Søk medlemsskap

Organisasjonsnytt

Solvik-Olsen om ledelse: – Erna har klart det bedre enn Jens

I LederCasten forteller Ketil Solvik-Olsen om sin ferske bok «På vei» og han deler sine perspektiver på ledelse. Blant annet om hvem som har vært den beste lederen av Jens Stoltenberg og Erna Solberg, og hvorfor.

Her ser du et bilde ovenfra med hender fra forskjellige kulturer som møtes

Lederne Nordmøre inviterer til temakveld i Kristiansund

Hjertelig velkommen til en kveld med positivt påfyll, kunnskap og inspirasjon til ledelse på en flerkulturell arbeidsplass! Kvelden er gratis, og vil holde sted i Thon Hotel Kristiansund.

– En av de fineste gavene du kan gi noen er din udelte oppmerksomhet

Tech-prinsessen og likestillingsforkjemper Isabelle Ringnes gir seks tips til andre ledere, og i LederCasten forteller hun om sine styrker og svakheter.

Fire avdelingar ble til ein i Ålesund

Lørdag den 26. oktober var 34 medlemmer samla i Ålesund. Agendaen bestod i å opprette avdeling Sunnmøre, som nå har blitt til ei samanslåing av dei fire avdelingane Ålesund, Brattvåg, Stranda/Sykkylven og Volda/Ørsta.

Ledernes lekreste julegave

Alle medlemmer i Lederne inviteres til å delta på årets julekampanje. Engasjer deg og vinn gavekort på 10 000 kroner!

Mannen bak dobbeltdans, enkeltdans og padling på ski

Inge Andersen snakker om sine nesten 25 år i Norges Idrettsforbund, om hvordan man kan formes av både Oddvar Brå og Nelson Mandela, og han gir gode råd til dagens ledere.

Viktig spørreundersøkelse fra Petroleumstilsynet

Lederne oppfordrer alle medlemmer innen olje og gass til å svare på en spørreundersøkelse i regi av Ptil. Den er en del av rapporten ’Risikonivå norsk petroleumsvirksomhet’, som gjennomføres i perioden 14. oktober til og med 24. november 2019. Norce Norwegian Research Centre AS (NORCE) har ansvaret for den praktiske gjennomføringen av undersøkelsen. Det er oppnevnt en kontaktperson på landanleggene og innretningene/felt i forbindelse med utdeling og innlevering av skjemaene.

Ledernes Energi- og industrikonferanse 2019

Lederne avholdt sin Energi- og industrikonferanse 2019 på Stavanger Airport hotell på Sola 16. oktober. Mange anerkjente innledere var invitert til konferansen. Gjennomgangstemaet var i all hovedsak Norge som energi- og industrinasjon idag, og inn i fremtiden.

– Noen ganger må man bare skjære igjennom

Det sier utenlandssjefen i Vipps, Berit Svendsen, etter mangeårig erfaring med ledelse og beslutningsprosesser i store konsern. I tillegg til å jobbe for å få Vipps ut i verden er den tidligere Telenor-direktøren engasjert av forsvarsdepartementet for å lede utvalget som skal finne ut av hvordan Forsvaret kan rekruttere flere kvinner.

Ny advokat ansatt i Lederne

Tirsdag 1. oktober startet en ny advokat i Ledernes seksjon for arbeidsliv og jus. Thomas Ostermann heter han, og har en spennende bakgrunn. Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen til oss i Lederne!