Introduserer den yngre generasjonen for godt nettverk og god fagforenings-ånd

Kjell Uno er et relativt nytt medlem hos oss, og arbeider som mekaniker på plattform i Nordsjøen.

Tekst
Mari L. Hammer
Foto
Privat
Dato

Til tross for et ferskt medlemskap, har Kjell Uno allerede rukket å verve fem nye medlemmer, og har fire til på vei.

Han har lang fartstid i både arbeids-, og fagforeningslivet, og har vært tillitsvalgt i flere år i tidligere forbund.

Kjell Uno ble medlem i Lederne fordi han ønsket å samle sine kolleger under samme organisasjon, for å kunne stå sterkt sammen på arbeidsplassen. Det viktigste for han har vært at de unge, nye operatørene og vedlikeholds-personellet forstår viktigheten av det å være en del av nettverket som følger med i en fagforening, og at den nye generasjonen ønsker å ha det samme engasjementet for samarbeidet mellom fagforening og arbeidsplass.

 I Lederne har jeg blitt møtt av kompetente og profesjonelle ansatte og tillitsvalgte, med korte linjer for å få svar på viktige spørsmål, innen kort tid

 

Når man verver nye medlemmer til Lederne, får man tildelt et gavekort på 500,- som takk for innsatsen.

Kjell Uno har valgt å gi bort sine gavekort til medlemmene han selv har vervet, som takk for at de blir med på laget. Det viser at han ønsker sine kolleger det beste, og at han ønsker å gi noe tilbake.

De aller fleste fagforeninger har rabatt- og forsikringsavtaler, men det aller viktigste med et forbund er at de stiller opp for medlemmene sine, når de har behov. Det mener jeg Lederne er gode på, sier Lederne er gode på, sier Kjell Uno.

Tips for å vinne neste vervekonkurranse

Se her dersom du vil lese mer om den pågående vervekampanjen.

Både for deg og de du verver, så er det lurt å sette seg inn i de gode medlemsfordelene som Lederne byr på. Når du har vervet et nytt medlem, så sørg for at ditt navn blir ført inn på innmeldingsskjema for å melde inn nye venner og kollegaer. Dersom du trenger flere argumenter utover de som du allerede har selv, kan du se våre gode vervetips her.