Søk medlemsskap

Organisasjonsnytt

Reduksjon av tiltaksplasser i arbeid og inkludering?

Lederne er generelt bekymret for en reduksjon i antall tiltaksplasser, og følger med når Nav reduserer omfanget og sier opp ulike tiltak.

Info til medlemmer som har fått opprettet Efaktura uten å vite om det

Vi har oppdaget at flere av Ledernes medlemmer som tidligere fikk tilsendt papirfaktura, nå automatisk får dette som Efaktura etter en endring hos Vipps.

Arbeid for alle i Beiarn!

Lederne har vært på besøk i Salten kommune, og hilst på mange hverdagshelter hos arbeids- og inkluderingsbedriften BeiarVekst. Der møtte vi flere ildsjeler, mye samhold og glede.

Abrigo-Ana-Rute

Et verdig liv

Ana Rute (24) ble satt bort da hun var to år. Moren forsvant, og far har hun aldri hatt. Hun har selv en datter på 13 måneder og en sønn på fire år. ”Jeg skal gi barna mine et anstendig liv”, forteller Ana Rute. Hun bor på mødrehjemmet Abrigo, som gjennom 20 år har mottatt støtte fra norske fagorganiserte.

Lederskap: Kvinne med lyseblå genser står lent mot et speil.

Susann Goksør med foredrag i Moss

Lederne arrangerer ettermiddagsseminar med foredrag av Susann Goksør Bjerkrheim i Moss. 10. september kan du få med deg "Den som gir seg er en dritt" på Vingparken konferansesenter kl. 18.30 - 21.00.

Bjørnar Skjæran oppfordrer ledere til å ta seg god tid

Få har dukket opp like plutselig i det nasjonale søkelyset som Bjørnar Skjæran. Da er det godt å støtte seg på mange års ledererfaring.

Une Bastholm om ledere: Vær deg selv

Une Bastholm har de siste tre årene vært den eneste stortingsrepresentanten for Miljøpartiet De Grønne. Likevel føler hun seg ikke ensom.

KrF-lederens tips til unge ledere

Kjell Ingolf Ropstad har erfaring få andre på samme alder har. Nå jobber han med å bli tydeligere – det tror han er viktig for andre unge ledere også.

Ingvartsen i Tromsø: Mennesket i lederrollen betyr mer enn før!

Dette var tittelen på et foredrag forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen, avholdt på et seminar for ledere i NITO i Tromsø 3. september. Til dette seminaret var også mange medlemmer i Lederne i Tromsø-området til stede.

CEC European Managers lanserer «Ledere for fremtiden»

Ledernes europeiske medlemsorganisasjon, CEC European Managers, og som representerer mer enn 1 million ledere, lanserer nå en omfattende kampanje med fokus på lederes bidrag til en mer bærekraftig verden.