Trygghet på jobb i usikre tider

Arbeidstakere innen olje, gass og energi har opplevd økt frykt for å miste jobben etter at koronaepidemien inntraff. Denne usikkerheten vil vedvare. Nå er det ekstra viktig å organisere seg i en seriøs arbeidstakerorganisasjon for å sikre sitt arbeidsforhold.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Lederne
Dato

På lik linje som man forsikrer huset eller leiligheten sin, bør man også sikre arbeidsforholdet og inntekten sin. Det gjør du ved å melde deg inn i en arbeidstakerorganisasjon – enten du jobber som er leder eller fagarbeider.

Lederne er til for deg

Lederne har medlemmer på tvers av bransjer, titler og nivå. Du må ikke ha personalansvar for å være medlem. Den største medlemsgruppen i Lederne er fra olje/gass/energi-bransjen, og Lederne har her et sterkt tillitsvalgtsapparat og dyktige advokater som bistår medlemmene ute på arbeidsplassene. Du kan lese mer om Lederne her.

4 gode grunner til å bli medlem i Lederne:

Trygghet

Du får rådgivning og juridisk bistand i saker som angår arbeidsforholdet ditt. I tillegg kan du få 15 timer privatjuridisk bistand for deg og familien. Som medlem får du også tilgang til dyktige tillitsvalgte og rådgivere.

Kompetanseheving

Vi bygger gode ledere og tilbyr vår medlemmer gratis kompetanseheving i form av et rikt utvalg kurs, webinarer, e-bøker, lydbøker, podcaster og konferanser. Du sikres også faglig utvikling og inspirasjon via nyhetsbrev, medlemsmagasin og app. Medlemmer kan i tillegg søke på et sjenerøst etter- og videreutdanningsfond.

Nettverk

Du får tilgang til et stort tverrfaglig nettverk med ledere og arbeidstakere med fagansvar. Du kan delta på digitale, nasjonale og lokale arrangementer. Her knytter du nyttige relasjoner som du kan dra nytte av i ditt yrkesliv.

Økonomiske fordeler

Lederne tilbyr unike medlemsfordeler slik som gunstige bankavtaler, forsikringer og økonomiske rabattavtaler. Du kan spare inn hele kontingenten dersom du benytter deg av disse rabattavtalene!

– Jeg er medlem i Lederne. Der har jeg tilgang til dyktige tillitsvalgte og advokater. Det er godt å vite at jeg har en seriøs arbeidstakerorganisasjon i ryggen hvis jeg skulle få problemer på jobben. Spesielt nå i dette usikre arbeidsmarkedet, sier Ingelill Handeland Eide (34) som jobber ved fagsenteret til Equinor.