Usikre tider førte til verveseier

Da eierne av Norautron vurderte salg av bedriften, ble det fart på vervearbeidet til Atle S. Tvedt i Lederne. Han rekrutterte fem nye medlemmer til Lederne på kort tid, og vant vårens vervekampanje.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Lederne
Dato

Atle S. Tvedt har vært medlem i 32 år, helt siden 1988, og har god forståelse for verdien av å være organisert i en seriøs arbeidstakerorganisasjon.

Atle S. Tvedt har vært medlem siden 1988.

– Hva var det som fikk slik fart på rekrutteringen hos dere?

– Når det kom frem at bedriften ønsket å selge, var det flere som ble engstelige for jobbene sine. Man vet jo aldri hva som vil skje fremover i en slik situasjon, og mange kjente på usikkerheten. De visste heller ikke hva slags rettigheter de eventuelt ville ha. Medlemmene våre er veldig fornøyde med Lederne. Bedriften la merke til at så mange hadde meldt seg inn, men de forsto etter noen samtaler årsaken til organiseringen og at dette var til det beste, forklarer Atle.

De viktigste medlemsfordelene

– Det ble lagt stor vekt på juridisk hjelp fra Lederne, sammen med de gode forsikringsordningene våre og den nye bankavtalen med Danske Bank, sier Tvedt. Den har han selv benyttet seg av, og har spart mye på å bytte bank. Helseforsikringen er også noe han snakker varmt om, og er tydelig på at det er god økonomi i å bruke mange av medlemsfordelene.

– Hvordan har det vært for dere under korona-krisen?

– Vi har vært i jobb hele tiden. Vi jobber på produksjon, så her har det vært business as usual. Det har også vært en fordel når jeg skulle verve nye medlemmer for det er mye lettere ansikt til ansikt enn for eksempel over telefonen, mener Tvedt.

Han har selv benyttet seg av mange av Ledernes kurstilbud og seminarer opp gjennom årene, og setter stor pris på det nye webinar-tilbudet. Dette gjør det enkelt å få med seg. Spania-leilighetene frister også, så når grensene åpnes igjen, blir det forhåpentligvis et besøk til en av Ledernes flotte leiligheter der. Det er flere av de nye medlemmene som kunne tenke seg å se nærmere på disse, sier Tvedt.

Gode hjemmesider til vervebruk

Tvedt forteller videre at han benyttet Ledernes hjemmesider til å presentere organisasjonen og alle medlemsfordelene til de potensielle nye medlemmene, og at denne formen for presentasjon fungerte meget bra.

– Jeg finner alt jeg trenger av informasjon på hjemmesidene, og gikk punktvis gjennom dem. Fikk presentert kurs og webinarer, samt økonomiske rabattordninger og ikke minst bankavtalen og forsikringsordningene våre, sier han fornøyd.

Vil du delta på Ledernes nye vervekonkurranse og vinne flotte premier? Se vervekonkurranse her

Publisert i Medlem, Nytt fra Lederne