Karriere

Å ta grep om din karriere er en viktig investering. Her får du råd, verktøy og inspirasjon enten du er på jakt etter ny jobb eller vil utvikle deg der du er i dag. 

Kompetanse og selvutvikling

Lederne har et bredt kompetansetilbud innen både faglig og personlig utvikling. Vi ønsker at det skal være enkelt å utvikle seg, og gir medlemmer et unikt tilbud bestående av gratis kurs, lederutviklingsprogrammer, e-bøker, fagartikler med mer. Utforsk vårt kompetansetilbud til medlemmer.

 

Gratis jobbsøkerkurs og karriereveiledning

Som medlem får du gratis tilgang til et digitalt jobbsøkerkurs som tar deg gjennom alle fasene i prosessen: Fra å finne ut hva du egentlig vil, skrive CV og søknad, til gjennomføring av intervjuet. Du får praktiske råd som er relevante på tvers av bransjer, enten du er nyutdannet eller har lang erfaring.

Karriereveiledning.no er en offentlig og kvalitetssikret nettside. Her kan du snakke med en karriereveileder på chat eller telefon, om spørsmål du har knyttet til utdanning, jobb og karriere.

 

Rådene som hjelper deg i prosessen med ny jobb

Når du skal søke jobb, trenger du en strukturert CV og en god søknad. Et stort antall av ledige stillinger lyses ikke ut. Det er flere tiltak du kan gjøre for å være aktuell for de “usynlige” jobbene. Er du innkalt på intervju bør du forberede deg godt og unngå typiske fallgruver.

Få tipsene du trenger til CV, søknad og intervju

Få inspirasjon til hvordan du kan ta grep om egen karriere og utvikle deg som leder og fagspesialist.

Les flere artikler om karriere og selvutvikling

 

Før du signerer ny arbeidskontrakt

Har du fått et jobbtilbud kan det være lurt å gå gjennom avtalen skikkelig før du signerer. Her finner du sjekkliste for arbeidsavtalen.

En av de beste måtene å øke lønnen på er ved å bytte jobb. Selv det å bytte jobb internt i bedriften kan bidra positivt til
din lønnsutvikling. Det gjelder da å ta vare på muligheten og unngå å komme inn på et for lavt lønnsnivå. Få gode tips om hvordan du påvirker lønnen din (se side 18 for “Lønn når du bytter jobb).

 

Relaterte sider