Søk medlemsskap

Region Vest

Lederne følger opp mødrehjemmet i Brasil – overfører kr 156.000 for 2021

På 11 år har Lederne gitt mødrehjemmet Abrigo i Brasil over 1,6 millioner kroner – én krone per yrkesaktive medlem per måned. Dette er Ledernes samfunns- og samvittighetsprosjekt, som er vedtatt av sentralstyret og kongressen.

Ut på byen, men ikke på seminar?

Sammenhengen i korona-restriksjonene er ikke alltid like logiske. Lederne gir innspill til myndighetene.

Tre medlemmers korona-erfaringer

Vi har snakket med tre medlemmer om deres erfaringer under korona-tiden. Felles for dem er at de ikke har kunnet ha hjemmekontor. Disse tre har vært på jobb når de fleste har sittet trygt hjemme.

Pensjonister får bedre vilkår

Ottar Torflåt-Vannberg er pensjonist, og mangeårig delegat og medlem av Lederne. Han er en av dem som har jobbet for at pensjonist-fordelene i Lederne nå har blitt utvidet fra og med 2021.

Bli kjent med Lederne – book et videomøte!

Vil du vite hva arbeidstakerorganisasjonen Lederne tilbyr medlemmene? Book et Teams-møte med rådgiver Anette Light. Hun forteller om medlemsfordelene, og besvarer dine spørsmål. Inviter gjerne kollegaer med på møtet.

Her er våre ti mest leste artikler fra 2020

Hvilke artikler ble lest mest i 2020, og fikk du med deg alle? Her er listen over de ti mest populære sakene fra lederne.no.

Her ser du et ungt par som ser utover et fint skogslandskap. Det er vinter.

Verv et medlem til Lederne – vinn flott premie!

Nytt år og nye muligheter! Vi drar i gang årets første vervekonkurranse. Premien er en matkurv fra Meny til en verdi av 5000 kroner. I tillegg får du et universelt gavekort på 350 kroner for hvert eneste medlem du verver - uansett om du vinner eller ei!

Julehilsen fra Audun og Liv

Satset alt – rett før corona

Marit Ringvoll og hennes ektemann Gaute bar lenge på en drøm om å starte et 'bed and breakfast' i utlandet. I januar solgte de huset sitt og satset alt på en eiendom i idylliske Piemonte. Så kom coronaen.

Nytt medlemsdemokrati: Invitasjon til etableringsmøte i din nye lokalavdeling

Etter en lengre prosess iverksetter Lederne nå det nye medlemsdemokratiet. Du vil fra nå og utover nyåret motta invitasjon til etableringsmøte i din nye lokalavdeling.