Vinn gavekort på 5000 kroner i høstens vervekonkurranse

Ledernes neste vervekonkurranse går fra 1. september til 1. desember. Her kan du vinne et Go Gift gavekort på hele 5000 kroner.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Adobe Stock
Sist oppdatert

Nå har du muligheten til å vinne litt hverdagsluksus, eller få unna julegavene til dine kjære ettersom kåring av vinneren blir den 1. desember. Husk at du i tillegg mottar et gavekort på 350,- for hvert eneste nye medlem du verver når du deltar på høstens vervekonkurranse.

Gavekortets mange muligheter
Go Gift gavekort kan brukes i en rekke butikker, både fysiske og online, og på opplevelser. Summen kan splittes opp på flere steder. Les mer om denne gavekort-ordningen her.

Gode ververåd
I denne usikre korona-tiden er det viktigere enn noen gang å trygge sitt arbeidsforhold ved å være medlem i en seriøs arbeidstakerorganisasjon! Her får du tilgang til juridisk rådgivning hvis du havner i en konflikt, du trenger råd ved permitteringer/oppsigelser og så videre.

I Lederne får du også styrket din kompetanse gjennom våre mange webinarer, kurs og lignende. Dette er det viktig at du meddeler dine venner og kollegaer. Du bør absolutt opplyse om  våre medlemsfordeler som gunstige bank- og forsikringsordninger og så videre. Noe av det viktigste med å være mange medlemmer i en arbeidstakerorganisasjon som Lederne, er at jo flere som står sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står man dersom noen kommer i en konflikt eller dere ønsker mer innflytelse.

Ta gjerne kontakt med Lederne dersom du trenger bistand til å rekruttere nye medlemmer på din arbeidsplass. Vi hjelper deg gjerne! Når du har vervet en medlem, registrerer du han/henne i innmeldingsskjemaet her.

Vi ønsker tillitsvalgte og medlemmer lykke til med høstens vervekonkurranse!