/konferanse i København hvis du ønsker det, og tilbyr også en del forskjellige teambuilding aktiviteter som ribb og Segway. Ta kontakt for ideer og priser!

Detaljer rundt rabattene og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Verktøy > Fordelskoder.

Reiser med Fjordline:

Lederne tilbyr 10% rabatt på 2 døgns-cruise med Fjordline fra Bergen/Stavanger/Langesund.

1. og 4. kvartal for 10 – 50 personer:

SØN – ONS: 290,-

TORS + LØR: 390,-

FRE: 490,-
2. og 3. kvartal for 10 – 50 personer:

SØN – ONS: 390,-

TORS + LØR: 490,-

FRE: 690,-

Konferanserom       Dag 1      Dag 2     Dag 3
Pris pr. person:         145,-        145,-       145,-
Konferanserommet inkluderer:

1 dag – Konferanserom/grupperom
– Kaffe/te/vann hele dagen, samt en fruktpause
– 1 Internettilgang i konferanserommet
– Standard AV utstyr

Bestillingsrutiner

Kun ansatte og medlemmer i LEDERNE har anledning til å benytte seg av denne avtalen. Henvis til avtalen når man bestiller.

Bestilling:

– På e-post til group@fjordline.com
– Via telefon 815 56 951

Gratis e-bøker & boktilbud

Lederne tilbyr et håndplukket utvalg av relevante e-bøker fra norske og internasjonale eksperter innen ledelse, strategi og karriere. Du kan laste ned gratis ledelsesbøker og andre bøker vi mener vil gjøre deg til en bedre leder og betrodd ansatt. Les mer om tilbudet.

Slik gjør du det:

1. Klikk deg inn på lederne.no/boker

2. Finn én (eller flere) bøker du vil lese ved å bla i kategorier i menyen til høyre.

3. Når du har funnet boken du vil laste ned, klikk på knappen «Last ned».

4. Fyll inn skjemaet og klikk last ned. Her får du også spørsmål om du vil anbefale Lederne til en venn/kollega (det må du gjerne gjøre!).

5. God lesning!

 

Treningsboken: Spis deg best

 

Du trener mye på skogstiene. Du legger mange mil bak deg på sykkelsetet. Du har svettet deg gjennom skiløypene. For neste mål er Birken, Styrkeprøven eller New York Marathon. Du føler deg godt forberedt. Men hva med det du spiser – har du tenkt på det?

Fokuset rundt trening og kosthold er stort, og mange av Ledernes medlemmer bruker trening målbevisst for å oppnå mer både privat og på jobb. For Ledernes medlemmer kan vi tilby en god pris på boken «Spis deg best» fra Dinamo Forlag.

I boka lærer du hva, hvordan og hvor mye du bør spise før, under og etter trening og konkurranse. Du vil få se hvordan du kan lage kjempegode middager, fristende sportsdrikker og effektiv treningsmat. Den vil vise deg nye måter å tenke salat og nøtter på. Du vil få en ny opplevelse av havregrøt. Kort sagt: Du vil lære å lage enkel og delikat mat som gir deg all den energien du trenger for å prestere på topp, både i idretten og på jobben.

Boken inneholder kostholdstips fra Marit Bjørgen, Jørgen Aukland, Atle Kvålsvoll og Kirsten Marathon Melkevik, og er skrevet av Heidi Holmlund (Olympiatoppens ernæringsavdeling), Svein Olav Kolset (professor i ernæring ved Universitetet i Oslo), Ståle Johansen (soussjef ved Fossheim Hotell i Lom og kokk for Olympiatoppen) og Kristoffer Hovland (kjøkkensjef ved Fossheim og kokk for Olympiatoppen).

Boken er en ypperlig gave til alle som ønsker å bli inspirert til bedre helse. Ønsker du å kjøpe boken, send en e-post med navn, adresse, din epostadresse og antall eksemplarer til forlagssjef Ottar Samuelsen i Dinamo Forlag. Da vil boken bli sendt rett hjem til deg. Lederne har kjøpt en del bøker fra forlaget, og Ledernemedlemmer vil derfor få boken for kr. 298 pr. eks. + frakt. Prisen i bokhandelen er kr. 398.

Les mer om «Spis deg best» på forlagets sider.

