Søk medlemsskap

Region Samvirke

Ledernes strategiprosess: Tusen takk til alle som har bidratt så langt!

Tusen takk til alle de 2195 medlemmene som tok seg tid til å svare på høstens medlemsundersøkelse på sms og og alle deltakerne som deltok i workshops og intervjuer! Vi fikk inn masse gode innspill som direkte har påvirket Ledernes fremtid. Her er konklusjonene som kongressen sluttet opp om 17. november.

Reisetid som arbeidstid? Uttalelse fra EFTA-domstolen

EFTA-domstolen ga 27. november 2017 en rådgivende uttalelse til Høyesterett som kan være relevant for mange av Ledernes medlemmer. Uttalelsen er gitt i en sak som omhandler i hvilke tilfeller reisetid skal regnes som arbeidstid.

Rekrutter og vinn drømmetur til Brasil!

Egil rekrutterte nye Ledernemedlemmer – vant tur til Brasil

Egil Hoven, butikksjef for Felleskjøpet på Levanger, rekrutterte åtte nye medlemmer til Lederne i 2017. Da ble han med i trekningen av en meningsfull tur til Rio de Janeiro, der han bl.a. på vegne av Ledernes medlemmer skal overrekke en gavesjekk til mødrehjemmet Abrigo. Gleden var stor da han i dag fikk beskjed om at han ble trukket som vinner av hele kampanjen.

Resolusjon fra Ledernes kongress: Norske yrkeskvinners arbeidsmiljø er i fare

Emosjonelt belastende arbeid er mer vanlig blant kvinner enn menn i Norge og resten av Europa, og norske kvinner opplever langt mer fysisk vold, trusler og ydmykende oppførsel enn kvinner i EU, heter det i denne resolusjonen som ble vedtatt av Ledernes kongress 2017.

Ledernes kongress 2017: – Vi bygger gode ledere

Organisasjonen Ledernes øverste tillitsvalgte for de 17.000 medlemmene var fredag 17. november samlet til Ledernes kongress på Lillestrøm. Her ble det blant gitt tilslutning til den omfattende strategiprosessen, og avdeling Kristiansand fikk Carl Jensenprisen som årets avdeling.

Vi streamer Ledernes årskonferanse på Facebook

Hvis du ikke er påmeldt Ledernes årskonferanse, så ikke fortvil. Det aller meste av Ledernes årskonferanse vil være tilgjengelig ved hjelp av live streaming via Facebook. Nedenfor gir vi deg hjelp til å klare det.

17 000 ledende og betrodde ansatte holder kongress

Fredag 17. november 2017 avholder Lederne sin kongress på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Der får deltakerne blant annet presentert forbundsstyrets innstilling til en ny og fremtidsrettet definisjon av hva ledelse er, som skal omfatte alle organisasjonens eksisterende medlemsgrupper. Det presenteres også en ny visjon, misjon, verdier og en strategisk historie for organisasjonen.

Velkommen på Ledernes årskonferanse 2017: Fremtidens ledere – er du blant dem?

Til Ledernes årskonferanse 16. november 2017 på Thon Hotel Arena Lillestrøm kommer inspirerende og kjente navn i hopetall. Dette vil du lære av, dette vil du bli inspirert av, dette vil påvirke ditt eget lederskap.

Hvem skal Lederne være i fremtiden?

I løpet av de neste to årene skal Lederne gjennomgå en forvandling. Fra å være en 107 år gammel organisasjon med litt for alle, er målet å bli en mer attraktiv, tydelig og fremtidsrettet organisasjon. I sin kjerne omfatter forslaget en ny og fremtidsrettet definisjon av hva ledelse er som skal favne alle våre eksisterende medlemsgrupper – ledere, teknikere, merkantilt ansatte og alle andre.

Meld deg på Ledernes kurs og konferanser i 2018!

Nå er alle Ledernes kurs, konferanser og seminarer for 2018 på vei ut i kurskalenderen. Bare å begynne å melde seg på!