Viktig informasjon til deg som er ny i Lederne

For å få mest mulig ut av ditt medlemskap har vi samlet informasjon det kan være nyttig å lese gjennom.

Tekst
Redaksjonen
Dato

Tilgang til Min side

Min side  finner du dine personlige opplysninger, tilgang til medlemsfordeler og rabatter, og annen nyttig informasjon rundt medlemskapet ditt samlet på et sted. Brukernavnet er ditt medlemsnummer. Du kan benytte funksjonen «ønsker tilsendt passord», og dette blir tilsendt via epost eller SMS. Passordet samt personalia kan du enkelt endre etter pålogging.

 

Medlemskontingent

Du vil motta første betaling av medlemskontingenten på epost eller i posten. Vi anbefaler deg å opprette avtalegiro eller e-faktura dersom du ikke har lønnstrekk som betalingsform. Dette oppretter du dette selv i nettbanken din. Les mer om medlemskontingenten. 

Husk at som medlem i en fagforening kan du trekke fra 5800 kr på skatten. Dette skjer som regel automatisk når du er registrert som medlem.

 

Dine medlemsfordeler

Som medlem har du tilgang til en rekke gode medlemsfordeler. Få oversikt over våre populære medlemsfordeler.

 

Grunnforsikring inkludert i medlemskapet

Som medlem i Lederne er du automatisk omfattet av den obligatoriske grunnforsikringen vi har fremforhandlet for våre medlemmer. Du får i tillegg «Ledernepakken» til en gunstig pris – en forsikringspakke som består av livs-, uføre-, og kritisk sykdomsforsikring. Denne er obligatorisk med reservasjonsrett for deg som er medlem. Vi anbefaler deg å sette deg inn i hva forsikringene dekker og koster.

 

Opprettelse av tariffavtale

Lederne vil sørge for å opprette tariffavtale for deg dersom din bedrift er med i en arbeidsgiverforening som vi har avtale med. Dersom du ikke ønsker opprettelse av tariffavtale, må du skriftlig meddele dette til oss så raskt som mulig. Vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at manglende tariffavtale kan innebære at du ikke har krav på en AFP-ordning, med mindre ordningen allerede er opprettet for ansatte i din bedrift.

 

Juridisk bistand

Medlemmer kan få rådgivning og juridisk bistand knyttet til de fleste rettsområder. Lederne har egne ansatte rådgivere, jurister og advokater, samt samarbeidsavtaler med eksterne advokatfirmaer som sørger for at du får rask hjelp. For nye medlemmer gjelder noen karensbestemmelser de første 12 månedene. Merk deg at saker som behøver oppfølging må ha oppstått etter innmelding i Lederne, normalt etter tre måneders medlemskap. Les mer om betingelser og informasjon for juridisk bistand her.

 

Oppdater deg på god ledelse

Lær mer om god ledelse ved å følge oss på Facebook og LinkedIn. Som medlem vil du automatisk motta våre nyhetsbrev med siste nytt om ledelse og arrangementer.

 

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål rundt medlemskapet ditt er du velkommen til å  kontakte oss via e-post post@lederne.no eller tlf.: 22 54 51 50.

Velkommen til Lederne! Vi ser frem til tiden fremover sammen med deg.

 

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.
Se alle dine medlemsfordeler