Petter Skaraas. Mann med kort hår og briller ser rett fram og smiler. Trær og himmel i bakgrunnen. Bilde til sak om sparetips
Privatøkonomi i nedgangstider:

Sparetips? Petter sparte 10 000,- på Ledernes bankavtale

– Jeg sparer over 10 000 kroner i året ved å være medlem i Lederne og at jeg benytter meg av bankavtalen. Det i seg selv er et argument for å melde seg inn, sier Petter Skaraas.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Privat
Dato

Hva er beste sparetips for privatøkonomien? Rådene er mange, og hva som lønner seg er individuelt. Vi ringer Petter Skaraas, som har vært et trofast medlem av arbeidstakerorganisasjonen Lederne i over 15 år. I løpet av den tiden har det skjedd mye med Lederne, og han trekker frem kurs, videreutdanning og nettverksbygging som spesielt verdifullt for han.

– Jeg har virkelig lært masse av de forskjellige kursene og lederutviklings-programmene jeg er med på. Jeg får prøve meg på vanskelige dilemmaer innen ledelse, slik at jeg er godt forberedt på situasjonene som oppstår der og da. Det at jeg møter mange ledere fra vidt forskjellige bransjer er ekstra interessant, fordi vi finner alltid ut at det er de samme utfordringene vi har, uansett hva man jobber med. Nettverksbyggingen har også vært gull verdt for meg, forklarer Skaraas.

Sparetips som sparer mye penger

Med Danske Bank har han vært trofast omtrent like lenge som han har vært medlem, og da Ledernes banktilbud dukket opp, sendte han en mail til sin bankkontakt.

 

Jeg måtte regne over 3-4 ganger og gni meg like mange ganger i øynene, fordi det viser seg at jeg får over kr. 10 000,- i lavere rentekostnader.

Petter Skaaras, Lederne-medlem

 

Renten ble satt ned med en gang, og etter omtrent en uke var lånet betraktelig billigere å betjene pr. måned. Responsen var spontan glede, noe han delte på Ledernes Facebook-side;

– Jeg hadde Danske Bank fra før av, og ser i nettbanken at avtalen nettopp ble aktivert. Jeg måtte regne over 3-4 ganger og gni meg like mange ganger i øynene, fordi det viser seg at jeg får over 10 000 kroner i lavere rentekostnader pr. år etter implementeringen. Utrolig bra jobba av Lederne!

Les også om gode økonomiske råd for bedriften i vanskelige tider! 

Skaraas har som medlem i Lederne tilgang til ekstra gode priser og vilkår på produkter og tjenester i Danske Bank. Også for sin samboer. Alle medlemmer får tilgang til dyktige rådgivere som gir helhetlig rådgivning, og skreddersyr et banktilbud som passer deres liv. Det er en av mange gode fordeler som vi tilbyr våre medlemmer, og et godt sparetips som blir godt mottatt!

Skaraas synes det er trygt å ha en arbeidstakerorganisasjon i ryggen hvis det skulle skje noe, selv om det behovet ikke har meldt seg ennå.

Les om Ledernes medlemsfordeler her

Meld deg inn i Lederne