Har du en betrodd stilling i en arbeid- og inkluderingsbedrift?

Som betrodd ansatt i bransjen, skal du lage et godt og forsvarlig arbeidsmiljø for både brukere og ansatte, innenfor stramme økonomiske rammer. Samtidig skal du sikre at både ansatte og brukere får den oppfølgingen de skal ha.

Du må håndtere daglige oppgaver med blant annet personalansvar, samtaler med overordnede etater, og samtidig sørge for at alt gjøres innenfor budsjett og gjeldende rammer. I tillegg må du levere en konkurransedyktig arbeidsplass for dine ansatte og et inkluderende arbeidsmiljø for alle.

For å kunne løse alle disse oppgavene kreves god kompetanse, slik som relasjonskompetanse, gode kommunikasjonsevner,  og ikke minst en god lederkompetanse. Har du kompetansen og tryggheten som trengs? Les mer om viktigheten arbeid og inkludering har for norsk næringsliv.

Grunner til at du bør velge Lederne

   • Som fagorganisert er du sikret viktige rettigheter rundt arbeidsforholdet ditt, og du får juridisk hjelp hvis du trenger det.
   • Du får et bredt kompetansetilbud. Det er avgjørende å holde seg faglig oppdatert, spesielt når endringstakten er så høy som i dag.
   • Hos Lederne får du et faglig nettverk på kryss av bransjer og geografi, og du slipper å stå alene om en situasjon skulle oppstå.
   • Vi er et partipolitisk uavhengig fagforbund, og har tariffavtaler med har allikevel tariffavtaler med de fleste hovedorganisasjoner, som eksempelvis ASVL.
  • Medlemsfordeler som gunstige forsikringsordninger, bankavtale og mange andre tilbud.

Trygghet på jobb

Det er avgjørende å ha en seriøs fagforening i ryggen dersom du skulle få problemer på jobb. Hos Lederne vil du få hjelp av rådgivere, jurister og tillitsvalgte, og det er kort vei til gode råd. Vi tilbyr de samme medlemsfordelene som andre fagforeninger, blant annet gunstige forsikringsordninger, bankavtale og rabattavtaler. Det som skiller oss fra andre, er at vi i tillegg bygger gode ledere. Som fagforening er vårt kompetansetilbud unikt. I tillegg har vi tverrfaglige nettverk som passer utmerket for dere som jobber i arbeid og inkludering.

Åse Hilde Andersen forteller om viktigheten av å ha en fagforening i ryggen, og om det å ikke stå alene. 

Kurs og nettverk som passer for deg

Strategi, ledelse og kommunikasjonsferdigheter kan læres. Som medlem i Lederne får du tilgang til et bredt kompetansetilbud bestående av kurs, webinarer og lederutviklingsprogrammer, og samtidig tilgang til et stort nettverk. Du vil inngå i en geografisk lokalavdeling, som inviterer til faglige og sosiale treff på tvers av bransjer. I tillegg kan du delta på kurs og konferanser som Lederne sentralt inviterer til – både fysisk og digitalt. På den måten får du mange muligheter til å utvide ditt ledernettverk.

Hvem kan bli medlem?

Lederne organiserer mange typer stillinger, og du trenger ikke ha personalansvar for å være medlem. Innen arbeid og inkludering organiserer vi stillinger som arbeidsledere, veiledere og konsulenter, teamledere og flere andre stillinger. Les mer om hvem som kan bli medlem.

Spørsmål?

Har du spørsmål om medlemskap, så ta gjerne kontakt på e-post: marked@lederne.no. Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å vite mer om hva Lederne kan tilby, så kan dere også booke et videomøte.

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. Trenger du hjelp er det kort vei til våre rådgivere, jurister og advokater. I tillegg får gode forsikringstilbud og rabatter. Se alle medlemsfordeler og meld deg inn