Nyhet! Nå får du digital legehjelp inkludert i Ledernepakken

Fra og med 1. januar utvides Ledernepakken med digital legehjelp. Med digital legehjelp kan alle som har forsikringen kontakte erfarne leger og sykepleiere på telefon eller video hvor enn du er i verden, hver dag, hele året. Du slipper å møte opp fysisk hos legen ved den første konsultasjonen.

Dato

Det kan være mange årsaker til at det å dra til legen kan være utfordrende. Da er det godt å vite at en lege eller sykepleier kun er en telefon unna og klar for hjelpe deg. Digital legehjelp er nå inkludert i Ledernepakken, helt uten ekstra kostnad.

– Vi er glade for å kunne tilby medlemmene våre et utvidet medlemstilbud. I Lederne jobber vi hver dag for å trygge og styrke våre medlemmer i hverdagen. Tilgang på digital legehjelp vil gi en trygghet fordi en kan få hjelp når man trenger det uavhengig av tid og sted, sier Audun Ingvartsen, forbundsleder i Lederne.

Hjelp når du trenger det

Er du på reise i utlandet og noe skulle oppstå, kan det være godt å vite at du kan ringe en lege som snakker norsk. Både ektefelle, samboer og barn kan også benytte seg av tjenesten.
Med digital legehjelp får du hjelp til å skrive ut resepter, bli henvist til spesialist og bli veiledet til offentlige eller private helsetjenester.
– Med digital legehjelp reduseres barrierer for å oppsøke helsehjelp når det er nødvendig, og du får hjelp når du trenger det. Det er godt å vite at hjelpen aldri er langt unna, sier Ingvartsen.

Gjennom samtalen vil sykepleier eller lege gi deg svar på hva du skal gjøre videre. Er det behov for fysisk konsultasjon vil du få en anbefaling om hvor du skal gå, enten det er fastlegen, legevakten eller sykehuset.

Gir en rekke fordeler

  • Enkel og rask tilgang til medisinsk hjelp: Du kan enkelt kontakte erfarne leger og sykepleiere via telefon eller video, noe som gir rask tilgang til hjelp og råd.
  • Tilgjengelighet: Tjenesten er tilgjengelig hver dag, hele året. Du slipper å vente på time, og det gir deg trygghet å vite at du kan få hjelp når du trenger det, også i helger og på helligdager.
  • Du slipper fysisk oppmøte: Å dra til legen kan være utfordrende. Med digital legehjelp reduseres barrierer for å oppsøke helsehjelp, og du får hjelp hvor enn du befinner deg.
  • Bruk i utlandet og på ferie: Det er betryggende å vite at du kan kontakte en lege som snakker norsk selv når du er i utlandet eller langt unna fastlegen.
  • For hele familien: Tjenesten er ikke begrenset kun til forsikringstakeren, men ektefelle, samboer og barn også kan benytte seg av den.

Les mer om digital legehjelp.

Publisert i Nytt fra Lederne