Benytt deg av online-lege og få garantert hjelp innen 10 dager

Ledernes forsikringskontor får mange gode tilbakemeldinger på helseforsikringen vår. Spesielt nå med ulike begrensninger grunnet Covid-19 er det mange som benytter seg av vår online-løsning. Her er fem spørsmål mange stiller vårt forsikringskontor om denne forsikringen.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Storebrand.no
Dato
Forsikringsmekler ved Ledernes forsikringskontor, Ellen Lindén Døviken.

Vi tok en prat med forsikringsmegler Ellen Lindén Døviken om helseforsikringen som er tilgjengelig for Ledernes medlemmer.

– Hva er det beste med denne forsikringen?

Det viktigste er å få rask hjelp ved sykdom, smerter og andre plager, og at utgiftene til dette dekkes. Du er garantert hjelp innen 10 dager.

– Hvilken dekning er mest brukt i disse dager?

– Fysikalsk behandling er mest brukt, både i disse dager og ellers. Online-legen er også en viktig dekning som mange er glade for.

– Det finnes en online-lege, hvordan fungerer dette?

– Du logger inn i Bli Frisk-appen og klikker på online-legen. Da får du en videosamtale med norsk lege i løpet av kort tid. Gratis er det også, for både medlemmet som har forsikringen, ektefelle/samboer og barn. Medlemmene som har prøvd dette er veldig godt fornøyd med rask hjelp og å slippe å reise til fastlegen mens barnet eller en selv er syk.

– Må man kjøpe helseforsikringen for hvert enkelt familiemedlem eller gjelder det for hele familien?

– Helseforsikringen gjelder for den som kjøper den. Vi tilbyr foreløpig helseforsikring bare for medlemmet, og ektefelle/samboer. Online-legen gjelder likevel for alle, også barna.

– Hvordan melder man inn en skade, er det en slags svargaranti?

Ved behov for behandling, MR, operasjon, spesialist eller annet som dekkes av forsikringen, logger du deg inn i Bli Frisk-appen og melder skaden. Du blir raskt fulgt opp, og er garantert behandling innen 10 virkedager.

Ta kontakt med vårt forsikringskontor i dag for et uforpliktende tilbud!
Ledernes forsikringskontor på tlf: 22 54 51 50, eller post@lederneforsikring.no