Informasjon om bankavtale – din nye medlemsfordel

Bankavtalen for deg som liker å ha ting på stell. Som medlem av Lederne får du nå tilgang til Nordeas eksklusive Premium-program, som blant annet inkluderer gode betingelser på lån og sparing, og topp prioritet hos kundeservice. Din personlige rådgiver hjelper deg med å finne den beste løsningen for akkurat deg.

Tekst
Redaksjonen
Dato

Konkurransedyktige betingelser

Ved å flytte lønnskontoen din til Nordea kvalifiserer du automatisk til eksklusive Nordea Premium. Medlemmer får dermed tilgang til en av markedets beste banktilbud. Det vil blant annet si at du får gunstige renter på lån og sparing, en av markedets beste mobilbanker, Premium Mastercard, i tillegg til gratis juridisk rådgivning.

Sammen med Nordea vil vi tilby medlemmene våre konkurransedyktige banktjenester av høy kvalitet. Vi gleder oss stort til samarbeidet, og skal jobbe hardt for at du som Lederne-medlem blir fornøyd

Audun Ingvartsen, Forbundsleder

Personlig rådgiver og prioritert kundeservice

Premium er utviklet for å være et tilbud for deg og din økonomi i alle livets faser. Din personlige rådgiver gjør at du alltid har en sparringspartner på hva som er den beste løsningen i ulike situasjoner. Nordeas rådgivere gleder seg til å ønske deg velkommen. Registrer deg for å bli kontaktet, og få hjelp til å ta i bruk avtalen.

Du får i tillegg prioritet hos kundeservice, og som om ikke det var nok gjelder avtalen også for ektefellen eller samboeren din, samt barna dine inntil de er 34 år.

– Vi skal være en bank som gir medlemmene et godt og konkurransedyktig totaltilbud, som er tilpasset hver enkelt sitt behov. Vi gleder oss til å ønske Lederne velkomne til Nordea, Hege Killingberg, understreker Partneransvarlig i Nordea Norge.

Enten det gjelder lån eller sparing, kan du dra nytte av Nordeas erfarne rådgivere.

 

Publisert i Medlem, Nytt fra Lederne