Søk medlemsskap

Region Vest

Nok kraft, men mangel på kraftlinjer

- Vestland fylke som har den største kraftproduksjonen i landet har fått kraftmangel langs kysten i vest. Det er vanskelig å forstå, særlig med tanke på grønn industriell utvikling, sier forbundsleder Audun Ingvartsen.

Visste du dette om forsikring under permittering?

Ledernes medlemmer er spesielt opptatt av forsikring og det er helt topp, mener Ellen Lindén Døviken fra Ledernes eget forsikringskontor. Men hvordan er det med forsikring under permittering?

Benytt deg av online-lege og få garantert hjelp innen 10 dager

Ledernes forsikringskontor får mange gode tilbakemeldinger på helseforsikringen vår. Spesielt nå med ulike begrensninger grunnet Covid-19 er det mange som benytter seg av vår online-løsning. Her er fem spørsmål mange stiller vårt forsikringskontor om denne forsikringen.

– Lederne-appen er nyttig i hverdagen!

– Lederne har samlet info om god ledelse og medlemsfordeler på ett sted. Jeg anbefaler andre medlemmer å laste ned den nye medlemsappen til Lederne. Den er nyttig i hverdagen, sier Lederne-medlem Annelin Pettersen.

Les våre kritikerroste e-bøker i sommer!

Nytt faglig påfyll i sommer? Alle medlemmer i arbeidstakerorganisasjonen Lederne kan laste inn gratis e-bøker og lydbøker. Her er noen aktuelle e-bok-titler fra vårt store bibliotek.

Lederne gjennomfører ekstraordinær kongress 24. og 25. september 2020

Ledernes kongressdelegater har nå mottatt innkalling til ekstraordinær kongress på Radisson Blu Oslo Airport Hotel på Gardermoen 24. og 25. september (lunsj til lunsj). Dette er den naturlige neste fasen etter det enstemmige kongressvedtaket i 2019 om nytt medlemsdemokrati.

Regler for omorganisering og nedbemanning

Involvering av tillitsvalgte er viktig når arbeidsgiver setter i gang omorganiserings- og nedbemanningsprosesser. De ansatte har som regel et annet perspektiv og kan komme med gode innspill som kan være verd å vurdere, og som kan gi samme effekt som virksomheten ønsker.

Følg SommerCasten i sommer!

LederCasten dropper sommerferien i år - hver søndag får du tips og innsikt fra mange spennende lederprofiler. Her kan du lese mer om hvem som kommer innom studioet vårt i løpet av sommeren.

Grandios trivsel på Stranda

Med lotterier og kakesalg har de ansatte ved Grandiosa-fabrikken kommet seg til de mest eksotiske stedene i nærområdet. Nå planlegger tillitsvalgt Tommy Sandø et "mesternes mester"-konsept der man kan kvalifisere seg via en app.

Fire om hjemmekontor

Lederne har medlemmer i en rekke ulike bransjer. Vi har snakket med fire medlemmer med helt forskjellig bakgrunn omkring spørsmålsstillinger rundt hjemmekontor.