Tjente inn hele fagforeningskontingenten med medlemsfordel

- Jeg sparte over 13 000 kroner i året på bytte til den banken som fagforeningen min har avtale hos. Dermed går medlemskapet mitt hos Lederne økonomisk i pluss, sier Christian Pollock Fjellstad.

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
Ingunn Larsen
Dato

Han er medlem i arbeidstakerorganisasjonen Lederne.

– Etter at jeg flyttet boliglånet mitt over til deres fordelsleverandør på banktjenester, Danske Bank, kuttet jeg over 13 000 kroner i rentekostnader på årsbasis. Det er mer enn hva jeg betaler i fagforeningsavgift, sier Christian Pollock Fjellstad.

Benytter mange medlemsfordeler

Christian har benyttet seg av flere medlemsfordeler enn bankavtalen til Lederne. Han har deltatt på mange kurs og webinarer, og også fått utdanningsstipend via Lederne da han tok en ny master. Han har brukt Ledernes feriebolig i Spania og helseforsikring via sin fagforening.

– De medlemsfordelene som jeg synes er viktigst er juridisk hjelp for jobb og privat, avtaler med forsikring og bank, og kurs og webinarer.

8 gode grunner til å bli medlem i Lederne:

• Fri juridisk bistand – både på jobb og privat
• Lønns- og pensjonsrådgivning
• Kurs, webinarer, konferanser, podcast, e-bøker og lydbøker med tema ledelse
• Støtte til etterutdanning
• Gode bank- forsikringsordninger for deg og familien din
• Lokalavdelinger og stort tverrfaglig ledernettverk lokalt og nasjonalt
• Gode tilbud med rabattavtaler og andre økonomiske fordeler
• Tilgang til Lederne-appen hvor du finner alle fordelene og viktige lederverktøy på ett sted

Lederne fremforhandler gode økonomiske medlemsavtaler

– Det er godt å slippe å lure på om man har gode bankbetingelser. Jeg vet at Lederne fremforhandler de beste vilkårene på vegne av alle oss medlemmer innen mange områder. Foruten om bankavtalen, benytter jeg også den gunstige forsikringsavtalen og flere andre økonomiske rabattavtaler hos Lederne. Ved å gjøre dette, sparer jeg inn hele medlemskontingenten.

For Fjellstad er det en selvfølge å være medlem av en seriøs arbeidstakerorganisasjon som forsikrer arbeidsforholdet.

– Det er usikre tider i jobbmarkedet etter korona-pandemien, og nå er det ekstra viktig å ha trygghet på jobb. Gjennom Lederne har jeg tilgang til dyktige tillitsvalgte og advokater. Det er godt å vite at jeg har dem i ryggen hvis jeg skulle få problemer på jobben.

Forsikring av ditt arbeidsforhold

På lik linje med at man forsikrer bilen, huset eller leiligheten sin, bør man også sikre arbeidsforholdet og inntekten sin. Det gjør du ved å melde deg inn i en arbeidstakerorganisasjon.

Hvem er Lederne til for?

Lederne er en arbeidstakerorganisasjon som har medlemmer på tvers av bransjer, titler, og nivå. Du må ikke å ha personalansvar for å være medlem. Vi har medlemmer som for eksempel er teamledere, mellomledere, fagarbeidere, fagsjefer, spesialister eller teknikere, arbeidsledere. Søknadsprosessen til Lederne er enkel. Du kan fylle ut søknaden din her. Det tar bare noen minutter, og det er ikke en forpliktende søknad. Svaret kommer vanligvis i løpet av noen dager.

Endret arbeidsliv

Det er avgjørende å holde seg oppdatert på faget ledelse når endringstakten er så høy som i dag. Korona-pandemien har vist at endringsledelse har kommet for å bli på norske arbeidsplasser, og at flere belager seg på å bytte jobb. Da er det viktig å ha en trygg arbeidstakerorganisasjon i ryggen.

– Meld deg inn i Lederne du også, oppfordrer Fjellstad.

Se alle medlemsfordelene til Lederne her!

Meld deg inn i Lederne du også!

Publisert i Nytt fra Lederne