Søk medlemsskap

Region Samvirke

Linjebygg-dommen får betydning i mange saker fremover

Sist onsdag ble det klart at Lederne vant i Høyesterett på vegne av Tor Gunnar Leren mot Prezioso Linjebygg. I dag kom hele domsbegrunnelsen, og Lederne har fått medhold på alle punkter som har vært til behandling i Høyesterett.

Lederne vant nok en gang i Høyesterett

Lederne vant sak med prinsipielle spørsmål om når en oppsigelse må ses i sammenheng med tidligere ansettelser i samme selskap. Dette er den andre Høyesterettsdommen på kort tid som har gått Ledernes vei.

Hva trenger du fra Lederne i fremtiden?

Denne uken sender organisasjonen Lederne ut en undersøkelse til både eksisterende yrkesaktive og potensielle medlemmer med spørsmål om hva som er viktigst og riktigst at vi tilbyr deg inn i fremtiden. Er det også ting vi kan og bør kutte ut?

Velkommen på Ledernes årskonferanse 2018: Hvordan oppfører du deg som leder og rollemodell?

Det siste året har det vært mye fokus på hvordan ledere oppfører seg. Det stiller krav til deg som leder og rollemodell. Til Ledernes årskonferanse 14. november 2018 på Thon Hotel Arena Lillestrøm kommer inspirerende og kjente navn i hopetall. Dette vil du lære av, dette vil du bli inspirert av, dette vil påvirke ditt eget lederskap! Velkommen!

Her ser du tre av studentene til Ledernes utdannelse. Tre smilende studenter.

Ny lederutdanning gir uttelling

Etter to år med intensive studier og et unikt samhold, har vårt aller første kull tanker om hva utdanningen har gitt dem, og veien fremover – med en historisk ny utdanning på baken. Noen har blitt head-huntet og andre har blitt samboere. Vi møtte tre av studentene for å høre hva de har av erfaringer fra studiet.

Lederne på Barentshavskonferansen

Lederne var også i år godt synlige på Barentshavskonferansen i Hammerfest.

Goliatplattformen: – Lederne støtter de ansatte i Eni Norge

Det har den siste tiden vært en del presseoppslag om Eni Norges Goliatplattform og utfordringene den har hatt i oppstarten. I gårsdagens Stavanger Aftenblad forteller Ledernemedlem i selskapet, Roger Agersborg-Hansen, om hvordan ansatte tok grep for å få plattformen sikker.

Kværners funksjonærforeninger gir 50.000 kr til Abrigo for femte år på rad

Kværner leverer! For femte år på rad bevilget Kværners funksjonærforeninger utenfor LO kr. 50.000 til mødrehjemmet Abrigo i Brasil.

Raske arbeidsjuridiske råd? Sjekk vårt oppslagsverk!

Kunnskap gir trygghet i møte med situasjoner og spørsmål som kan være vanskelige i din arbeidshverdag, både som arbeidstaker og om du i tillegg er arbeidsgiver. Lederne tilbyr derfor deg som medlem gratis oppslag i Compendia Personal, en lettfattelig og brukervennlig portal tilpasset deg som medlem.

Nå kan DU delta med din europeiske lederstemme

European Managers Panel (EMP) fra Ledernes europeiske søsterorganisasjon CEC European Managers undersøker hva europeiske ledere tenker på en rekke utfordringer og temaer. Her kan DU nå delta til årets undersøkelse - det vil kun ta et par minutter av din tid.