Søk medlemsskap

Avdelinger

Ragnvald Engum er varehussjef i Spar Kjør i Bergen.

– Takknemlig for helseforsikringen

Ragnvald Engum er varehussjef i Spar Kjøp, og ble medlem av Lederne mest på grunn av helseforsikringstilbudet. Det skulle vise seg å være et godt valg. Selv om helseproblemet var til stede i lang tid før Engum meldte seg inn, fikk han en god kompensasjon etter et alvorlig sykdomsforløp.

Equinor gjenopptar helikopterflyvningene på norsk sokkel

Bestill ferieleilighetene i Spania i 2025 nå!

Ledernes medlemmer kan nå bestille ferieopphold i 2025 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger.

Svein Isaksen er medlem av Lederne, og jobber i Coop.

Vil skape kundeservice i verdensklasse

Svein Isaksen er født i Oslo, men oppvokst på et småbruk i Telemark. Rett etter videregående fikk han sin første butikkjobb. Siden har han jobbet seg oppover fra panterommet, til butikksjef i Coop. Nå er han WOW-general for hele Coop Midt-Norge.

Equinors høstkonferanse i 2023.

Equinors ringvirkninger i Norge

En rapport fra Kunnskapsbanken Bodø (KPB) gir innsikt i Equinors totale innkjøp av varer og tjenester fra leverandører, samt leverandørlister i tilknytning til selskapets felt og landanlegg i 2022. Det totale innkjøpet av varer og tjenester utgjorde 93,5 milliarder kroner, hvorav 87 milliarder kroner ble betalt til norske leverandørbedrifter.

En kvinne holder et foredrag.

Lederne utvider sitt kurs- og kompetansetilbud

I 2024 utvider vi i Lederne vårt kurs- og kompetansetilbud betraktelig. Blant annet dobler vi antall digitale kurs, og satser i enda større grad på å tilrettelegge for at du som medlem kan utvikle deg faglig og personlig der du er.

Seier i lagmannsretten om individuell ettervirkning

Ledernes medlemmer i Coop Økonom vant frem i sak om individuell ettervirkning, i dom fra Gulating lagmannsrett 23. januar.

Juridiske bøker i en stabel.

Endringer innen arbeidsretten

Det skjer mange endringer innen arbeidsrett for tiden. Her får du oversikt over noen viktige endringer fra 2023 og i 2024, for deg som er arbeidstaker eller tillitsvalgt.

Iverksett et midlertidig nasjonalt droneforbud umiddelbart

Strømkrise illustrasjon

En varslet strømkrise

– Regjeringen må snarest utvikle langsiktige og forutsigbare rammevilkår for det norske strømmarkedet. Både arbeidsgivere, arbeidstakere og privatpersoner rammes av det som fremstår som tilfeldighetens spill, og politikerne har sovet i timen, sier forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen.