Søk medlemsskap

Region Vest

Lederne om Equinors satsing på vind: – Et spennende vindparkprosjekt

Organisasjonen Lederne, som organiserer over 4 500 ledende ansatte i olje- og gassnæringen, ser med spenning og interesse på Equinors utbygging av en flytende vindpark, Hywind Tampen, i tilknytning til eksisterende olje- og gassinstallasjoner i Tampenområdet i nordlige deler av Nordsjøen.

Lederne: Fransk Alexander Kielland-rapport må frigis for innsyn

Arbeidstakerorganisasjonen Lederne mener det er uholdbart at Justis- og beredskapsdepartementet ikke vil frigi den franske rapporten som kan gi oss sannheten om den store Alexander Kielland-ulykken.

Ledernes kongress: Pensjon fra første krone er en god idé

Ledernes kongress 2018 vedtok enstemmig et resolusjonsforslag fra Ledernes avd. Oslo om pensjon fra første krone. Her kan du lese hele resolusjonen.

Ledernes kongress 2018

Ledernes årlige kongress gikk i år over to dager - 15. og 16. november 2018. Den første dagen var den tradisjonelle dagen, slik vi pleier å gjennomføre den, mens dag to var en ren strategidag i et nytt format. Her kan du lese hva som skjedde.

To kvinner og en mann samlet ved et skrivebord i kontormiljø.

Lederne søker generalsekretær i nyopprettet stilling

Opplev Ledernes årskonferanse 2018 igjen!

Vi er stolte av årets årskonferanse, og vi har lyst til å dele den med deg. Se gjerne årskonferansen igjen her. Dette vil du bli inspirert av - dette vil påvirke ditt eget lederskap!

Lederne og NHO samlet på Vestlandet

Denne uken har samarbeidsutvalget mellom Lederne og NHO vært samlet til møter på Vestlandet.

Her ser du en hånd som løfter ett kronestykke på et tårn av andre kronestykker

Her tjener norske ledere mest

Bedrifter med utenlandske eiere lønner sine ledere 17 prosent bedre enn hva norskeide virksomheter gjør. Det kommer fram i Norsk Ledelsesbarometer 2018.

Grønn revolusjon for norsk aluminiumsindustri

Aluminiumskonferansen 2018 tok for seg en stille revolusjon innen aluminiumsproduksjon. Drevet av grønn, fornybar energi, og i tråd med Paris-avtalen, er den norske produksjonen den reneste i verden. Hva skal til for at industrien løfter seg ytterligere og går for å produsere mer ferdigvare enn det gjøres i dag?

Bestill ferieleilighetene i Spania i 2019 (lavsesong) nå!

Ledernes medlemmer kan nå bestille ferieopphold utenom høysesongene i 2019 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger. Husk at i lavsesongen fra november til januar kan leilighetene leies i lengre perioder (hele uker) og til halv pris av ordinær pris!