Søk medlemsskap

Organisasjonsnytt

Ledernes store fornyelse

Lederne skal fornye sin trauste 107-årige organisasjon til å bli en av de mest fremtidsrettede i norsk arbeidsliv. Du inviteres derfor til en workshop i høst, hvor du kan komme med innspill og påvirke valgene vi tar om fremtidens Lederne.

– Kvinnelige ledere lønnsdiskrimineres. Dette svarer norske politikere

Oslo: Kvinnelige ledere tjener i snitt bare 77 prosent av hva mannlige ledere gjør, viser en ny undersøkelse fra organisasjonen Lederne. – Det er vanskelig å komme utenom kjønnsdiskriminering, sier forsker Eivind Falkum.

Kommer du på Arendalsuka? Det gjør Lederne

Ledende organisasjoner og virksomheter i Skandinavia forstår at virksomheten deres fungerer i samfunn. Derfor deltar de beste på Arendalsuka. Her er Ledernes program for årets viktigste møteplass mellom politikk, nærings- og organisasjonsliv i Norge.

Ledelse på norsk

Nordisk ledelse er eksotisk, sett med internasjonale øyne. Det demokratiske lederskapet nyter et stadig bedre rykte, så hvorfor er alle lederutdanningene i Norge basert på utenlandske ledelsesteorier? HiOA og Lederne har gjort noe med det.

Lederne roser Statoils samfunnsansvar

Statoil skal ansette 50 nyutdannede i årene fremover. Forbundsleder Audun Ingvartsen gir Statoil ros for å ta samfunnsansvaret sitt på alvor.

Charlotte Yri

Meld deg på kurs for tillitsvalgte – modul 3 og 4!

Nå er alt klart for å kunne melde seg på modul 3 - Bedriftsgruppen og 4 - Ledernes organisasjon i vår serie med 8 tillitsvalgtsmoduler. Vi holder kurset i Bergen den 27. september ved Clarion Admiral hotell, fra klokken 10.00 - 15.00.

Lederne: – Ingen bør sette seg i en Super Puma

Lederne reagerer sterkt på at Luftfartstilsynet 14 måneder etter Turøyulykken og før alle granskingsrapporter er ferdige nå godkjenner Super Puma for bruk igjen. - Frustrasjonen, minnene og redselen sprer seg blant etterlatte, sokkelarbeidere og deres pårørende. Jeg vil imidlertid gi honnør til Statoil som sier de aldri vil ta i bruk Super Puma igjen, og håper de andre operatørene følger deres eksempel, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen. Lederne har gjennomført en omfattende rapport om ulike helikopteralternativer for sokkelen.

Nasjonal Unge Lederne-konferanse på Voss

Til legendariske Fleischer´s Hotel på Voss helgen 1.-3. september har Unge Lederne lagt sin nasjonale konferanse for å bygge nettverk og dele erfaringer. I tillegg får du oppleve Norges råeste "indoor skydiving". Lyst til å bli med? Søk nå!

Ledernes årskonferanse 2017: Fremtidens ledere – er du blant de?

Til Ledernes årskonferanse 2017 kommer inspirerende og kjente navn i hopetall. Dette vil du lære av, dette vil du bli inspirert av, dette vil påvirke ditt eget lederskap. Sett allerede nå torsdag 16. november 2017 av i kalenderen, og bli med oss på Thon Hotel Arena Lillestrøm. Påmeldingen er nå åpen. Her blir det fullt så vær kjapp med påmeldingen!

Rett til ny ansettelse

Etter en lang periode med mange nedbemanninger, kan det virke som det verste er over. Det er derfor viktig å være klar over at arbeidstakere som blir sagt opp som følge av driftsinnskrenkninger har fortrinnsrett til ny ansettelse hos arbeidsgiver etter arbeidsmiljøloven § 14-2.