Ny medlemsfordel | Rabatt hos Onlinepsykologene

God psykisk og fysisk helse er viktig både for å ha det bra med seg selv, og for å kunne prestere godt på jobb. Mange av oss vil rammes av psykiske problemer, og det er viktig å be om hjelp i tide. Som medlem får du rabatt på online psykologtimer hos Onlinepsykologene.

Foto
Getty Images
Dato

Psykiske lidelser er årsaken til om lag 20 prosent av det legemeldte sykefraværet på norske arbeidsplasser. Andelen har økt over tid. Slik ivaretar du ansatte som sliter psykisk 

Onlinepsykologene utgjør et team av autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse til å bistå deg som har behov. De har valgt å tilby psykologtjenester på nett, da det ikke bare er like effektivt, men også mer praktisk for mange. I tillegg blir terskel for å be om hjelp lavere. Som medlem i Lederne får du 10 % rabatt på ordinær pris. I tillegg garanterer Onlinepsykologene oppstart av første time innen tre virkedager.

Du finner informasjon om hvordan du benytter deg av tilbudet under fordeler og rabatter på «Min side».

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.
Se alle dine medlemsfordeler

Publisert i Medlem, Nytt fra Lederne