Søk medlemsskap

Organisasjonsnytt

Tidenes julegave til Hydro og Husnes!

I dag kom nyheten om at Hydro gjenåpner og oppgraderer B-hallen, den andre produksjonslinjen, på Husnes. Det er forventet at gjenåpningen vil skape 90 nye arbeidsplasser, og Hydro anslår verdien på investeringen til 1,3 milliarder kroner. - Dette er enormt gledelige nyheter for en bedrift og et lokalsamfunn som har gått gjennom noen usikre år, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen.

Ledernes strategiprosess: Tusen takk til alle som har bidratt så langt!

Tusen takk til alle de 2195 medlemmene som tok seg tid til å svare på høstens medlemsundersøkelse på sms og og alle deltakerne som deltok i workshops og intervjuer! Vi fikk inn masse gode innspill som direkte har påvirket Ledernes fremtid. Her er konklusjonene som kongressen sluttet opp om 17. november.

Konferanse for vekst- og attføringsbransjen 18.-19. januar 2018

Lederne arrangerer 18.-19. januar 2018 konferanse på Thon Arena Lillestrøm for medlemmer i vekst- og attføringsbransjen. Det er lagt opp et faglig og arbeidsrettslig program. Meld deg på nå!

Reisetid som arbeidstid? Uttalelse fra EFTA-domstolen

EFTA-domstolen ga 27. november 2017 en rådgivende uttalelse til Høyesterett som kan være relevant for mange av Ledernes medlemmer. Uttalelsen er gitt i en sak som omhandler i hvilke tilfeller reisetid skal regnes som arbeidstid.

Rekrutter og vinn drømmetur til Brasil!

Egil rekrutterte nye Ledernemedlemmer – vant tur til Brasil

Egil Hoven, butikksjef for Felleskjøpet på Levanger, rekrutterte åtte nye medlemmer til Lederne i 2017. Da ble han med i trekningen av en meningsfull tur til Rio de Janeiro, der han bl.a. på vegne av Ledernes medlemmer skal overrekke en gavesjekk til mødrehjemmet Abrigo. Gleden var stor da han i dag fikk beskjed om at han ble trukket som vinner av hele kampanjen.

«Me too»-kampanjen: – Kampen mot trakassering er et lederansvar

- Det er et klart lederansvar å slå ned på alle former for seksuell trakassering, overgrep og uønsket seksuell oppmerksomhet i samfunnet, både i arbeidslivet og i det offentlige rom ellers. Ledere skal vise nulltoleranse for dette, og ikke minst selv gå foran og være gode rollemodeller.

Lederne søker rådgiver / jurist i vikariat

Lederne har et 6 måneders vikariat ledig som rådgiver / jurist ved vårt regionkontor i Stavanger. Hovedarbeidsområde vil være medlemsoppfølging av forbundets medlemmer i region Vest og bransjeregionen Olje og gass. Vikariatet strekker seg fra januar 2018 t.o.m. juni 2018.

Petter «Uteligger» bergtar Skien i januar!

Gjennom TV2 har Petter "Uteligger" Nyquist hjulpet noen av samfunnets mest sårbare til å ta lederskap i egne liv. Onsdag 17. januar forteller han sin historie på SittNed i Skien! Avdeling Grenland inviterer til foredrag og rekrutteringsmøte for sine medlemmer og oppfordrer samtidig å ta med seg to potensielle Lederne-medlemmer.

Resolusjon fra Ledernes kongress: Norske yrkeskvinners arbeidsmiljø er i fare

Emosjonelt belastende arbeid er mer vanlig blant kvinner enn menn i Norge og resten av Europa, og norske kvinner opplever langt mer fysisk vold, trusler og ydmykende oppførsel enn kvinner i EU, heter det i denne resolusjonen som ble vedtatt av Ledernes kongress 2017.

Ledernes kongress 2017: – Vi bygger gode ledere

Organisasjonen Ledernes øverste tillitsvalgte for de 17.000 medlemmene var fredag 17. november samlet til Ledernes kongress på Lillestrøm. Her ble det blant gitt tilslutning til den omfattende strategiprosessen, og avdeling Kristiansand fikk Carl Jensenprisen som årets avdeling.