Vervekonkurranse for varehandel | Vinn en iPad

Jobber du innen varehandel og er medlem i Lederne? Da kan du delta i vervekonkurranse og vinne fine premier. I tillegg får du gavekort på 500 kroner for hvert nye medlem du verver. Og ikke minst gir du din venn eller kollega tilgang til alle fordelene et medlemskap gir.

Fagforeningen Lederne står sterkt i varehandelen, og vi ønsker oss enda flere medlemmer. Vi har mange dyktige tillitsvalgte i denne sektoren, og har også et kurstilbud som passer bransjen godt. Les mer om hvorfor butikksjefer, varehussjefer og andre med fagansvar i varehandel bør velge Lederne.

Verv deg til en iPad og andre premier!

Hvert nye medlem du verver gir deg et «lodd» i trekningen av en iPad. I tillegg har vi flere parallelle vervekonkurranser gående. Ved å bruke kampanjekoden Butikk22 deltar du i alle pågående konkurranser, og kan vinne: 

  • iPad (konkurranse for varehandel avsluttes 31.12.22)
  • Sesongaktuell vervekonkurranse
  • I tillegg får du alltid et universelt gavekort på 500 kroner for hvert medlem du verver.

Vervetips og populære medlemsfordeler

Trenger du vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, kan du lese om de gode rådene her. Våre mest populære medlemsfordeler er:

  • Juridisk rådgivning – privat og arbeidsrettslig
  • Lederutvikling gjennom kurs og webinar
  • Lokalt tverrfaglig bransjenettverk
  • Gunstige avtaler innen forsikring, bank og andre økonomiske rabattavtaler

Hvem kan bli medlem 

Lederne rekrutterer på tvers av bransjer og stillingsnivåer. Innen varehandel har vi medlemmer som eksempelvis er ledere, butikksjefer, driftsledere, arbeidsledere, mellomledere, spesialister og fagarbeidere. Innen varehandel har vi medlemmer som jobber med HR, eiendom, kjøkken, butikk, IT, renhold, administrasjon og mye mer. Du må ikke å ha personalansvar for å være medlem, og vi har mange forskjellige titler blant våre medlemmer.

Les hvorfor varehussjef Kai Wiborg er medlem i Lederne

Husk kampanjekode

Når du verver et nytt medlem fra varehandel, må han/hun skrive inn kampanjekoden Butikk22 på innmeldingssiden for nye medlemmer. De må også skrive inn ditt navn i rubrikken «Hvem rekrutterte deg», for at du skal være med i trekningen i vervekonkurransene. Jo flere du verver, jo større er sjansene for at du vinner. Lykke til med vervingen!

Spørsmål?

Har du spørsmål til vervekampanjene, så ta kontakt med vår markedsavdeling på epost: marked@lederne.no eller via telefon 22 54 51 50

Innmeldingsskjema til Lederne.

 

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.
Se alle dine medlemsfordeler