Vervekonkurranse for tillitsvalgte

Kjære tillitsvalgte, Som tillitsvalgt viser du et ekstra engasjement og et ønske om at alle skal ha de samme rettigheter, muligheter og betingelser i arbeidslivet.

Vi ønsker å gjøre ekstra stas på dere over 500 tillitsvalgte i Lederne, og arrangerer derfor en unik vervekampanje kun for dere våren 2024.

Du som verver et eller flere medlemmer er med i trekningen av et gavekort på 5000 kroner. I tillegg vil den som verver flest nye medlemmer få et gavekort på 2000 kroner. Som alltid får du i tillegg et gavekort på 500 for hvert nye medlem du verver. Og ikke nok med det, dersom du ønsker det vil vi intervjue deg som verver flest og du kan bli månedens medlemsintervju i nyhetsbrevet og på nettsiden i juli/ august.

Engasjement har du mye av, men kanskje kan disse tipsene gi deg inspirasjon til å verve enda flere kolleger til Lederne?

5 tips for å verve nye medlemmer:

1. Fortell om de gode medlemsfordelene.
Juridisk bistand, gunstige forsikringsordninger, gratis kurs og webinarer og et tverrfaglis ledernettverk er viktige medlemsfordeler å trekke frem. Samlet oversikt over medlemsfordeler kan du vise til her.

2. Del dine gode erfaringer som medlem.
Hva er viktig for deg? Hvilke erfaringer eller opplevelser har du som medlem. Ekte historier viser best hvorfor det er viktig å være organisert. Del det som er viktig for deg!

3. Sammen står vi sterkere
Jo flere medlemmer i Lederne, jo større påvirkning har dere. Det er lettere å bli hørt og dere kan bli en god dialogpartner for ledelsen i din bedrift.

4. Som fagorganisert sikrer man sine rettigheter
Å være organisert er faktisk den beste forsikringen du man kan ha i arbeidslivet.

5. «Veien er kort fra medlem til hjelp i Lederne»
Mange medlemmer trekker frem at de opplever veien fra seg som medlem til råd og støtte i Lederne som kort.
Husk at den du rekrutterer må oppgi deg som verver i innmeldingsskjemaet, slik at du blir registrert som deltaker i vervekonkurransen og dermed mottar gavekort.

Lykke til kjære tillitsvalgt – vi har tro på at nettopp du vil gi gode kolleger de samme mulighetene du selv har som medlem!

Tusen takk for innsatsen og for at du bryr seg om menneskene rundt deg!

Trekningen av gavekortet vil skje 15. juni.

Her finner du plakat som kan benyttes i vervingen. Heng gjerne opp plakaten på arbeidsplassen.

Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på marked@lederne.no