Søk medlemsskap

Region Samvirke

Ledernes kongress 2018 – følg den her!

Ledernes kongress starter torsdag 15. november kl. 11.00 med avslutning fredag 16. november kl. 15.00. Det er følgelig ingen møter lørdag. Vi gir deg oppdateringer fortløpende, så følg med i denne saken. Den vil bli oppdatert fortløpende i løpet av dagene.

To kvinner og en mann samlet ved et skrivebord i kontormiljø.

Lederne søker generalsekretær i nyopprettet stilling

Opplev gårsdagens årskonferanse!

Vi er stolte av årets årskonferanse, og vi har lyst til å dele den med deg. Se gjerne gårsdagens konferanse i denne saken. Dette vil du bli inspirert av, og vil påvirke ditt eget lederskap!

Her ser du en hånd som løfter ett kronestykke på et tårn av andre kronestykker

Her tjener norske ledere mest

Bedrifter med utenlandske eiere lønner sine ledere 17 prosent bedre enn hva norskeide virksomheter gjør. Det kommer fram i Norsk Ledelsesbarometer 2018.

Minneord over Jan-Rune Gabrielsen

Det var med stor sorg vi mottok den triste beskjeden om at Jan-Rune Gabrielsen har gått bort så altfor tidlig, kun 49 år gammel. Tapet smerter. Men minnene fra et liv levd av en helstøpt mann varmer. Jan-Rune berørte og påvirket mange med sin rolige, lune, blide og omtenksomme væremåte. Han var en Leder med stor ”L” – en person man lett fikk tillit til og ble glad i.

Bestill ferieleilighetene i Spania i 2019 (lavsesong) nå!

Ledernes medlemmer kan nå bestille ferieopphold utenom høysesongene i 2019 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger. Husk at i lavsesongen fra november til januar kan leilighetene leies i lengre perioder (hele uker) og til halv pris av ordinær pris!

Illustrasjon lønn

Ledernes lønnsrapport for 2018 er nå klar

Nå kan lønnsdelen av Norsk Ledelsesbarometer 2018 lastes ned. Ledernes visjon er å bygge gode ledere, og sammen med lønnsstatistikken gir denne forskningen viktig ammunisjon foran dine lønnsforhandlinger.

Viktig info om personvern i organisasjonen Lederne

EUs nye regler om personvern (GDPR) trer snart i kraft gjennom en ny personopplysningslov i Norge. Den nye lovgivningen stiller tydeligere krav til hvordan vi skal håndtere dine personopplysninger. GDPR gir deg blant annet rett til innsyn i og kontroll over dine egne personopplysninger.

Tusen takk til alle som deltok i medlemsundersøkelsen 2018!

Tusen takk til alle de 1890 medlemmene som tok seg tid til å svare på vårens medlemsundersøkelse. Tusen takk også til de potensielle medlemmene som svarte i en egen undersøkelse. Vi fikk inn masse verdifulle innspill som vil forme Lederne fremover.

La deg inspirere av 40 nye e-bøker!

Etter en lang vinter vil vi at du skal slappe av og hente deg inn i løpet av ferien. Hvis du allerede brenner for ledelse vil du kanskje glede deg over at Lederne nettopp har utvidet biblioteket sitt med 40 bestselgende bøker om ledelse? Vi vil gjerne inspirere deg til å ta noen av disse e-bøkene for deg, hvor enn du skal være i ferietiden.