Søk medlemsskap

Region Øst

Difust bilde tatt utenfra og inn i et kontorbygg, gjennom glassvindu. Til sak om dagpenger

Lønnsoppgjøret: Frontfaget i havn

Søndag 11. april ble det enighet i årets lønnsoppgjør mellom NHO og LO. Partene er omforent om en økonomisk ramme på 2,7 prosent.

Vårens vervevinner: – Mangeårig medlemskap i Lederne skaper troverdighet

- Å bruke dere uten å ha bruk for dere, gir et eierskap, sier vinneren av vårens vervekampanje. Kjennskap til det Lederne står for gjennom kurs, webinarer og spennende artikler, gjør at Ingunn Bjørnevoll er en god ambassadør for Lederne!

Stortingshøring om Alexander L. Kielland-ulykken

Riksrevisjonen har i sin nye rapport konkludert med at det ikke er grunnlag for å gjennomføre en ny granskning av ulykken. Lederne er skuffet over denne konklusjonen og støtter Kielland-nettverket.

Verv en venn, og vinn sykkel!

Vårens vakreste eventyr, Ledernes vervekonkurranse, er i gang. Premien er en sykkel til en verdi av 10.000 kroner. I tillegg får du et universelt gavekort på 350 kroner for hvert eneste medlem du verver - uansett om du vinner eller ei!

God påske fra Audun og Liv

Forbundsleder Audun Ingvartsen og nestleder Liv Spjeld By ønsker deg en trygg og god påske.

Utsatt beslutning om anbud for AFT-tiltak

Det er bra at regjeringen tenker seg om to ganger når det dreier seg om beslutninger som får betydning for de svakeste av de svake i arbeidsmarkedet, sier nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

Etableringsmøtene fortsetter

Etableringen av de 18 avdelingene nærmer seg halvveis, og det er flere trekk ved de nye avdelingene som er interessante. - Sammensetningen av representantene har en ny og spennende profil, sier nestleder Liv Spjeld By.

– Påtvungent språk er en sikkerhetsrisiko for kysten

Kystverket vil pålegge bruk av engelsk i all kommunikasjon mellom sjøtrafikksentralene, loser og båter selv om alle snakker norsk. Ledernes nestleder Liv Spjeld By, som selv bor i Bergen, er svært kritisk. - Det snakkes mer enn 80 prosent norsk hos sjøtrafikksentralen på Fedje. Et krav om kun engelsk i Norge fremstår derfor som absurd, mener hun.

Hydro selger virksomhet i Norge

Salg av valsevirksomheten til utenlandske eiere skal ikke bety at de ansattes vilkår forringes, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen.

Nytt om korona – permittering, stønad og ytelser

Koronapandemien har ført med seg en del endringer i lovverket som påvirker deg som er arbeidstaker. Dette gjelder blant annet permitteringsregelverket, samt folketrygdlovens bestemmelser om stønad og ytelser ved arbeidsløshet og sykdom.