Søk medlemsskap

Region Samvirke

– Minimalt ledelsesfokus nok en gang

I dag la regjeringen frem revidert nasjonalbudsjett. Organisasjonen Lederne er glad for fokuset på behov for samfunnsendringer, men svært skuffet over at viktigheten av god ledelse i endringsprosesser nok en gang glimrer med sitt fravær.

Enighet i de sentrale forhandlingene i kommunal sektor

Som følge av at det er oppnådd enighet i lønnsoppgjøret i kommunal sektor mellom KS og LO og YS, er også lønnsoppgjøret for Ledernes medlemmer i kapittel 4 i havn.

Charlotte Yri

Lederne gir deg kunnskap, nettverk og trygghet

Medbestemmelsesbarometeret presentert: – Store forskjeller i graden av medbestemmelse

Presentasjonen av Medbestemmelsesbarometeret, som Lederne sammen med fire andre arbeidstakerorganisasjoner står bak og som utarbeides av Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) på Oslo Metropolitan University (Oslo Met), viser at det er relativt store forskjeller i graden av medbestemmelse i ulike bransjer.

Historisk høringsrunde i Lederne

Ønsker du som medlem å påvirke måten Lederne organiserer seg på? Da har du muligheten nå.

Høringssvar til Arbeids- og sosialdepartementet: – Forslag til endringer i arbeidstvistloven

Det vises til høring om forslag til endringer i arbeidstvistloven. Arbeidsretten og riksmekleren som institusjoner er stilt til rådighet for arbeidslivets parter. Selv om partene har en institusjon å henvende seg til, er det likevel viktig at partene også selv har en klar, og helst lik, forståelse av arbeidstvistloven. Det må være et siktemål å gjøre det lettere å finne frem i loven også for uerfarne brukere.

Tøffere tone på norske arbeidsplasser

Oslo: Halvparten av norske ledere og mellomledere mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender, viser Norsk Ledelsesbarometer.

Få gavekort fra Lederne

Lederne belønner alle som verver nye medlemmer. For hvert medlem du verver, får du et gavekort til en verdi av 350 kroner.

Bli med oss til Arendalsuka 2019!

Vi gleder oss til Arendalsuka, og også i 2019 arrangerer Lederne interessante foredrag og debatter om ledelsestrender og norsk arbeidsliv - med de mest sentrale aktørene Norge har å by på. For første gang blir det også et eget, eksklusivt treff for Ledernes medlemmer i området. Bli med oss og opplev på nært hold hva de viktigste stemmene i politikk og næringsliv har å si.

Slik verver du nye medlemmer

For å verve nye medlemmer er det godt å ha en oversikt over hvilke medlemsfordeler de kan forvente seg som nye medlemmer av Lederne.