Søk medlemsskap

Organisasjonsnytt

Ledernes kongress 2018 – følg den her!

Ledernes kongress starter torsdag 15. november kl. 11.00 med avslutning fredag 16. november kl. 15.00. Det er følgelig ingen møter lørdag. Vi gir deg oppdateringer fortløpende, så følg med i denne saken. Den vil bli oppdatert fortløpende i løpet av dagene.

Her ser du mange hender som har forskjellige hudfarger, og som danner en sirkel og et fint fellesskap. I sentrum er det et symbol som er tegnet i sand.

Lederne Nordmøre inviterer til temakveld i Surnadal – Flerkulturell arbeidsplass

Positivt påfyll, kunnskap og inspirasjon til ledelse på en flerkulturell arbeidsplass. Sammen med Ellen Gjerde setter vi fokus på ledelse på en flerkulturelt arbeidsplass – muligheter og utfordringer.

Lønn og arbeidstid på norske sokkelinstallasjoner

Innimellom ser og hører vi forvirring og misforståelser rundt hvordan lønns- og arbeidstidsordningene virkelig er blant norske olje- og gassarbeidere på sokkelen. Vi laget derfor denne lille filmsnutten for forhåpentligvis å opplyse og rydde noen myter av veien.

To kvinner og en mann samlet ved et skrivebord i kontormiljø.

Lederne søker generalsekretær i nyopprettet stilling

Opplev gårsdagens årskonferanse!

Vi er stolte av årets årskonferanse, og vi har lyst til å dele den med deg. Se gjerne gårsdagens konferanse i denne saken. Dette vil du bli inspirert av, og vil påvirke ditt eget lederskap!

Bjørn-Arild Samuelsen

Åpent foredrag om pensjon og sparing til Gjøvik

Vi inviterer til spennende foredrag om pensjon med Bjørn-Arild Samuelsen som foredrar om pensjon på en morsom, engasjerende og forståelig måte. Her vil du få svar på alt du måtte lure på om pensjon, enten du er ung eller eldre. Velkommen til Gjøvik Kultursenter, onsdag 17. oktober kl. 18.00 - 20.00. Foredraget er gratis for medlemmer og potensielle medlemmer. Ta gjerne med en kollega du tror dette er relevant for!

Lederne og NHO samlet på Vestlandet

Denne uken har samarbeidsutvalget mellom Lederne og NHO vært samlet til møter på Vestlandet.

Norsk Ledelsesbarometer gjennom 10 år: Hva er avdekket?

Hva har forskningen fra Norsk Ledelsesbarometer avdekket de siste 10 årene? Hvordan har den påvirket trender i samfunnet? Lederne og Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) ønsker hjertelig velkommen til jubileumsarrangement på Kulturhuset i Oslo tirsdag 27. november 2018 kl 13.00-15.30. Meld deg på i dag!

Her ser du en hånd som løfter ett kronestykke på et tårn av andre kronestykker

Her tjener norske ledere mest

Bedrifter med utenlandske eiere lønner sine ledere 17 prosent bedre enn hva norskeide virksomheter gjør. Det kommer fram i Norsk Ledelsesbarometer 2018.

Grønn revolusjon for norsk aluminiumsindustri

Aluminiumskonferansen 2018 tok for seg en stille revolusjon innen aluminiumsproduksjon. Drevet av grønn, fornybar energi, og i tråd med Paris-avtalen, er den norske produksjonen den reneste i verden. Hva skal til for at industrien løfter seg ytterligere og går for å produsere mer ferdigvare enn det gjøres i dag?