Vårens beste verver er Anne Kristine A. Trydal

Vinneren av vårens vervekonkurranse, Anne Kristine A. Trydal setter samhold på arbeidsplassen høyt på prioriteringslisten.

Tekst
Mari L. Hammer
Foto
Adobe Stock/ Privat
Dato

Anne Kristine er 33 år, og jobber til daglig som butikksjef i en butikk for Coop SA.

Hun syntes at det gir en trygghet å være en del av en fagforening, som i tillegg er rettet mot ledere og ledelsesfaget.

– Jeg føler at det er viktig at man står sammen i arbeidslivet, sier Anne Kristine.

Hun var tidligere medlem i en annen fagforening, som på den tiden ikke hadde et eget fokus på ledere. Da en tidligere kollega tipset henne om Lederne, falt det naturlig for henne å bytte til oss, og har nå vært medlem i flere år.

Anne Kristine smiler med caps og rosa tskjorte
Anne Kristine A. Trydal er vinner av vårens vervekonkurranse, for den som vervet flest medlemmer i kampanjeperioden.

Anne Kristine ble veldig overrasket over å ha vunnet vervekonkurransen, samtidig som hun er glad for at de blir flere som står samlet. I tillegg ønsker hun gjerne å se mer på hva Lederne kan tilby henne selv, og eventuelt nye potensielle medlemmer fremover.

– Jeg har lenge vært oppmerksom på at Lederne har mange gode medlemsfordeler, som jeg ønsker å benytte meg av fremover, sier Anne Kristine.

Tips for å vinne neste vervekonkurranse

Dersom du vil lese mer om vervekampanjen nå på våren så finner du den her. Både for deg og de du verver, så er det lurt å sette seg inn i de gode medlemsfordelene som Lederne byr på. Når du har vervet et nytt medlem, så sørg for at ditt navn blir ført inn på innmeldingsskjema for å melde inn nye venner og kollegaer. Dersom du trenger gode argumenter utover de som du allerede har selv, så finner du gode vervetips her.

Lykke til med vervingen – sammen står vi sterkere!

Publisert i Nytt fra Lederne