Søk medlemsskap

Organisasjonsnytt

«Gullrekka» i påsken – lytt til LederCasten

Denne påsken får Påskelabyrinten på NRK P1 en sterk konkurrent når LederCasten fra Lederne de fleste påskedagene lanserer ny podcast med høyaktuelle gjester som reflekterer over ledelse.

300 medlemmer i Lederne har gjennomført digitale kurs de siste 14 dagene

De nyopprettede kursene i kriseledelse, hjemmekontorløsninger og digitale kommunikasjonsverktøy går unna som varmt hvetebrød.

Ekornes produserer smittevernutstyr

Ekornes er landskjent som møbelprodusent, men bidrar nå også med smittevernutstyr til sykehus og helseinstitusjoner.

Perspektiv fra NAV-ansatte: – Hva lærer vi nå?

Hverdagen oppleves uvant, og konsekvensene er store for mange. Dette innlegget er skrevet av ledere i NAV som stiller seg selv spørsmålet: Hva lærer vi nå?

Framsnakk av trepartssamarbeid ga verveseier

– Godt samarbeid mellom arbeidstakerorganisasjoner og bedrifter gir medlemsvekst, mener Willy André Vedå. Han har vunnet vinterens vervekampanje ved å framsnakke trepartssamarbeidet.

Tilbake til 2-4-ordningen på sokkelen

Equinor har valgt å gå tilbake til den avtalte tariffbaserte ordningen med 2 uker på jobb og 4 uker av, etter en midlertidig ordning med 3 uker på og 3 uker av, som ble innført på grunn av korona-situasjonen.

Likvide arbeidsgivere: Forskuttér de første 20 dagene

Regjeringen har annonsert at NAV vil kunne forskuttere dagpenger for de arbeidstakerne som skulle få større problemer ved inntektsbortfall på grunn av permittering.

Luftfarten i koronakrise: – Myndighetene må kraftfullt på banen

De fleste luftfartsansatte i Skandinavia er satt på sidelinjen av et virus ingen enda helt fatter omfanget av. – Jeg er bekymret for at livsgrunnlag, hverdag og identitet smuldrer bort, og håper myndighetene kjenner sin besøkelsestid i alle de tre skandinaviske landene, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen.

Stor etterspørsel etter digitale kurs

I forrige uke kastet Lederne seg rundt og fikk satt sammen en digital kurspakke spesielt tilpasset den krevende perioden vi nå er inne i.

Regjeringen: Utvidet dagpengeperiode og forskuttering av dagpenger

Arbeidsledige og permitterte som er i ferd med å gå ut maksperioden på dagpenger, får utvidet dagpengeperioden sin ut juni måned. Regjeringen åpner også for at NAV skal kunne forskuttere utbetalingen av dagpenger. Dette fremgår av nylige pressemeldinger fra Regjeringen.