Kjøreskole

Hvorfor betale mye for kjøretimer når du kan få et billigere alternativ gjennom Lederne?

Wright Trafikkskole er Norges største trafikkskole med 32 avdelinger fordelt over mye av landet. Trafikkskolen vokser stadig, og tilbyr et trygt og kompetanserikt valg i et forholdsvis uoversiktlig marked. Hos oss skal eleven føle seg trygg, samt få den progresjonen og mestringsfølelsen som kreves før eleven blir en selvstendig sjåfør i trafikken.

Ledernes avtale innebærer følgende rabatter:
15% rabatt på ordinær pakkepris for deg og/eller din familie og venner!

• Superpakke klasse B
• MC-pakke
• BE og B96 – tilhenger

All bestilling skal skje på følgende måte:

  • Gå til www.wright.no
  • Velg «Registrer deg» øverst til høyre
  • Velg avdeling og evt. lærer samt førerkortklasse samt mobilnummer, navn, adresse og epost.
  • Ved mottak av passord på SMS – gå på «logg inn» til egen Mypage.
  • Trykk på handlevogn og velg pakke som ønskes kjøpt
  • I ordrebildet som kommer tastes Ledernes rabattkode som du finner HER. Trykk deretter oppdater
  • Korrigert pris kommer opp – velg betalingsmåte og betal
  • Kontakt avdelingen for avtale om tid/sted for første kjøretime

Andre rabatter kan forekomme i forbindelse med kampanjer, så følg med!

Må bookes på nett hos www.wright.no

Hotell & Spa

Vi tilbyr spesielle tilbud for våre medlemmer i forbindelse med hotellopphold og spatilbud rundt om i Norge og i verden. Vi er stolte av å kunne tilby fordelene til disse tre hotellene.

Detaljer rundt rabattene og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Verktøy > Fordelskoder.

Nordic Choice Hotels

Hotellavtalen med Nordic Choice Hotels gir gode rabatter til Ledernes medlemmer på avtalepriser: 10 prosent rabatt på alle Nordic Choice Hotel samt 12 prosent rabatt på Clarion Collection Folketeateret og Comfort Hotel Karl Johan.

Farris Bad:

Ledernes medlemmer får 10% rabatt på alle overnattinger. I forbindelse med kurs der får Ledernes medlemmer også rabatt på ekstra overnattinger og spabehandlinger.

Hankø Fjordhotell & Spa:

Hankø Fjordhotel & Spa tilbyr Ledernes medlemmer 15% rabatt på alle produkter til ordinær pris (Unntatt drikkevarer, gavekort og kampanjepriser).

Tilbudet kan benyttes av medlemmet med nærmeste familie, dvs. ektefeller, partner, barn.

Ved bestilling skal medlemsnummeret til Lederne oppgis.

Bestilling må foretas direkte til hotellet, ikke via booking-portaler.

Scandic Hotels

Medlemmer hos oss får «Level 2» fra første natt hos Scandic.

Som medlem av Scandic Friends blir du belønnet på flere måter. Når du bor hos oss og spiser i vår restaurant (ikke glem å sette regningen på rommet ditt), tjener du poeng. Dine poeng kan brukes til bonusnetter, tilvalg og hos utvalgte partnere. Som medlem får du også tilgang til fordeler som 20 % rabatt på rom i de fleste helger og 10 % på mat i restauranten, selv når du ikke bor.

Level 2 fordeler:

• Tjen poeng både på opphold og mat
• Restaurantvoucher NOK 50/natt
• 230 bonuspoeng når du bestiller på vårt nettsted eller i vår app
• Bo 2 betal for 1
• 20 % rabatt på opphold i de fleste helger
• 10 % rabatt på mat i restaurant og shop i helger
• Spesialpriser i utvalgte ferier

Om tilbudet

• For å kunne benytte deg av dette tilbudet må du ha en gyldig fordelskode. Den finner du ved å følge denne linken (etter innlogging på «Min side» på lederne.no).
• Tilbudet gjelder til Level 2. Medlemmer som allerede befinner seg på et høyere medlemsnivå, beholder sitt nåværende medlemsnivå.

