Bruk medlemsfordelene dine i ferien

Som medlem i Lederne har du mange rabatter og fordeler som du kan dra nytte av i ferietid. Her får du en oversikt. Husk å bruk medlemsfordelene dine!

Hotell og spa

Uansett om du ferierer i utlandet eller Norge, kan du få rabatterte priser og tilbud på hotell og spaopphold.

Vi er stolte av å kunne tilby rabatterte priser på både Nordic Choice Hotels, Scandic Hotels og Thon Hotels. Les mer om fordelene her.

Gratis e-bøker og lydbøker

Visste du at det å lese påvirker både kreativitet, språkbevissthet og empati? – Tre egenskaper som bare blir viktigere og viktigere for ledere å ha. Vi ønsker å gjøre det enkelt å utvikle seg både faglig og personlig. Vi gir derfor gratis tilgang til en rekke bøker innen blant annet ledelse, personlig utvikling, strategi, karriereutvikling og kommunikasjon. Les mer om vårt brede utvalg bøker og lydbøker.

Cruice-reiser

Hva med en tur til sjøs i ferien? Vi har avtaler med en rekke kjente cruisebåter. Det er tre selskaper vi har fordelsavtaler med er: Color Line, DFDS Seaways og Fjordline.

Bilutleie

Lederne tilbyr fordelsavtaler til sine medlemmer for bilutleie i Norge og resten av verden. Våre fordeler gjelder bilutleie fra to sentrale aktører innen bilutleie: Hertz og Sixt. Hos YX får medlemmer i Lederne også 50 øre i rabatt per liter bensin og diesel. Klikk her for mer informasjon om bilutleie og bensinkort.

Kurs og kompetanse

Ønsker du å utvikle deg som leder og trenger faglig påfyll som vil hjelpe deg i hverdagen din? Planlegg hvilke kurs du vil ta, les fagartikler eller ta en titt i magasinet. Les mer om Ledernes kompetansetilbud.

Reiseforsikring

Med vår helårs reiseforsikring er du forsikret fra det øyeblikket du går ut døra hjemme. Forsikringen gjelder ferie- og fritidsreiser i hele verden, med inntil 90 dagers varighet. For medlemmer gjelder forsikringen også på tjenestereise. Les mer om reiseforsikringen

Ferieleilighet

Lederne har to flotte ferieleiligheter ved Torrevieja i det sørøstlige Spania til leie for selvkostpris til våre medlemmer. Begge leilighetene har svært høy standard og ble bygget i 2014. De er fullt innredet og har alle fasiliteter, med blant annet basseng.

For å få et mest mulig rettferdig system kjøres det trekninger på de mest populære ferieperiodene, mens det kan bestilles direkte i ledige perioder resten av året.

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.
Se alle dine medlemsfordeler