Vinn en kaffetrakter i toppklasse

Verv en venn eller kollega til Lederne, og vær med i trekningen av vinterens vervekonkurranse. Vinn en kaffetrakter som sikrer deg nydelig kaffe i lang tid.

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
Moccamaster
Sist oppdatert

Vervekonkurransen varer fra 1. januar til 31. mars. Vi kårer da en tilfeldig trukket vinner.  

Alle får gavekort på 500 kroner

Nytt av året er at du i tillegg får et gavekort på en verdi av 500 kroner  for hvert eneste medlem du verver.Gavekortet kan du benytte i de fleste butikker. Gavekort-ordningen er gjeldende for alle som verver nye yrkesaktive medlemmer. 

Vervetips og populære medlemsfordeler  

Trenger du vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, kan du lese om de gode rådene her. Det er også lurt å kjenne litt til hvilke medlemsfordeler som er mest populære. Hos Lederne er det dette:  

  • Juridisk rådgivning – privat og arbeidsrettslig  
  • Kurs og kompetansebygging for ledere (fysiske kurs, webinarer, konferanser, podcast, e- og lydbøker etc.)  
  • Lokalt tverrfaglig bransjenettverk  
  • Gunstige avtaler innen bank, forsikring og andre økonomiske rabattavtaler  

Les mer om våre medlemsfordeler her!

Hvem er Lederne til for?

Vi er en fagforening som har medlemmer på tvers av bransjer og stillingsnivåer. Lederne organiserer arbeidstakere i ledende, rådgivende eller særlige selvstendige stillinger. I tillegg har vi medlemmer som har tilsvarende type funksjoner med høye krav til kompetanse; eksempelvis innen administrative og tekniske stillinger.

Stå styrket i fellesskapet   

Jo flere som står sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står du dersom du ønsker innflytelse, eller kommer i en konflikt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til rekruttering på din arbeidsplass. Kontaktperson for verving er rådgiver Anette Light som du kan kontakte via e-post: anette.light@lederne.no

Endringer i arbeidslivet – behov for økt trygghet  

De store endringene i arbeidslivet under koronaepidemien, har vist oss viktigheten av å sikre jobben med et medlemskap i en seriøs arbeidstakerorganisasjon. På lik linje med at man forsikrer hus og bil, bør jobben forsikres for å ivareta en trygg inntekt. Hos Lederne får man både jobbtrygghet og kompetansebygging innen faget ledelse i en og samme organisasjon. Dette bør du tipse venner og kollegaer om!  

Meld inn nye medlemmer her  

Du finner innmeldingsskjema på våre websider her. Husk at den du rekrutterer må oppgi deg som verver, slik at du blir registrert som deltaker i vervekonkurransen og også mottar gavekort.  

Lykke til med vervekonkurransen! Vinneren blir kontaktet første uken i april, og den heldige vinneren blir annonsert på våre websider og Facebookside.  

 

Publisert i Nytt fra Lederne