Bli med på februarkampanjen av verv en kollega!

Er du fornøyd med medlemskapet ditt og medlemsfordelene det gir deg? Snakk med en kollega eller venn og la de få de samme godene og tryggheten du har. For hvert nye medlem du verver, får du et gavekort på 500 kroner. I tillegg er du med i trekningen av et gavekort på hele 5 000 kroner!

-Konkurranseperioden er februar 2024-
Vinneren av et gavekort fra GoGift  på 5 000 kroner trekkes 1. mars. Gavekortet kan benyttes til tusenvis av varer, reise eller butikker. 
Ved innmelding er det viktig at de som melder seg inn oppgir deg som verver, samt kampanjekode FEBRUAR2024 i feltet for kampanjekode i innmeldingsskjemaet.

5 gode vervetips:

  1.  Fortell om de gode medlemsfordelene 

Våre medlemmer fremhever disse medlemsfordelene som spesielt viktige: 

Her finner du alle medlemsfordelene  

  1. Del dine gode erfaringer som medlem

Hva var grunnen til at du valgte nettopp Lederne fremfor andre fagforeninger? Har du deltatt på gode kurs? Tilhører du en bedriftsgruppe med gode møter og sosiale aktiviteter? Eller har du kanskje vært i kontakt med en av våre dyktige rådgivere og fått raskt svar på spørsmål? Uansett hva som er viktig for deg, del det med dine kolleger. 

  1. Sammen står vi sterkere

Jo flere medlemmer i Lederne, jo større påvirkning har dere. Det er lettere å bli hørt og dere kan bli en god sparringpartner for ledelsen i din bedrift.  

  1. Som fagorganisert sikrer man sine rettigheter

Å være organisert er faktisk den beste forsikringen du man kan ha i arbeidslivet. De siste årene med pandemi, dyrtid og urolige tider,  og påfølgende permitteringer og nedbemanninger er eksempler på at det både er viktig og at det gir trygghet å ha en fagforening i ryggen. Vi har støttet våre medlemmer i over 110 år, og det skal vi fortsette med. 

  1. «Veien er kort fra medlem til hjelp i Lederne»

Mange medlemmer trekker frem at de opplever veien fra seg som medlem til råd og støtte i Lederne som kort. Dette er vi stolte av og vi håper du gir både venner og kolleger muligheten til å bli en del av et felleskap som sikrer den enkeltes rettigheter og samtidig gir private fordeler.
 

Vervemateriell:
Det er effektfullt å henge opp en plakat ved kaffemaskin eller printe og dele ut flyers på arbeidsplassen. Klikk og print:
Plakat A4
Flyer A5 

Lykke til med verving av nye medlemmer. Vi heier på deg!