Lesetips

Tre gode e-bøker å lese i koronakrisen

Etterhvert som dagene med hjemmekontor blir flere, kan det oppstå utfordringer med blant annet motivasjon, selvdisiplin og god kommunikasjon. Her har du tre gode tips til lettleste e-bøker som hjelper deg over kneika. God fornøyelse!

Tekst
Redaksjonen
Foto
Adobe Stock
Dato

Ny faglig innputt i koronakrisen? Alle medlemmer i arbeidstakerorganisasjonen Lederne kan laste inn gratis e-bøker og lydbøker. Her er noen aktuelle titler fra vårt store bibliotek:

 

Forbedre dine kommunikasjonsferdigheter

God kommunikasjon er viktig, særlig når den gjøres via nettmøter og telefonsamtaler. Leter du etter måter å få frem budskapet ditt mer nøyaktig og effektivt? Vil du forstå hvorfor det kan være enkelt å kommunisere med noen mennesker og veldig utfordrende med andre?

Ved å lese gjennom, kan du få kunnskap om de viktigste forskjellene i kommunikasjonsstiler og lære hvordan du bruker denne forståelsen til å bli en fullt kompetent formidler.

 

Effektiv disiplin

De fleste av oss er disiplinerte, men det kan være nyttig for oss å utforske gode tips for å se hvordan andre gjør det. E-boken vil gi deg nye refleksjoner og praktiske tips for å bevare disiplinen, noe som kan komme godt med i hjemmekontor-tilværelsen.

 

Et skjerpet hode

Denne e-boken gir deg et mentalt rammeverk som hjelper deg til å sile ut ubevisste fordommer og holdninger som er i veien når man skal løse uoverensstemmelser eller konflikter på konstruktive måter.

 

Les om Ledernes medlemsfordeler her

Meld deg inn i Lederne