Mat på grill

Vårens beste verver er Anne Kristine A. Trydal

Vinneren av vårens vervekonkurranse, Anne Kristine A. Trydal setter samhold på arbeidsplassen høyt på prioriteringslisten.

Tekst
Mari L. Hammer
Foto
Adobe Stock/ Privat
Dato

Anne Kristine er 33 år, og jobber til daglig som butikksjef i en butikk for Coop SA.

Hun syntes at det gir en trygghet å være en del av en fagforening, som i tillegg er rettet mot ledere og ledelsesfaget.

– Jeg føler at det er viktig at man står sammen i arbeidslivet, sier Anne Kristine.

Hun var tidligere medlem i en annen fagforening, som på den tiden ikke hadde et eget fokus på ledere. Da en tidligere kollega tipset henne om Lederne, falt det naturlig for henne å bytte til oss, og har nå vært medlem i flere år.

Anne Kristine smiler med caps og rosa tskjorte
Anne Kristine A. Trydal er vinner av vårens vervekonkurranse, for den som vervet flest medlemmer i kampanjeperioden.

Anne Kristine ble veldig overrasket over å ha vunnet vervekonkurransen, samtidig som hun er glad for at de blir flere som står samlet. I tillegg ønsker hun gjerne å se mer på hva Lederne kan tilby henne selv, og eventuelt nye potensielle medlemmer fremover.

– Jeg har lenge vært oppmerksom på at Lederne har mange gode medlemsfordeler, som jeg ønsker å benytte meg av fremover, sier Anne Kristine.

Tips for å vinne neste vervekonkurranse

Dersom du vil lese mer om vervekampanjen nå på våren så finner du den her. Både for deg og de du verver, så er det lurt å sette seg inn i de gode medlemsfordelene som Lederne byr på. Når du har vervet et nytt medlem, så sørg for at ditt navn blir ført inn på innmeldingsskjema for å melde inn nye venner og kollegaer. Dersom du trenger gode argumenter utover de som du allerede har selv, så finner du gode vervetips her.

Lykke til med vervingen – sammen står vi sterkere!

Publisert i Nytt fra Lederne