Sørøst

Her oppdateres siste nytt fra Ledernes avdeling Sørøst.

Avdelingsbeskrivelse

Avdeling Sørøst består av medlemmer av Lederne som har sitt arbeidssted i tidligere Telemark, Vestfold og Buskerud fylker.

Avdelingen har medlemmer i offentlig og privat sektor og fra de fleste bransjer. Unntatt fra denne inndelingen er medlemmer som er knyttet til en av våre fem landsdekkende bransjeavdelinger (se bransjeavdelinger). Avdelingen har i overkant av 1000 medlemmer.

Arbeid i avdelingen

Avdelingen ledes av et styre valgt av og blant avdelingens medlemmer for to år, og skal sammen med bedriftsgruppene ivareta avdelingens organisasjonsarbeid.

Styret planlegger og tilrettelegger for medlemsaktiviteter slik at alle medlemmene i avdelingen får et godt og likeverdig medlemstilbud.

NB! Avdelingen bistår ikke i saker om lønns- og arbeidsvilkår eller andre saker relatert til arbeidsforholdet. Ønskes slik bistand, ta kontakt med den tillitsvalgte på arbeidsplassen. Er det ikke tillitsvalgt på arbeidsplassen, ta kontakt med Ledernes seksjon for arbeidsliv og jus: arbeidsrett@lederne.no eller på telefon 23 68 86 86.

Aktivitet i avdelingen – akkurat nå

Norge har åpnet opp, og det gjør også vår nye avdeling Sørøst med Kick-off, sammen med Marit Bjørgen og Kim Rune Hagen.

Vær med og møt andre medlemmer, lær noe, del historier og delta på denne herlige kvelden sammen med oss.
Vi inviterer alle medlemmer fra tidligere avdelinger Telemark, Vestfold og Buskerud (også du som er nyinnmeldt etter nytt avdelingsnavn) til Kick-off for vår nye avdeling.

Dato: Tirsdag 26. oktober kl. 18.00 (registrering fra kl. 17:30)
Sted: Artilleriverkstedet Horten.

Pris for medlem: Gratis.

Vi markerer ny avdeling med foredrag om motivasjon, viktigheten av teamarbeid og det å jobbe mot målene sine av selveste Marit Bjørgen. Det blir også musikalske innslag av tidligere MGP- og Idoldeltaker Kim Rune Hagen.

Det blir middag kl. 20.00.

Vi ser frem til å møte så mange medlemmer som mulig i avdelingen. Det er plassbegrensning, så ikke nøl med og melde deg på.

Påmeldingsfrist er 15. oktober. Du melder deg på    her

Følg oss også på Facebooksiden vår “Lederne – avdeling Sørøst” for oppdateringer og informasjon.

Støtte fra sekretariatet

Ansvarlig for støtte fra sekretariatet til avdeling Sørøst er rådgiver Christen Wallekjær Olsen (e-post: christen@lederne.no , tlf. 982 88 862).

Besøk:

Kjetil Krogstad, avdelingsleder

Ikke medlem?

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere, teknikere og merkantilt ansatte i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå.

Se video Bli medlem

Alle avdelinger

Fra medio 2021 har vi totalt 18 nye avdelinger i drift.

Lokalt styre

 • Avdelingsleder

  Kjetil Krogstad

 • Nestleder

  Bjørn Einar Islann

 • Kasserer

  Anneli Romberg

 • Styremedlem 1

  Silje Sørlie

 • Styremedlem 2

  Stig André Kragnes

 • Styremedlem 3

  Thomas Lode