Ledernemedlem kuttet kostnader med bankavtale

– Jeg er medlem i arbeidstakerorganisasjonen Lederne. Etter at jeg flyttet boliglånet mitt over til Ledernes fordelsleverandør på banktjenester, Danske Bank, kuttet jeg over 13 000 kroner i rentekostnader på årsbasis, sier Christian Pollock Fjellstad.

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
Ingunn Larsen
Dato

Lederne er en arbeidstakerorganisasjon for mennesker på tvers av bransjer, stillinger og nivå. Vi er til for alle som vil bidra til å spre god ledelse.

 Det er godt å slippe å lure på om man har gode bankbetingelser. Jeg vet at Lederne fremforhandler de beste vilkårene på vegne av alle oss medlemmerForuten om bankavtalen, benytter jeg også den gunstige forsikringsavtalen og flere andre økonomiske rabattavtaler hos Lederne. Ved å gjøre dette, sparer jeg inn hele medlemskontingenten. Det er en selvfølge for meg å være medlem av en seriøs arbeidstakerorganisasjon som forsikrer mitt arbeidsforhold. Det er usikre tider, og nå er det ekstra viktig å ha trygghet på jobb. Gjennom Lederne har jeg tilgang til dyktige tillitsvalgte og advokater. Det er godt å vite at jeg har dem i ryggen hvis jeg skulle få problemer på jobben, mener Christian.  

4 gode grunner til å være medlem i Lederne: 

 

1. Trygghet 

Du får rådgivning og juridisk bistand i saker som angår arbeidsforholdet ditt. I tillegg kan du få 15 timer privatjuridisk bistand for deg og familien. Som medlem får du også tilgang til dyktige tillitsvalgte og rådgivere.

2. Kompetanseheving

Gratis kompetanseheving i form av et rikt utvalg kurs, webinarer, e-bøker, lydbøker, podcaster og konferanser er en viktig medlemsfordel for mange. Du sikres også faglig utvikling og inspirasjon via nyhetsbrev, medlemsmagasin og app. Medlemmer kan i tillegg søke på et sjenerøst etter- og videreutdanningsfond.

3. Nettverk

Våre medlemmer får tilgang til et stort tverrfaglig nettverk med ledere og arbeidstakere med fagansvar. Du kan delta på digitale, nasjonale og lokale arrangementer. Her knytter du nyttige relasjoner som du kan dra nytte av i ditt yrkesliv.

4. Økonomiske fordeler

Lederne tilbyr unike medlemsfordeler slik som gunstige bankavtaler, forsikringer og økonomiske rabattavtaler. Du kan spare inn hele kontingenten dersom du benytter deg av disse rabattavtalene! 

Ledernes bankavtale med Danske Bank 

Vi har fremforhandlet en gunstig bankavtale på vegne av våre over 17.000 medlemmer. Den kollektive avtalen sikrer deg som Lederne-medlem en svært konkurransedyktig boliglån- og innskuddsrentesamt helhetlig økonomisk rådgivning. Med Ledernes bankavtale slipper du å forhandle priser og betingelser, og kan være trygg på at renten til enhver tid er blant markedets beste. Renteoversikt og tilbudene ligger på www.danskebank.no/lederne . Medlemmer i Lederne får i tillegg et tilbud om helhetlig økonomisk rådgivning. Dette sikrer deg økonomisk trygghet og muligheten til å få full oversikt over din økonomi. Rådgivningen kan hjelpe deg til å spare mye i løpet av et år.  Les mer om vår gunstige bankavtale her! 

Les mer om Ledernes medlemsfordeler her.  

Meld deg inn i Lederne her.