Fysisk helse – tips og råd

I følge Helsedirektoratet sitter hele 8 av 10 voksne for mye i hverdagen. Mer aktivitet er en viktig nøkkel til å holde seg frisk og aktiv lenger. Vi oppfordrer til mer aktivitet i hverdagen!

Det er mange grunner til at en bør sørge for regelmessig fysisk aktivitet. Trening og bevegelse i hverdagen kan forebygger ulike helseplager, for eksempel psykiske lidelser og muskel- og skjelettplager. Det kan bår gi deg økt energi og utholdenhet i løpet av arbeidsdagen, og bidra til å forbedre immunforsvaret og redusere sykefravær. Gjennom trening kan du oppnå bedre stressmestring, som er viktig i en travel hverdag.

Last ned plakat – Viktige minipauser

En dame som står i yogaposisjon på kontor

Viktige minipauser

En hel dag i kontorstolen kan lett føre til muskel- og skjelettplager. Er du i tillegg stresset, øker farene. Tar du noen minipauser med enkle øvelser i løpet av dagen, kan mye unngås.

Dame som trener armer foran PC ved bruk av stol

Stol- og sofatrening

Er det vanskelig å komme opp av sofaen og ut for å trene? Bli hjemme og bruk stoler og sofa som treningsapparater da vel. Øvelsene kan også gjøres på kontoret eller pauserommet.

Rabattavtaler innen fysisk og psykisk helse

Et par hender holder tegning av en hjerne

Rabatt psykisk helse

Lederne ønsker å gjøre veien kortere for å få hjelp når en trenger det, samt å forebygge mot plager. Medlemmer får rabatter innen både fysisk og psykisk helse.

En hånd som holder en treningsvekt

Rabattavtale fysisk helse

Det psykososiale miljøet på arbeidsplassen påvirker både helse, trivsel og produktivitet. Medlemmer får rabatter innen både fysisk og psykisk helse.