Nytt Scandicmedlem?
 Hvis du ikke allerede er Scandicmedlem, går du på nettsiden til Scandic, klikker på «Registrer» og legger inn fordelskoden fra «Min side» på lederne.no sammen med kontaktinformasjonen din. Du vil da motta en ny medlemskonto, som du oppgir hver gang du bestiller og bor hos Scandic.

Allerede Scandicmedlem? Hvis du allerede har blitt med i programmet, velger du «Allerede medlem» på nettsiden til Scandic, skriver inn fordelskoden fra «Min side» på lederne.no og logger inn på kontoen din hos Scandic. De 5 påfølgende oppholdene gir deg doble netter.

Thon Hotels

Lederne har hotellavtale med Thon Hotels for sine medlemmer, som tilbyr over 70 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam.

Overnatting bestilles enkelt på thonhotels.no. For å få avtalt pris er det viktig å være innlogget med Ledernes egen kundekode når bestillingen foretas (se koden ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Verktøy > Fordelskoder).

På thonhotels.no vil du bestandig finne de beste prisene tilgjengelig, i tillegg til Ledernes avtalepris. Benyttes andre priser er det betingelser til den prisen som gjelder.

Bestilling kan også gjøres via telefon eller e-post: Tlf: 21 49 69 00 eller e-post: service@thonhotels.no

Bilutleie

Lederne tilbyr fordelsavtaler til sine medlemmer for bilutleie i Norge og resten av verden. Våre fordeler gjelder bilutleie fra to sentrale aktører innen bilutleie.

Hertz:

Vår avtale med Hertz er utformet med faste priser i Norge samt gode priser i hele Europa. Avtaleprisene inkluderer fri kjørelengde (inntil 2000 km per leieforhold), kollisjonsskadeforsikring (CDW) og tyveriskadeforsikring (TP). Lokasjonsavgift, vinteravgift, drivstoff, vei- og bomavgift, bompasseringer og merverdiavgift kommer i tillegg.

Med medlemskap i Hertz Gold Plus Rewards behøver du ikke stå i kø, og heller ikke fylle ut papirer for å få utlevert leiebilen. Personlig informasjon, valg av forsikringer, valg av betalingsmåte og kundenummer er allerede registrert i din profil.

Detaljer rundt rabatten og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. I menylinjen velger du så Verktøy > Fordelskoder.

Sixt:

Sixt Bilutleie tilbyr Ledernes medlemmer faste lave priser på leiebil i hele Norge.

Sixt tilbyr leiebiler ved 80 stasjoner i hele Norge og også i 106 land verden over. Sixt tilbyr et stort utvalg – personbiler, SUV, 4×4, 7- og 9-setere, minibusser, varebiler og lastebiler.  Sixt i Norge har også nå startet utviklingen med en større Premium flåte og kan nå tilby diverse Premium biler på utvalgte stasjoner.

Sixt har også et godt samarbeid med flere hotellkjeder og flyselskaper over hele verden. I Norge samarbeider Sixt med Eurobonus og man får 500 poeng per leie om man registrerer sitt Eurobonuskort ved leier i hele verden. Sixt er godt tilrettelagt for den som reiser mye.

Rask bestilling for avtalekunder
For avtalekunder tilbyr Sixt et Sixt Expresskort som avtaleprisene kan knyttes til. Kundene kan selv bestille direkte via www.sixt.no. For å bestille Sixt Expresskort, kontakt reservation@sixt.no.

For bestilling av leiebil i Norge uten Expresskort send en epost til reservation@sixt.no eller ring 815 22 466. For bestilling av biler utenom Norge, send en mail til reservation@sixt.no så hjelper kundesenteret deg med den beste løsningen.

Referer til avtalen med Lederne.

Ferieleiligheter i Spania

Lederne har to flotte ferieleiligheter ved Torrevieja i det sørøstlige Spania til leie for selvkostpris til medlemmer av Lederne. Begge leilighetene har svært høy standard og ble bygget i 2014.

Torrevieja er cirka 35 kilometer fra både Alicante og Murcia i det sørøstlige Spania. Begge byer har direkte flyruter fra flere norske byer, og behagelige temperaturer det meste av året. Leilighetene er fullt innredet og har alle fasiliteter, med blant annet basseng. Begge leilighetene må leies én uke av gangen, men i lavsesongen fra november til januar kan de leies i lengre perioder og til halv pris av ordinær pris. Pris avhenger av høysesong/lavsesong og type leilighet.

