Er du butikksjef eller har fagansvar i varehandel?

Varehandel er en hektisk bransje i stor endring. Omstillingene til døgnåpne, ubemannede butikker og ny type drift gjør at behovet for kompetanse endres. Har du lederkompetansen og tryggheten som trengs i en bransje i stor endring? 

Ledelse er et eget fag. Det krever mye å være en god leder som motiverer ansatte til å gjøre en god jobb og trekke i samme retning. Strategi og ledelse kan læres. Kommunikasjonsferdigheter med kollegaer og ansatte likeså. I fagforeningen Lederne får medlemmene tilbud om gratis kurs; både fysiske og på nett. Ikke minst gir Lederne deg støtte og rådgivning når du trenger det.

Trygghet på jobb

Det er avgjørende å ha en seriøs fagforening i ryggen dersom du skulle få problemer på jobb. Hos Lederne vil du få hjelp av rådgivere, jurister og tillitsvalgte. Vi er ingen tungrodd organisasjon, og det er kort vei til gode råd. Vi tilbyr de samme medlemsfordelene som andre fagforeninger, blant annet gunstige forsikringsordninger, bankavtale og rabattavtaler. Det som skiller oss fra andre, er at vi i tillegg bygger gode ledere. Som fagforening er vårt kompetansetilbud innen ledelse unikt. I tillegg har vi tverrfaglige nettverk som passer utmerket for dere som jobber i varehandel.

Les hvorfor varehussjef Kai Wiborg er medlem i Lederne

Nettverk som passer for deg

Dersom du jobber i varehandel og du melder deg inn i Lederne, får du tilgang til flere gode nettverk. Du vil inngå i en geografisk lokalavdeling om går på tvers av bransjer, som inviterer til faglige og sosiale treff på tvers av bransjer og nivåer. Du blir også med i bransjeavdelingen Samvirke som har tilbud kun for dere som jobber innen varehandel. I tillegg kan du delta på kurs og konferanser som Lederne sentralt inviterer til – både fysisk og digitalt. På den måten får du mange muligheter til å utvide ditt ledernettverk.

Velg en annen fagforening enn de du leder

Dersom du havner i konflikt med de du leder, eller du trenger råd om lønnsforhandlinger og andre hverdagslige utfordringer, er det lurt å ikke være organisert i samme fagforening som de du leder.

Les mer om hvorfor du bør bli medlem i Lederne

Hvem kan bli medlem?

Lederne organiserer mange typer stillinger, og du trenger ikke ha personalansvar for å være medlem. Innen varehandel organiserer vi stillinger som for eksempel butikksjef, varehussjef, daglig leder, avdelingsleder og salgssjef. I tillegg har vi mange medlemmer med fagansvar innen alt fra HR til økonomi og markedsføring. Les mer om hvem som kan bli medlem.

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne på marked@lederne.no dersom du har spørsmål om medlemskap i Lederne. Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å vite mer om hva Lederne kan tilby, så kan dere også booke et videomøte.

 

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. Trenger du hjelp er det kort vei til våre rådgivere, jurister og advokater. I tillegg får gode forsikringstilbud og rabatter. Se alle medlemsfordeler og meld deg inn

Relevante saker