Verv en kollega og vinn en Apple TV

Delta på Ledernes vervekonkurranse i høst, og vinn en Apple TV. Med denne boksen kan du selv bestemme hva du vil se på TV - og når.

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
AdobeStock
Sist oppdatert

Vervekonkurransen varer til 1. desember. Da kårer vi vinneren av en splitter ny Apple TV.  Den som har vervet flest nye medlemmer, vinner! 

Hvorfor være medlem

De store endringene i arbeidslivet under koronaepidemien, har vist oss viktigheten av å sikre jobben med et medlemskap i en seriøs arbeidstakerorganisasjon. På lik linje med at man forsikrer hus og bil, bør jobben forsikres for å ivareta en trygg inntekt. Hos Lederne får man både jobbtrygghet og kompetansebygging innen faget ledelse i en og samme organisasjon. Dette bør du tipse venner og kollegaer om! Vi har medlemmer på tvers av bransjer, titler og nivå.

Vervetips og populære medlemsfordeler

Trenger du vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, kan du lese om de gode rådene her. Det er også lurt å kjenne litt til hvilke medlemsfordeler som er mest populære. Hos Lederne er dette:

  • Juridisk rådgivning – privat og arbeidsrettslig
  • Kurs og kompetansebygging for ledere
  • Lokalt tverrfaglig bransjenettverk
  • Gunstige avtaler innen bank, forsikring og andre økonomiske rabattavtaler
Stå styrket i fellesskapet 

Desto flere som står sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står du dersom du ønsker innflytelse, eller kommer i en konflikt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til rekruttering på din arbeidsplass. Kontaktperson for verving er rådgiver Anette Light som du kan kontakte via e-post: anette.light@lederne.no

Du får alltid gavekort

Husk at du også alltid får et universelt gavekort på 350 kroner for hvert eneste medlem du verver – uansett om du vinner eller ei! Gavekortet kan du benytte i de fleste butikker. Denne gavekort-ordningen er gjeldende for alle som verver nye yrkesaktive medlemmer.

Meld inn nye medlemmer her

Enkelt innmeldingskjema finner du på våre websider her. Husk at den du rekrutterer må oppgi deg som verver, slik at du blir registrert som deltaker i vervekonkurransen og dermed mottar gavekort.

Lykke til med høstens vervekonkurranse! Vinneren blir kontaktet første uken i desember, og vinneren blir offentliggjort på våre websider.