Sea Senses: Leiligheten ligger ved strandpromenaden i sjette etasje med to flotte balkonger, sol hele dagen og spektakulær hav- og byutsikt. Alle fasiliteter. Tre soverom, to bad. Nyinnredet og moderne. Nær kjøpesenter og restauranter. Spektakulært opparbeidet uteområde.

La Zenia Beach: Leiligheten ligger i gangavstand fra stranden Zenia Beach og et steinkast fra det enorme kjøpesenteret Zenia Boulevard – et av Spanias største – samt restauranter. To soverom, to bad. Nyinnredet og moderne. Takterrasse. Flott opparbeidet uteområde. Alle fasiliteter.

For å få et mest mulig rettferdig system kjøres det trekninger på de mest populære ferieperiodene, mens det kan bestilles direkte i ledige perioder resten av året. Alle medlemmer kan bestille, men yrkesaktive medlemmer har fortrinnsrett ved høysesong.

Les mer om trekning og bestilling av ferieleiligheter.

Hytte ved Hardangervidda

Hyttene ligger på solsiden av Dagalifjell og ved porten til Hardangervidda med nydelig turterreng, og bare 100 meter til toppen av alpinsenteret med skiskole. Uvdal Høyfjells- og hyttesenter gir medlemmer av Lederne to døgn gratis til weekendleie samt kr. 500 avslag på prisen. Dette gjelder hytter for 2 til 8 personer. Videre gis det spesialpriser i midtuke søndag til torsdag på kr. 3000 for 2 til 8 personer. Leier man en uke får man kr. 1000 i avslag samt opp til to døgn gratis utover 1 uke.

Senteret har også en storhytte for 8 til 17 personer med utvendig massasjebad. Hytten har bl.a. to bad og fem store soverom, og tilbys to døgn gratis i sammenheng med en weekend som medlemmer av Lederne også får kr. 1500 i avslag på. Pris fra søndag til torsdag fra kr 8000. Prisene gjelder ikke høysesong som påske/vinterferie osv. Hyttene er utstyrt med dusj og toalett, og noen også med badstue og kabel TV. Se priser og bilder av hyttene på uvdal.com.

Hyttene bestilles hos Frank Chr. Olsen, tlf.: 906 47 902 eller e-post uvdal@uvdal.com.

Opplevelser på Svalbard

Som medlem av Lederne gir vi deg unike muligheter for opplevelser og opphold på 78 grader nord. Lederne har et samarbeid med Basecamp Explorer Spitsbergen, som gir deg 8 % rabatt på alle standardprodukter som ligger i vår nettbutikk. Dette gjelder alle våre turer med faste avganger. Les mer om hvilke turer og programmer vi tilbyr på vår nettside – www.basecampexplorer.com/no/svalbard/.

Dersom du i stedet ønsker ditt eget skreddersydde opplegg får du, som medlem av Lederne 5 % rabatt på overnatting og aktiviteter hos Basecamp Explorer Spitsbergen AS.

Bestilling av opphold og aktiviteter skjer direkte til Basecamp Explorer Spitsbergen via; – E-post: spitsbergen@basecampexplorer.com – Tlf: (+47) 79 02 46 00.

Oppgi ditt medlemsnummer i Lederne for å oppnå rabatt.

 

*Bestilling, betaling, endring eller kansellering skjer ihht. Basecamp Explorer Spitsbergens ordinære betingelser.
**Denne avtalen gjelder kun for produkter som leveres fra Svalbard.

Rabatt på flybilletter hos Norwegian

Gjennom en avtale med Norwegian tilbyr Lederne opptil 16 prosent i rabatt på flybilletter på hele Norwegian sitt rutenett i Europa. Legg særlig merke til at vi har egne rabatter på flyvninger til Alicante, slik at du kan fly til Ledernes flotte ferieleiligheter i Torrevieja på en enda rimeligere måte.

Detaljer rundt rabattene og hvordan du benytter deg av tilbudet får du ved å logge deg inn på «Min side» øverst til høyre. Velg så Verktøy > Fordelskoder.