Få jobbtrygghet og bli en bedre leder

Gode ledere skaper resultater ved å spille andre gode. Lederne er en arbeidstakerorganisasjon med som tilbyr støtte, rådgivning og kompetanseheving for at du skal bli en enda bedre leder.

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
Ingunn Larsen
Dato

Lederne har medlemmer på tvers av bransjer, titler, og nivå og er til for alle som skaper rammer for god ledelse. Du må ikke å ha personalansvar for å være medlem.

Er du en god leder?

Det er viktig å avsette tid til å utøve god ledelse. Alle ledere ønsker å være en motiverende støttespiller for sine ansatte, og få alle til å trekke i samme retning for å nå felles mål. Vi bør være visjonære og strategiske. I tillegg har vi administrative arbeidsoppgaver som skal leveres. Klarer du å levere på alt dette?

Lederne gjør deg trygg!
 • Vi gir juridisk bistand både på jobb og privat
 • Vi tilbyr lønns- og pensjonsrådgivning
 • Vi har et godt bank- og forsikringstilbud
Vi øker din kompetanse!

Det er avgjørende å holde seg oppdatert på faget ledelse når endringstakten er så høy som i dag. Korona-epidemien har vist at fjernledelse har kommet for å bli, og det blir økt grad av hjemmekontor ved mange arbeidsplasser. Vi tilbyr gratis webinarer, kurs, konferanser, podcast, e-bøker og lydbøker innen faget ledelse. Våre medlemmer kan også søke på et generøst etter- og videreutdanningsfond.

8 gode grunner til å bli medlem:
 • Fri juridisk bistand – både jobb og privat
 • Lønns- og pensjonsrådgivning
 • Kurs, webinarer, konferanser, podcast, e-bøker og lydbøker med tema ledelse
 • Støtte til etterutdanning
 • Gode bank- forsikringsordninger for deg og familien din
 • Lokale avdelinger og stort tverrfaglig ledernettverk lokalt og nasjonalt
 • Gode tilbud med rabattavtaler og andre økonomiske fordeler
 • Tilgang til Lederne-appen hvor du finner alle fordelene og viktige lederverktøy på ett sted

Les om medlemsfordelene våre her

Meld deg inn her

– Derfor ble jeg medlem

Åshild Hjulstad Linderud jobber som varehussjef hos Skeidar.

– Jeg meldte seg inn i Lederne fordi jeg ønsket eksternt faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av bransjer. Det gir trygghet å ha en arbeidstakerorganisasjon i ryggen dersom det skulle oppstå situasjoner i arbeidslivet hvor man skulle trenge juridisk hjelp, sier Åshild.

– Hvorfor akkurat Lederne?

– Jeg hørte mye positivt om Lederne fra mine kollegaer. Derfor satte jeg meg inn i medlemsfordelene og sammenlignet med andre organisasjoner. Det ble et enkelt valg for meg, forteller Åshild. Hun setter mest pris på medlemsfordelene kurs/webinarer, juridisk veiledning og lokalt ledernettverk.

– Hvis du engasjerer deg, får du enda mer ut av å være organisert i Lederne. Jeg er styremedlem i lokalavdelingen for Stor-Oslo. Det er lærerikt og spennende. I tillegg har jeg deltatt på medlemsmøter, utenlandskurs og spennende turer. På den måten har jeg utvidet mitt ledernettverk enormt. Det er selvsagt frivillig å delta aktivt i styre og stell.  Jeg vil absolutt anbefale alle å delta på medlemsmøter og kurs for styrke sin lederkompetanse og utvide nettverket. Meld deg inn du også, oppfordrer Åshild.

 

Les om medlemsfordelene våre her

Meld deg inn her

Publisert i Medlem, Nytt fra Lederne