Søk medlemsskap

Region Øst

Tar tempen på medarbeiderskap og tillit i arbeidslivet

– Årets Medbestemmelsesbarometer viser at det generelt er høy tillit i det norske arbeidslivet. Undersøkelsen viser at stor grad av tillit og medbestemmelse gir høyere produktivitet, oppsummerer forbundsleder Audun Ingvartsen i Lederne etter lanseringen av «Medbestemmelsesbarometeret 2020».

Andelen av yrkesaktive medlemmer øker

Andelen av fagorganiserte i Norge øker, Ledernes totale medlemstall øker og andelen av antall yrkesaktive medlemmer i Lederne øker - alt i alt bare positiv utvikling, sier forbundslederen i Lederne, Audun Ingvartsen.

Etterlyser tiltak for den maritime klyngen

Organisasjonene Lederne, NITO, Tekna, Negotia, Fellesforbundet og FLT har i fellesskap skrevet til regjeringen, stortingspolitikere, ordførere og fylkesordførere med et varsku for den alvorlige situasjonen Norges maritime sektor står ovenfor.

Demokrati: En kvinne og en mann står og smiler ute i det grønne.

Sensommerhilsen fra forbundsledelsen

Visste du dette om forsikring under permittering?

Ledernes medlemmer er spesielt opptatt av forsikring og det er helt topp, mener Ellen Lindén Døviken fra Ledernes eget forsikringskontor. Men hvordan er det med forsikring under permittering?

Benytt deg av online-lege og få garantert hjelp innen 10 dager

Ledernes forsikringskontor får mange gode tilbakemeldinger på helseforsikringen vår. Spesielt nå med ulike begrensninger grunnet Covid-19 er det mange som benytter seg av vår online-løsning. Her er fem spørsmål mange stiller vårt forsikringskontor om denne forsikringen.

En reise til sentral forhandling i 1955

«Vi var begge meget spendt på hvordan forbundet stilte seg, men vi blev siden stort overrasket over deres holdning». Dette skriver to tillitsvalgte på Svalbard i et reisenotat fra 1955 før sitt første møte med ledelsen i Norges Arbeidsledeforbund (NALF), forløperen til Lederne.

– Lederne-appen er nyttig i hverdagen!

– Lederne har samlet info om god ledelse og medlemsfordeler på ett sted. Jeg anbefaler andre medlemmer å laste ned den nye medlemsappen til Lederne. Den er nyttig i hverdagen, sier Lederne-medlem Annelin Pettersen.

Les våre kritikerroste e-bøker i sommer!

Nytt faglig påfyll i sommer? Alle medlemmer i arbeidstakerorganisasjonen Lederne kan laste inn gratis e-bøker og lydbøker. Her er noen aktuelle e-bok-titler fra vårt store bibliotek.

Lederne gjennomfører ekstraordinær kongress 24. og 25. september 2020

Ledernes kongressdelegater har nå mottatt innkalling til ekstraordinær kongress på Radisson Blu Oslo Airport Hotel på Gardermoen 24. og 25. september (lunsj til lunsj). Dette er den naturlige neste fasen etter det enstemmige kongressvedtaket i 2019 om nytt medlemsdemokrati.