Verv og vinn vårens vervepremie

Før koronakrisen spurte vi: «Vil du vinne ny kvalitetskoffert og reisegavekort? Verv en kollega til Lederne, og du kan vinne flott reisepremie». Nå frister vi i tillegg med et universalgavekort på kr 2000,-.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Adobe Stock
Sist oppdatert

Ettersom det ikke er så mange av som tenker på å booke ferie i disse tider, har vi lagt til et universal-gavekort på 2000,- kroner i premien. Det er viktigere enn noen gang å være organisert i en arbeidstakerorganisasjon. Nå trenger mange lederkollegaer en solid partner i ryggen. Verv en venn eller kollega til Lederne, og de får den jobbtryggheten de trenger i vanskelige tider.

Den som verver flest medlemmer til Lederne fram til 1. juni vinner:

  • en lekker champagnefarget koffert i cabin-størrelse
  • et universalgavekort på 2000,- kroner
  • et gavekort fra Norwegian til en verdi av 3000 kroner. (Dette gavekortet kan du benytte til hvilken destinasjon du vil som Norwegian flyr til. Kortet har varighet fram til 31.desember 2021).

Spar penger på medlemsfordelene

Når du verver et medlem så opplys om våre medlemsfordeler. De som benytter seg av vår gode bankavtale og våre fordeler kan spare inne hele medlemskontingenten slik som vårt medlem Petter Skaraas har gjort.

Delta på vervekonkurransen!

Meld inn dine venner og kollegaer her, og husk å opplyse om hvem som har vervet slik at du er med i trekningen av premien.

PS:

I tillegg til å kunne vinne vårens vervepremie, vil du alltid motta et gavekort på 350 kroner for hvert medlem du verver.