Søk medlemsskap

Organisasjonsnytt

Informasjon om mulige virkninger av en streik

Selv om Ledernes medlemmer ikke deltar i konflikter, kan man likevel på ulike måter bli utsatt for dem. Her finner du informasjon om hvilke bestemmelser som gjelder i de tilfeller Ledernes medlemmer permitteres som følge av andres streik. Du finner også informasjon om hvordan du skal forholde deg under en streik hvor du ikke blir permittert.

Kongsberg Gruppen kjøper Rolls-Royce Commercial Marine

- Dette er positivt både for ansatte, regionen og landet. Med den samlede kompetansen som finnes i Kongsberg Gruppen og Rolls-Royce Marine, vil dette bli en solid og ledende aktør innen maritim næring, sier Ledernetillitsvalgt Arild Walderhaug ved Rolls-Royce og Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen i en kommentar til at Kongsberg Gruppen kjøper Rolls-Royce Marine.

30 år siden Piper Alpha-tragedien

6. juli 2018 er det 30 år siden Piper Alpha-tragedien i Nordsjøen som tok livet av 167 mennesker. Ledernes forbundsleder og nestleder var blant flere fra Lederne som i dag hadde en markering i Aberdeen.

Viktig info om personvern i organisasjonen Lederne

EUs nye regler om personvern (GDPR) trer snart i kraft gjennom en ny personopplysningslov i Norge. Den nye lovgivningen stiller tydeligere krav til hvordan vi skal håndtere dine personopplysninger. GDPR gir deg blant annet rett til innsyn i og kontroll over dine egne personopplysninger.

Tusen takk til alle som deltok i medlemsundersøkelsen 2018!

Tusen takk til alle de 1890 medlemmene som tok seg tid til å svare på vårens medlemsundersøkelse. Tusen takk også til de potensielle medlemmene som svarte i en egen undersøkelse. Vi fikk inn masse verdifulle innspill som vil forme Lederne fremover.

La deg inspirere av 40 nye e-bøker!

Etter en lang vinter vil vi at du skal slappe av og hente deg inn i løpet av ferien. Hvis du allerede brenner for ledelse vil du kanskje glede deg over at Lederne nettopp har utvidet biblioteket sitt med 40 bestselgende bøker om ledelse? Vi vil gjerne inspirere deg til å ta noen av disse e-bøkene for deg, hvor enn du skal være i ferietiden.

Bli med oss til Arendalsuka 2018!

Vi gleder oss til Arendalsuka, og i år arrangerer vi interessante foredrag og debatter om ledelsestrender og norsk arbeidsliv - med de mest sentrale aktørene Norge har å by på. Bli med oss og opplev på nært hold hva de viktigste stemmene i politikk og næringsliv har å si.

Enighet med Norlandia/Akasia på Spekterområdet

Natt til lørdag 23. juni kom Lederne sammen med de andre organisasjonene til enighet med Norlandiabarnehagene/Spekter i fase 3-forhandlingene i tariffoppgjøret 2018. Det vil si at våre medlemmer i Akasia også er i mål.

Konflikter og trakassering – arbeidsmiljøloven som rettesnor

Konflikter kan både være utviklende og ødeleggende for arbeidsmiljøet og for den enkelte ansatte. Hvordan håndterer du konflikter? Professor Ståle Einarsen deler erfaringer og gir deg gode råd på dette medlemsmøtet i Bergen torsdag 4. oktober 2018. Meld deg på her!

– Positive Equinor-kontrakter – men husk topartssamarbeidet!

Equinor tildelte nylig store kontrakter til Baker Hughes, Halliburton og Schlumberger. Ledernes tillitsvalgte i de tre selskapene er svært glade for de store kontraktene og arbeidet de representerer, samtidig som de fremhever behovet for gode samarbeidsarenaer mellom selskapet og de ansatte fremover.