Lederne ansetter idérik og kreativ kommunikator

Håkon Holo Dagestad (37) har startet i stillingen som journalist/innholdsprodusent hos Lederne. Det var hele 54 søkere på jobben og kvaliteten var svært høy, men Håkon skilte seg tidlig ut med sin personlighet og varierte bakgrunn.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Erlend Torgersen Glosli
Dato
  • Kontaktdetaljer til Håkon Holo Dagestad: Tlf. 976 91 653, epost hakon@lederne.no.

La oss starte med det mest spennende: Fritidsinteressene!
– Jeg har vært ishockeykeeper, spiller sjakk, gitar og er glad i friluftsliv, filosofi og kunst, forteller Håkon. Han er en dreven landskaps- og portrettfotograf og har erfaring fra media, magasinproduksjon og kommunikasjonsrådgivning for selskaper som WWF Norge, ExtraStiftelsen, Syklistene/Miljøstrategi og Just Cruizin Production.

Han har også organisasjonserfaring, og har vært daglig leder for en bistandsorganisasjon i Zimbabwe. Som journalist, medredaktør og fotograf har han jobbet for flere magasiner. I tillegg er Håkon universitetsutdannet innen ledelse, statsvitenskap, internasjonale studier og filosofi fra Oslo og Edinburgh.

– Inntrykkene mine av Lederne så langt er veldig positive, og jeg er svært motivert til å bidra med mine erfaringer og kunnskaper, forteller en glad Dagestad.

Digitale og tradisjonelle medieflater
Jobben han nå har startet i blir svært sentral for videreutviklingen av Ledernes omfattende digitale og tradisjonelle medieflater, blant annet de nye innholdssidene på www.lederne.no, sosiale medier, magasinet Lederne, nyhetsmailer og andre kanaler.

Han vil koordinere, ta initiativ til, skrive, fotografere og publisere saker. I tillegg blir løpende kommunikasjonsfaglige oppgaver som mediehåndtering, taleskriving og produksjon av brosjyrer, årsmeldinger og annet informasjonsmateriell viktig.

Øverste hylle
Kommunikasjonsleder Sverre Simen Hov i Lederne forteller at de kunne velge kandidater fra øverste hylle til stillingen som journalist/innholdsprodusent.
– Håkon skilte seg tidlig ut med sin svært tillitvekkende personlighet. Han er lun og varm, tenkende, imøtekommende og ikke minst nysgjerrig og villig til å lære, sier han.

I tillegg til de sosiale egenskapene fremhever han Håkons evner til å tenke analytisk og kreativt, den varierte bakgrunnen, forståelsen for kommunikasjonsrådgivning i ulike kanaler og evnen til å tydeliggjøre og forenkle budskap. Ikke minst blir det siste viktig for utviklingen av websidene med hjelp av relevant innhold.

– Han forstår raskt essensen i et budskap og vet hvordan komplekst innhold kan gjøres lettfattelig. Håkon er en initiativrik, allsidig og humørfylt person som vil gjøre oss enda bedre innholdsmessig internt og eksternt. Jeg ser frem til å jobbe med han, og er sikker på at han blir en solid tilvekst for organisasjonen både faglig og sosialt, sier Hov.

Publisert i Nytt fra Lederne