Søk medlemsskap

Organisasjonsnytt

Norsk Ledelsesbarometer gjennom 10 år: Hva er avdekket?

Hva har forskningen fra Norsk Ledelsesbarometer avdekket de siste 10 årene? Hvordan har den påvirket trender i samfunnet? Lederne og Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) ønsker hjertelig velkommen til jubileumsarrangement på Kulturhuset i Oslo tirsdag 27. november 2018 kl 13.00-15.30. Meld deg på i dag!

Her ser du en hånd som løfter ett kronestykke på et tårn av andre kronestykker

Her tjener norske ledere mest

Bedrifter med utenlandske eiere lønner sine ledere 17 prosent bedre enn hva norskeide virksomheter gjør. Det kommer fram i Norsk Ledelsesbarometer 2018.

Grønn revolusjon for norsk aluminiumsindustri

Aluminiumskonferansen 2018 tok for seg en stille revolusjon innen aluminiumsproduksjon. Drevet av grønn, fornybar energi, og i tråd med Paris-avtalen, er den norske produksjonen den reneste i verden. Hva skal til for at industrien løfter seg ytterligere og går for å produsere mer ferdigvare enn det gjøres i dag?

Forbundsleder Audun Ingvartsen i samtale med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg på Energikonferansen 2018.

Statsråden på Energikonferansen 2018

Den 5. september 2018 avholdt organisasjonen Lederne sin energikonferanse på Scandic Stavanger Airport Hotel Sola. Hit kom alle toppnavnene for å snakke om "Den nye oljen", inkludert den nye olje- og energiministeren som bare har hatt noen få dager i statsrådsstolen.

Bidrar til å heie frem unge ledertalenter

Organisasjonen Lederne har i flere år samarbeidet med Assessit om å kåre Årets Unge Ledere, basert på en grundig evaluering av ledertalenter fra hele landet. I høst samles de siste års vinnere og de fleste av årets kandidater til kick-off i Oslo som Lederne og Assessit samarbeider om.

Bestill ferieleilighetene i Spania i 2019 (lavsesong) nå!

Ledernes medlemmer kan nå bestille ferieopphold utenom høysesongene i 2019 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger. Husk at i lavsesongen fra november til januar kan leilighetene leies i lengre perioder (hele uker) og til halv pris av ordinær pris!

Illustrasjon lønn

Ledernes lønnsrapport for 2018 er nå klar

Nå kan lønnsdelen av Norsk Ledelsesbarometer 2018 lastes ned. Ledernes visjon er å bygge gode ledere, og sammen med lønnsstatistikken gir denne forskningen viktig ammunisjon foran dine lønnsforhandlinger.

Informasjon om mulige virkninger av en streik

Selv om Ledernes medlemmer ikke deltar i konflikter, kan man likevel på ulike måter bli utsatt for dem. Her finner du informasjon om hvilke bestemmelser som gjelder i de tilfeller Ledernes medlemmer permitteres som følge av andres streik. Du finner også informasjon om hvordan du skal forholde deg under en streik hvor du ikke blir permittert.

Kongsberg Gruppen kjøper Rolls-Royce Commercial Marine

- Dette er positivt både for ansatte, regionen og landet. Med den samlede kompetansen som finnes i Kongsberg Gruppen og Rolls-Royce Marine, vil dette bli en solid og ledende aktør innen maritim næring, sier Ledernetillitsvalgt Arild Walderhaug ved Rolls-Royce og Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen i en kommentar til at Kongsberg Gruppen kjøper Rolls-Royce Marine.

30 år siden Piper Alpha-tragedien

6. juli 2018 er det 30 år siden Piper Alpha-tragedien i Nordsjøen som tok livet av 167 mennesker. Ledernes forbundsleder og nestleder var blant flere fra Lederne som i dag hadde en markering i Aberdeen.