Søk medlemsskap

Organisasjonsnytt

– Urealistisk fra De Grønne

- De Grønnes landsmøteforslag om å fase ut norsk olje- og gassnæring i løpet av 15 år er fullstendig urealistisk. Europa er spesielt avhengig av gass til oppvarming og industri, og partiet har åpenbart ikke fått med seg at eneste realistiske alternativ til gass i en god del år er kull, som er betydelig mer forurensende. Gass er til sammenligning en ren natur- og energikilde. Det er oppsiktsvekkende at et politisk parti ikke ser slike sammenhenger, sier forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen.

Hva er best av norsk, dansk og svensk lederskap? Delta i undersøkelsen!

Lederne har sammen med våre svenske og danske søsterorganisasjoner gått sammen for å undersøke likheter og forskjeller mellom norsk, dansk og svensk lederskap. - I neste uke får Ledernes yrkesaktive medlemmer en epostundersøkelse fra Ipsos - denne håper vi så mange som mulig svarer på, sier forbundsleder Audun Ingvartsen.

#Gåforan, knips Ledernes drikkeflaske og vinn flotte premier!

I disse dager har Lederne 2500 drikkeflasker i omløp rundt om i Norges vidstrakte land. Vi har allerede kårets årets første vinner, som ble Linda Løtveit, og nå venter vi spenning på hva 17. mai vil bringe av fotografier!

Det første #gåforan-bildet er kåret!

Vinneren av vår første #gåforan drikkeflaske-konkurranse er nå kåret. Linda Løtveit er den heldige vinneren av et actionkamera!

Lederne trapper opp streiken i Akasia igjen

Fra arbeidstidens begynnelse torsdag 18. mai vil ytterligere ett medlem i Lederne tas ut i streik i Akasia Skranesvingen barnehage. Med dette uttaket har Lederne fem medlemmer i streik på området der arbeidsgiver er organisert i Spekter.

Lederne på fagkonferanse i Bergen

Sammen med over 330 frammøtte deltakere, deltok Lederne som utstillere på den årlige fagkonferansen til Arbeid & Inkludering i NHO Service som ble avholdt i Bergen 25. og 26. april 2017.

Statens havarikommisjon ute med foreløpig rapport om Turøy-ulykken

Lørdag 29. april er det ett år siden helikopterstyrten ved Turøy som tok livet av 13 offshorearbeidere. I lys av den la i dag Statens havarikommisjon for transport frem den foreløpige rapporten som avdekker de viktigste detaljene rundt ulykken.

Høringssvar om endringer i representasjonsregelverket

Arbeids- og sosialdepartementets har invitert Lederne og andre organisasjoner til å avgi høringssvar om forslag til noen forenklinger i, og klargjøring av, regelverket om ansattes rett til representasjon i foretaksstyrende organer, hvor Lederne er en av høringsinstansene.

Delta i European Managers Panel

European Managers Panel (EMP) fra Ledernes europeiske søsterorganisasjon CEC European Managers undersøker hva europeiske ledere tenker på en rekke utfordringer og temaer. Her kan DU også delta!

CEC European Managers med nytt politisk manifest

Ledernes europeiske medlemsorganisasjon, CEC European Managers som representerer over én million ledere, har utarbeidet et nytt politisk manifest, eller fagligpolitisk program. - Utfordringene og mulighetene i dagens Europa står i kø, heter det i manifestet.